Pijama Denince Dagi

Pijama denince herkesin aklına gelen ilk markalardan bir tanesi olan Dagi markasıdır. Dagi köklü geçmişi ile günümüzün en kaliteli iç giyim – pijama – gecelik tasarımlarını bizlere sunmaya devam etmektedir. İç giyim pazarına ilk girdiği zamanlarda kalitesi ve zarif tasarımları ile yabancı bir marka olarak algılanan Dagi, herkes tarafından beğenilen ve tercih edilen iç giyim markalarından bir tanesidir.

h7

 

En güzel Dagi modellerini sizler için bir araya getiren Giycem.com’da pek çok güzel modeli bir arada bulabilirsiniz. Dagi pijama kreasyonlarını ayrı ayrı, kadınları, erkekleri ve çocukları düşünerek gerçekleştirmiştir. Pijamada hem şıklığın hem de rahatlığın tek adresi Dagi markasını Giycem.com’da bulabilirsiniz. Tek bir tık ile en güzel Dagi ürünlerini sipariş edebilir kapınızdan teslim alabilirsiniz. Dagi markasının bu yıl oldukça popüler olan modellerinden bir tanesi de Dagi Bayan Pijama Takım 1470 modelidir. Bu model, sade ve şık görüntüsü ile yaz aylarının en beğenilen modeli olarak Giycem.com’dan isteyen herkese ulaştı. Dagi markasının çocuk ve anne – baba kreasyonlarına da mutlaka göz atmalısınız.

8jmakethumb

Çocuklar ve babaları ya da anneleri  birbirinden güzel tasarımları beraber giyme fırsatı yakalayabilirler. Dagi markası pijama, gecelik, sabahlık modellerinin yanı sıra pek çok; sütyen, külot, kombinezon, jartiyer gibi iç giyim ürünleri ile de herkesin beğenisini kazanmaktadır. Dagi ile hem şıklığı hem de rahatlığı bir arada yaşayabilirsiniz.

Kendinizi İyi Hissedin

Uyku, insan vücudu ve sağlığı için çok önemlidir. Uyku süresi, uyku kalitesi gibi etmenler sağlığa direkt olarak etki eder. Bu yüzden insanlar uyurken giydikleri şeylerin rahat olmasına, yazın serin kışın sıcak tutmasına dikkat ederler. Bu kıstasları göz önünde tutan insanların birçoğu, uyku kıyafetleri konusunda şıklıktan ödün verirler ya da şıklık kıstasını göz önüne almazlar.

Gecelik

Her ne kadar uyku alanı kişiye özel olsa da, bu alanda şık olmak kişinin kendine olan güvenine ve saygısına katkıda bulunur. Kendisini iyi hissetmek isteyenler, hoş uyku kıyafetlerini tercih etmeliler.

Pijama ve gecelik gibi ürünler, hem şıklıkları ile iyi hissettirirken hem de yapıları ve yapıldıkları materyaller ile uyku kalitesine katkı sağlarlar. Örneğin saten ve ipek gecelikler yaz aylarında sıcak gecelerin rahat ve ferah geçmesine yardımcı olabilirler. Aynı şekilde yine saten ve ipek materyallerle yapılmış kısa kollu üstten ve şorttan oluşan pijamalar da kaliteli bir uykuya katkı sağlar. Kış aylarında ise tercih edilecek pamuklu ürünler sıcak tutup rahat bir uyku uyunmasına ortam hazırlar.Pijama

Giycem.com gecelik, pijama, sabahlık ve babydoll gibi uyku alanı ürünlerinde geniş seçenekler sunuyor. Birçok farklı markaya ait, farklı materyallerle yapılmış ürün Giycem.com’da sizleri bekliyor. Uyurken giyeceğiniz ürünlerin kalitesi ile rahat ederken şıklığı ile kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Kış Gelirken Pijamalarınıza Sarılın

Günün bütün yorgunluğunu unutturan pijama takımları hayatımızda önemli bir yere sahip. İş stresi, yorgunluk ve mutsuzluk pijama ile buluştuğunuz anda son bulur. Kış aylarında yumuşacık polar pijamaların içerisine gömülüp kendinizi uykunun kollarına bırakmayı siz de özlediniz öyle değil mi?

Pijama

Eylül ayının sonlarına geldiğimiz şu günlerde kışa hazırlık başladı. Kış aylarında dışarıda geçirdiğiniz zamanda kısalmalar olur. Ev içerisinde geçirdiğiniz zamanın artmasıyla birlikte tadına doyulmaz kekler pastalar sıcacık kahveler eşliğinde tadılmaya başlanıyor. Hoş sohbetler ederken kendinizi rahat pijamalarınızın içinde çok iyi hissedeceksiniz.

Kış yaklaşırken gecelerin uzaması ile pijamaların giyilip televizyon karşısında uykuya dalmanın vakti geldi. Çerezinizi cipsinizi hazırlayın ve rahat pijamalarınızla koltuğunuza kurulun.

Gecelik

Pijama seçerken pek çok alternatife sahipsiniz. Polar, penye, şifon, saten gibi çeşitlere sahip pijamalar kişilerin tercihine göre raflardan alınmayı bekliyor. Eğer kombinin derecesini yükseltip sıcak bir gece geçirmek istiyorsanız saten bir gecelik size çok uygun olacaktır. Saten gecelikler üzerinizde yokmuş hissi uyandıracak kadar hafiftir ve yumuşak dokusuyla derin bir uyku çekmenize olanak sağlar.

Şifon gecelik modelleri de kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Şifon gecelikler rahat ve son derece zariftir. Eğer ev içinde de şıklığınızı yansıtmak istiyorsanız şifon veya saten bir gecelik seçebilirsiniz.

 

En Rahat Pijama Modelleri

Ev içerisinde en rahat ettiğimiz kıyafetlerimiz pijamalarımızdır elbette. Pijama, bizim için ev rahatlığı ile özdeşleşen bir kelimedir. Herkes yoğun, koşuşturmalı bir günün ardından eve gelip pijamaların içine girip dinlenmeyi hayal eder. Pijamalarımızın mevsime uygunluğu ve kumaşları konforumuzun açısından oldukça önemlidir.

dagi5682

Dagi

Rahat edemediğimiz ve mevsime uygun olmayan kumaşlardan üretilmiş pijamalar ile uyumak neredeyse imkansızdır. Uyku bir insanın en önemli vakitlerinden bir tanesidir. Yaşam kalitemizi yüksek tutmak adına iyi bir uyku çekmemiz gerekir bu sebep ile pijama modelleriniz kesinlikle rahat olmak zorundadır. Giycem online alışveriş sitesinde pek çok güzel ve rahat pijama modeli bulunmaktadır.

bpj-570

Pijama

Erkekler, kadınlar ve çocuklar için özel olarak tasarlanan pijama modellerine mutlaka bir göz atmalısınız. Giycem’de pek çok kaliteli ve popüler markanın ürünleri bir araya gelmiştir. Bunlar arasında en sevilen markalardan bir tanesi de Dagi’dir. Dagi, Türkiye’nin en sevilen iç giyim ve ev giyim ürünlerini üreten markalarındandır. Dagi piyasaya ilk girdiği yıllarda kalitesi ve benzersiz tasarımları ile yabancı bir marka olarak alıgılanmıştır. Kısa süre içerisinde çok hızlı bir şekilde büyüyen Dagi, Türkiye’nin en büyük iç giyim markaları arasında öncü isimlerden biri olmayı başarmıştır. Pek çok ülkeye ihracat yapan Dagi, erkek, kadın, genç, yaşlı herkesin beğenisini kazanmaktadır. Dagi’nin en güzel modellerini giycem.com’da bulabilirsiniz. İster iç giyim ister pijama olsun aradığınız her şey Giycem’de!

Gecelik Rahatlığı

İçerisinde kendimizi en rahat hissetiğimiz giysilerimiz elbette pijamalarımızdır. Hepimiz uzun ve yoğun geçen günün sonunda bir an önce evimize gelip pijamalarımızı giyip ayaklarımızı uzatmak isteriz. İşte bu sebep ile bir pijama modelinde en önemli olan özellik rahatlık ve mevsime uygunluktur. Giycem’de her yaştan her zevkten, kadın, erkek ve çocuklar için tasarlanmış kullanışlı ve şık pijama modellerini bulabilirsiniz.

maranda-takim-446

Pijama

 

Bu modeller arasında herkesini beğenisini kazanan modellerden bir tanesi de Maranda 446 Şortu Çiçekli Önü Kız Baskılı Takım pijama modelidir. Model esnek, rahat ve ince kumaşı ile yaz gecelerinde rahat bir uyku çekmenizi sağlarken şık görüntüsü ile de ev içerisinde bile kendinizi bakımlı hissetmenizi sağlayacaktır. Bu güzel pijama modellerine mutlaka bir göz atın. Birbirinden güzel pijama modellerinin yanı sıra gecelik modellerini de giycem’de bulabilirsiniz.

2242

Gecelik

Özellikle yaz aylarının vazgeçilmez ev giysilerinden bir tanesi olan gecelik modelleri, ev içerisinde bile oldukça şık görünmenizi sağlayacak. Giycem’de bulabileceğiniz gecelik modelleri arasından kadınlar tarafından en beğenilen modellerden bir tanesi de Erdem Bayan Likralı Gecelik modelidir. Model şık ve rahat tasarımı ile özellikle yaz aylarında rahat bir uyku çekmenizi sağlayacak. Her yaşa ve zevke hitap eden gecelik modellerini Giycem farkı ile sipariş edebilir evinizden teslim alabilirsiniz. Siz de yaz aylarının keyfini bu güzel gecelik ve pijama modelleri ile çıkarın.

Pijama ile Gelen Rahatlık

Kendinizi her zaman rahat hissetmek istiyorsanız iç giyiminize uyurken dahi dikkat etmelisiniz. Saten, ipek ve penye gecelikler sayesinde deliksiz uykular sizi bekliyor. Güne dinamik başlamak için sağlam bir uyku çekmeniz şarttır. Eğer uykunuzu alamazsanız güne yorgun başlarsınız ve gününüz ziyan olur.

Büşra 6'Lı Saten Takım

Büşra 6’Lı Saten Takım

Geceliklerin yumuşak dokusu sayesinde gece boyunca kendinizi rahat hissedeceksiniz. Ev-iş trafiğinden kendinize yeterince vakit ayıramıyorsanız ev içerisinde geçirdiğiniz zamanı en güzel şekilde değerlendirmelisiniz. Geceliğinizi seçerken sizi sıkmayan ve yumuşak bir dokuya sahip geceliklere sahip olmak isteyebilirsiniz. Saten gecelikler üzerinizde yokmuş kadar rahat hissetmenizi sağlarken, penye gecelikler terletmeyen özellikleri sayesinde sıklıkla tercih edilir. Gecelik tercihinizle dahi şık ve zarif olmak istiyorsanız giycem.com’un gecelik modellerine mutlaka göz atmalısınız.

Maranda Bayan Yazlık Pijama Takımı

Maranda Bayan Yazlık Pijama Takımı

Rahatlığından ödün vermek istemeyenler pijama seçimleriyle bu konforu sürdürürler. Pijama takımları kapri ve şortlu takımlarla rahatlığı sunuyor. Renkli ve baskılı pijama takımları çocuklar için de son derece ideal. Yazın sıcağından bunalanlar için penye pijama takımları adeta bir kurtarıcı görevi görüyor.

Yazın coşkusunu yansıtan pijama takımları ile evinizde geçirdiğiniz zaman artık çok daha keyifli. Üstelik kapri takımlarını yürüyüşe çıktığınızda da giyebilirsiniz. Kapri takımları yumuşak dokusu sayesinde konforlu saatler geçirmenizi sağlar.

Pijama ve Eşofman Modelleri

Rahat bir uykunun formülü kaliteli kumaşlardan yapılan yumuşak pijama modellerinden geçiyor. Pijama takımları her mevsim için uygun olarak yazlık veya kışlık kumaşlar ile üretilmektedir. Birbirinden güzel uzun pijama takımı, kapri pijama takımı, şortlu pijama takımı ve bir de elbise şeklinde pijama modelleri bulunuyor. Bu modelleri dar veya bol kesim gibi farklı seçenekler halinde bulabiliyorsunuz.

Özellikle hamile bayanların rahat bir uyku uyuması önemlidir. Bu nedenle hamile pijama modelleri yüksek kalitede ve estetik tasarımlar ile üretilmektedir. Pijama alırken farklı tarzlar yakalayabilirsiniz. Bu tarzlar arasında spor ve üzerinde şirin karakterler olan modellerden etkileyici bir görünüm elde etmenizi sağlayan hoş modellere kadar geniş bir yelpaze mevcut. Hatta dilerseniz çocuğunuz ile beraber giyebileceğiniz aynı model pijama modelleri dahi bulunuyor.

Evde konforlu dakikalar geçirmek istediğimiz için çoğu zaman pijama ya da eşofman ile oturuyoruz. Pijama modellerinde olduğu gibi eşofman modelleri de yazlık ve kışlık olarak farklı mevsimlere uygun üretiliyor. Yaz aylarında ister şort eşofman takım, isterseniz de ince ve ferah kumaşlardan yapılan eşofman modelleri tercih edebilirsiniz.

Eşofman takımları kullanım alanına göre farklı tarzlara bürünüyor. Hamile bayanlar için rahatlığa uygun modeller, sauna eşofman takımı ve tesettürlü bayanlar için ideal tesettür eşofman takımları bulunabilir. Yürüyüşe giderken, hafta sonu ya da uyurken dahi bu eşofman takımlarını kullanabilirsiniz.

Pijama ve eşofman aynı zamanda ideal bir hediye seçeneğidir. Sevdiklerinizin ilgi alanlarına göre, onlar için birçok güzel takım bulabilirsiniz.

 

Yazlık Ferah Pijamalar

Kıyafetlerin içine ya da tek başına giyilebilen body modellerinin modası hiçbir zaman eskimedi. Body dendiğinde akla klasik düz modeller geliyor. Ancak bu sizi yanıltmasın, düz modellerin yanı sıra birçok dantelli ve seksi bir görüntü oluşturan body modeli de bulunuyor.

Yıllar önce klasik çıtçıtlı modellerden oluşan bodyler, giderek çeşitlendi ve her kıyafete uygun hale geldi. Bu modeller arasında boğazlı body , atlet body, straplez body ve paçalı body gibi çeşitler bulunuyor. G-string sevenler için string body çeşitleri varken, hazır vücudumu saran bir body giymişken ince görünmeliyim diyenler için korseli modeller üretiliyor. Alttan çıtçıtlı bir model olması herkes açısından rahatlık sağlamıyor. Bu kişiler için alttan birleşik olmayan body bulmak mümkün. Body, kış aylarında sıcak hissetmek, kıyafet olarak kullanmak ve eğer kıyafetinizin beli açılıyorsa içine giymek için ideal bir üründür. Body modelleri sadece bayanlar için değil, erkekler için de klasik şık modeller bulunuyor.

Yaz mevsiminin gelmesiyle hafif kumaşlardan oluşan pijama modelleri raflarda yerini aldı. Yaz sıcağı göz önünde bulundurularak terletmeyen kumaşlardan üretilen pijamalar farklı renk ve desen çeşitleriyle göz dolduruyor. Kışın tek tip olan pijama modelleri, yaz mevsimi geldiğinde şortlu, kaprili, askılı gibi farklı çeşitlere bölünüyor. En çok tercih edilen pijama modelleri arasında puantiyeli pijamalar öne geçiyor. Birçok farklı rengi bulunan puantiyeli pijamalar çok hoş. Sizde beğenilerinize göre, satenden dantele, puantiyeden klasik modele kadar yüzlerce çeşidi olan pijamalar arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.

 

Çocuk Pijama Takımları

Bütün anneler çocukları eve döner dönmez, sokağın pisliğini ve mikrobunu taşıyan kıyafetlerden çocuklarını kurtarıp ter temiz ev kıyafetlerini ya da pijamalarını çocuklarına giydirmek istiyor. Çocukları buna ikna edebilmek için gerçekten hem rahat edebilecekleri hem de beğenecekleri bir çocuk pijama modeli bulmanız gerekiyor sevgili anneler.
Giycem.com’da hem rahat hem de bir birinden sevimli ve şık çocuk pijama modelleri bulunmakta. Çocuklarınız ile evde bilgisayarlarınızı açıp hangisini alacağınıza beraber karar verin. Mutlaka çocuklarınızın fikrini alın ki severek ve isteyerek giysinler. Küçük yaşlarda kız çocuklara göre daha asi olan erkek çocuklarına, çok sevdikleri, örnek aldıkları ve taklit ettikleri babaları ile takım pijamalar alırsanız severek ve isteyerek giyeceklerdir. Bir çok babaları ile aynı erkek çocuk pijama modelleri mevcut. Giycem.com bunun için bir çok baba – oğul takım pijama üretmiş ve sizler için piyasaya sürmüş.

Yeni İnci Süprem 3'Lü Baba-Oğul Pijama Takımı

Yeni İnci Süprem 3’Lü Baba-Oğul Pijama Takımı

En beğenilen baba – oğul pijama takımları arasında, İnci Süprem 3’lü Baba – Oğul Pijama takımı ve Dagi Erkek – Çocuk Pijama Takımı modeli var. İnci Süprem modeli, gri üzerine lacivert çizgili, yakalı tshirt ve lacivert alttan oluşmaktadır. Dagi modeli ise mavinin üç tonu ve yazılı baskılı görüntüsü ile oldukça hoş görünüyor. Sürekli olarak babalarını taklit eden minik erkek çocuklarınız pijamalarını babaları ile paylaşmaktan çok hoşlanacaklardır.

Yeni İnci Çocuk Kapri Takım

Yeni İnci Çocuk Kapri Takım

Giycem.com’da kız çocukları da unutulmamış elbette. Anneleri ile aynı giyinmek isteyen küçük kız çocukları için de bir birinden güzel anne – kız çocuk pijama takımları bulunmaktadır. Öne çıkan modelleri arasında, İnci Çocuk – Kadın Kapri Pijama Takım modeli bulunmaktadır. Model, kırmızı baskılı, kol bölümleri puantiyeli tshirtü ve gri üzerine kırmızı puantiye desenleri bulunan kaprisi ile dikkat çekmektedir. Farklı beden seçenekleri bulunan modelden, kendinize ve minik kızınıza uygun bedenleri seçin beraber giyin. Çocuklarınızın ne kadar severek ve isteyerek bu takım pijamaları giydiklerini göreceksiniz.

En Rahatı Pijama!

Yaz aylarının gelmesi ile kalın, yün, polar pijamalar sandıklara kaldırılırken yazlık saten, penye, ince tiril tiril pijamalar dolaplarımızda yerini aldı. Giycem.com’da bulabileceğiniz pijama çeşitleri arasından yazlık pijama tercihinizi yapabilir, kapınızdan teslim alabilirsiniz. Gümüş Bayan Yazlık Pijama Takımı etnik deseni ve yakasındaki desenli detayları ile dikkat çekiyor. Yaz ayları için oldukça konforlu olan model yüzde 10 elastan ve yüzde 90 koton olarak üretilmiştir. Desenler lacivert ve mor tonlardan oluşmaktadır.

Gümüş Bayan Yazlık Pijama Takım

Bir diğer dikkat çeken model Gümüş Bayan Yazlık Pijama Takımı kareli ve çiçekli detayları ile pijama modasında oldukça popüler ve sevilen bir model. Üst parçasında minik, kareli bir cep detayı bulunmaktadır. Dilediğiniz renk ve beden seçimini site üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Takım giyinmekten hoşlanmayanlar için çok şık, moda gecelikler de mevcut. Renkli, desenli ve sevimli geceliklerin yanı sıra seksi ve şık gecelikleri de bulabilir, zevkinize göre seçim yapabilirsiniz.

Pierre Cardin Satenli Sabahlık

Pierre Cardin Satenli Sabahlık

Pijamalar genelde yaz aylarında sırf uyumak için giyilmez. Yoğun geçen günün ardından üstelik hava sıcaklığını da hesaba katarsak, eve gelir gelmez üzerimize rahat bir şeyler geçirip evde film keyfi yaparak ya da kitap – dergi okuyarak keyif yapıp yayılmak isteriz. Arkadaşlarımızla geçirdiğimiz hafta sonlarında pijamalarımızla hem rahat hem de havalı görünmek isteriz. Bu yüzden pijama deyip geçmemek lazım çünkü yaz aylarında evde geçirdiğimiz günlerin çoğunda pijamalarımız ile dolaşıyoruz.

Pijamalarımızı daha şık gösteren sabahlıklar ile ev içerisinde daha şık görünüp kendimizi iyi hissedebiliriz. Sabahlık modelleri arasında şifon, parlak şık modellerin yanı sıra renkli, desenli ve sevimli modellerde bulabilirsiniz. Ayrıca hamileler için de her türlü pijama, gecelik ve sabahlık modelleri bulunmaktadır. Hamile bayanlar da bedenlerine ve zevklerine göre seçim yapıp en rahat olmaları gereken dönemlerini rahat pijamaları ile geçirebilirler.