Burçlara Göre Kişiliğiniz

Astrolojiyle az çok hepimiz ilgileniyoruz. Kimileri “ben inanmam öyle şeylere” diyor fakat her gün burç yorumunu okuyor. Siz onlardan olmayın! Astroloji utanılacak bir uğraş değil. Pazar sabahı kahvaltınızı yaparken keyifle astroloji köşelerini okuyabilirsiniz. Burçların kişilik analizi yaparken çok yardımcı oldukları bir gerçek. Burçları teker teker incelersek:

Koç: Hareketli ve enerjik yapıları ile tanınırlar. Bu burcun insanları oldukça pratiklerdir. Fakat “ben” egoları fazlasıyla gelişmiştir. Yani biraz bencildirler. Sabırsız ve hareketli yapıları onları her zaman sevimli kılar. Algıları son derece açıktır. Koç burcu kadını hareketli, konuşkan ve girişimci yapısıyla dikkat çeker.Toplum içerisinde cazibe ve farklılığıyla dikkat çeker.

Boğa: Boğa burcu kadın sessiz, sakin ve mağrur duruşuyla dikkat çeker.Boğa burcu kadını duygusal açıdan oldukça hassas ve kırılgandır. Onların kalbini kırmasanız iyi edersiniz!

İkizler: Ayni anda birkaç işi birden yapabilirler. Onların adapte olamayacakları iş yoktur. Çift karakterli olmalarının sebebi de budur. Kendilerini iyi eğitmiş ikizler hoş ve zariflikleri ile yaşamı zevkli kılarlar.

Yengeç: Sorumluluk duyguları çok gelişmiştir. Her işte olağanüstü olan ayrıntıcılıkları, işlerinde mükemmeliyetçiliği getirir. Tabi ayni sorumlulukları karşılarındakilerden de beklerler. Yengeç’ler duygusallıkları ve duyarlılıkları ile tanınırlar.

Aslan: Yaşam sahnesinde her zaman parlayarak, odak noktası olmak isterler. Organizasyon güçleri çok fazladır. Dürüstlük aslan burcu kadını için fazlasıyla önemlidir. Etkileyici, güler yüzlü, başkalarına yardım etmeyi seven ve bunu kendine görev sayan Aslan’lar sevimli ve iyimser kişilerdir.

Başak: Başak burcu kadını sorumluluk sahibi, idealist, hırslı, nazik, detaycı ve hassastır. Titizdir ve en ufak ayrıntılara dikkat eden yapısıyla dikkat çeker. Evine düşkündür ve evde vakit geçirmekten fazlasıyla keyif alırlar.

Terazi:Terazi burcu kadını cazibeli, güzel, estetik, yaşam dolu ve uyumlu yapısıyla dikkat çeker Hoşsohbettir ve insanlarla fikir alışverişinde bulunmaktan keyif alır.Abartılı bir hareketleri yoktur. İyi huyludur ve güzellikten çok keyif alır.

Akrep: Akrep burcu kadını cazibeli, azimli,hırslı,akıllı ve sezgileri kuvvetli yapısıyla dikkat çeker.Akrepler kadar yaşamda tutkuyla yaşayan insan yoktur. Hoş bir mizacı vardır, alçak gönüllü ve yumuşak başlı görünmesine karşın bir o kadar da mağrur ve kibirlidir.

Yay: Yay burcu insanları içtenlikleri ve iyimser yaşam görüşleri ile tanınırlar.Yay burcu kadını kültürlü, alımlı, espritüel, duyarlı ve akıllı yönleriyle dikkat çeker. Hassas ve kırılgan bir yapısı vardır. Affedicidir.

Oğlak: İnatçıdır. Her şeyi ayrıntılı bir şekilde planlamak isterler. Bu özellikleri evlerine de yansır. Geleneklere bağlıdırlar.Güvenilirlik ve dürüstlük, oğlakların en temel özellikleridir.

Kova: Kova burcu insanları sevecen tavırları ile tanınırlar. Kova burcu kadını özgürlüğüne düşkün,kararlı, becerikli ve değişken yapısıyla dikkati çeker. Neşeli ve keyifli bir kişiliği vardır.

Balık:Duygusal yapıları her alanda kendisini gösterir. Sanata eğilimli bir burç oldukları için bir çok sanatçının balık özellikleri güçlüdür.Balık burcu kadını hırslı,tuttuğunu koparan, çekici, sempatik ve iyi huylu tavırlarıyla dikkati çeker.

Bir cevap yazın