Vücudunuza En Uygun Atleti Seçin

Kışı geride bıraktığımız şu günlerde atletler hala çekmecemizde duruyor. Çocukken annemiz terlediğimizde atletimizi değiştirip, sırtımıza havlu koymaz mıydı? Yaz-kış atlet giymeye devam ediyoruz. Bu bir çeşit alışkanlık. Diğer yandan atlet giyen kişilerin daha az grip-nezle olduğu da bir gerçek.

Atletin modası hiçbir zaman geçmeyecek. Atletler sayesinde giydiğimiz kıyafetlere ter izi çıkmaz. Özellikle yazın sıkça terleriz.Ter izimizin giydiğimiz kıyafete yansıması pek hoş bir görüntü değildir. Bu yüzden kıyafetimizin altına atlet giymeliyiz. Üstelik renk renk atletler seçerek yaza da hazırlanmış oluruz. Dilerseniz dantelli atletler seçerek cazibenizi de artırabilirsiniz. Dantelin cazibesine hayır demek çok zor.

Şıklığınızı tamamlamak için iç giyiminize özen göstermelisiniz. Giydiğiniz body’lerle tüm gözleri üzerinizde toplayın. www.giycem.com’dan online sipariş verebileceğiniz body’lerle ev içinde ve ev dışında en şık siz olun. Dantelli modelleri tercih ederek hem seksapalitenizi artırır hem de zarafetinizle göz kamaştırısınız.

İsterseniz yarım kollu  isterseniz uzun kollu body seçebilirsiniz. Bunun yanında çıtçıtlı body seçerek kış aylarında belinizi soğuktan koruyabilirsiniz. Düşük bel pantolon tercih eden kadınlar sürekli bellerinin açılmasından şikayetçilerdir. Bu gibi durumlarda çıtçıtlı body’ler kurtarıcıdır. Çıtçıtlı body’ler giydiğiniz vücudunuzu sardığı için size alımlı bir görüntü kazandırır.

Pek çok kadın bel kıvrımını öne çıkaran kıyafet tercih eder. Belinizi öne çıkaran kıyafetler size hem çekici hem de fit bir görüntü sağlar. Body tercih ederken bel bölgesi oturan body’ler seçmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Body’nizi seçerken bedeninize en uygun olanı seçin. Kendize iki beden büyük body’ler sizi fazla salaş ve özensiz gösterir. Bu yüzden bedeniniz ne ise ona uygun body seçmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Atlet seçerken de bedeninizi göz önünde bulundurun. Atlet kıyafetin altında kalacağı için bedeninize uygun olmazsa toplanabilir ve kıyafetinizde potluklar oluşturur. Bu yüzden hem atlet hem de body seçerken altın kural bedeninize en uygun olanı seçebilmektir.

Zarafetinizle herkesin gözdesi olmak istiyorsanız kıyafetlerinize ve iç giyiminize biraz özen gösterin. Bakımlı olmaktan şaşmayın. Unutmayın siz değerlisiniz.

Bir cevap yazın