Bu Yaz Her şey Bambaşka Olacak!

Deniz sezonu açıldığına göre mayo, parmak arası terlik ve pareonuzla plajlarda yerinizi alabilirsiniz. Denizden çıktığınızda tüm gözlerin sizde olmasını istiyorsanız size birkaç önerimiz olacak. Öncelikle mayonuzu seçerken vücudunuza en uygun bedeni seçmelisiniz. Kesinlikle büyük veya küçük mayo seçmemelisiniz. Pot pot duran mayonuzla görüntü kirliliği yaratmak istemezsiniz değil mi?

Mayonuzla uyumlu bir de pareonuz olmalı. Pareonuzla denizden çıktıktan sonra birşeyler atıştırmaya gidebilirsiniz. Böylece kıyafet giymek zorunda kalmazsınız. Hasır şapkalar da bu yıl oldukça moda. Şapkalar hem sizi güneşten koruyacak, hem de şıklığınızı tamamlayacaklar. 

Yukarıda gördüğünüz mayo askısız bir mayo çeşididir. Askısız olduğu için, güneşlenirken mayo iziniz olmayacak. Siyahın cazibesine kapılarak bronz teninizle sahilde yürüdüğünüzde tüm gözler size dönecektir. Yatay olarak püsküllerle hareketlendirilmiş bu mayo adeta bir kıyafet izlenimi uyandırıyor. Sol üst tarafındaki çiçek motifiyle mayonuz çiçek açıyor. Şıklığını plajda da korumak isteyenler için bu model oldukça ideal. Mayoya ek olarak bikini tercihinde de bulunabilirsiniz.

Göbek bölgenizde fazlalıklarınız varsa hiç üzülmeyin, mayolar sizin de imdadınıza koşacak. Mayo göbek bölgesini kapattığı için fazlalıklarınız saklı kalacak. Ayrıca denize havuza atladığınızda mayo vücudunuzu koruyacak. Mayonuzun çabuk kurumasını istiyorsanız yanınızda yedek bir mayo bulundurmalısınız. Denizden çıktığınızda saatlerce ıslak mayonuzun kurumasını beklemeyin. Bunun yerine yedek mayonuzu giyin ve rahat rahat plajın keyfini çıkarın.

Eğer mayonuz tarzıyla konuşsun istiyorsanız tek askılı siyah bu mayo tam aradığınız şey. Askısının ortasında şık bir taşlı süslemesi olan bu mayo ile plajların gözdesi olacaksınız. Vücudunuzu sararak, belinizin inceliğini ortaya çıkaran mayolar, size mükemmel bir görüntü kazandıracak. Sahilde güneşlenirken bütün gözler sizin üzerinizde olacak. Unutulmaz bir tatile hazır olun ve bavulunuzu hemen hazırlamaya koyulun. Bu yaz her şey bambaşka olacak.

Bir cevap yazın