En Rahatı Pijama!

Yaz aylarının gelmesi ile kalın, yün, polar pijamalar sandıklara kaldırılırken yazlık saten, penye, ince tiril tiril pijamalar dolaplarımızda yerini aldı. Giycem.com’da bulabileceğiniz pijama çeşitleri arasından yazlık pijama tercihinizi yapabilir, kapınızdan teslim alabilirsiniz. Gümüş Bayan Yazlık Pijama Takımı etnik deseni ve yakasındaki desenli detayları ile dikkat çekiyor. Yaz ayları için oldukça konforlu olan model yüzde 10 elastan ve yüzde 90 koton olarak üretilmiştir. Desenler lacivert ve mor tonlardan oluşmaktadır.

Gümüş Bayan Yazlık Pijama Takım

Bir diğer dikkat çeken model Gümüş Bayan Yazlık Pijama Takımı kareli ve çiçekli detayları ile pijama modasında oldukça popüler ve sevilen bir model. Üst parçasında minik, kareli bir cep detayı bulunmaktadır. Dilediğiniz renk ve beden seçimini site üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Takım giyinmekten hoşlanmayanlar için çok şık, moda gecelikler de mevcut. Renkli, desenli ve sevimli geceliklerin yanı sıra seksi ve şık gecelikleri de bulabilir, zevkinize göre seçim yapabilirsiniz.

Pierre Cardin Satenli Sabahlık

Pierre Cardin Satenli Sabahlık

Pijamalar genelde yaz aylarında sırf uyumak için giyilmez. Yoğun geçen günün ardından üstelik hava sıcaklığını da hesaba katarsak, eve gelir gelmez üzerimize rahat bir şeyler geçirip evde film keyfi yaparak ya da kitap – dergi okuyarak keyif yapıp yayılmak isteriz. Arkadaşlarımızla geçirdiğimiz hafta sonlarında pijamalarımızla hem rahat hem de havalı görünmek isteriz. Bu yüzden pijama deyip geçmemek lazım çünkü yaz aylarında evde geçirdiğimiz günlerin çoğunda pijamalarımız ile dolaşıyoruz.

Pijamalarımızı daha şık gösteren sabahlıklar ile ev içerisinde daha şık görünüp kendimizi iyi hissedebiliriz. Sabahlık modelleri arasında şifon, parlak şık modellerin yanı sıra renkli, desenli ve sevimli modellerde bulabilirsiniz. Ayrıca hamileler için de her türlü pijama, gecelik ve sabahlık modelleri bulunmaktadır. Hamile bayanlar da bedenlerine ve zevklerine göre seçim yapıp en rahat olmaları gereken dönemlerini rahat pijamaları ile geçirebilirler.

 

Bir cevap yazın