Kışkırtıcı sürprizler

İç çamaşırı seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Örneğin göğüsleriniz büyükse destekli sütyen yerine, toparlayıcı olanlarını tercih etmelisiniz. Göğüslerinin küçük olmasından rahatsız olanlar hiç üzülmesin! Destekli sütyenler sayesinde göğüsleriniz hem dik hem de dolgun görünecek. Böylece giydiğiniz bluzler size çok yakışacak.

Emziren anneler için özel tasarlanan sütyenlerle artık emzirmek sizi yormayacak. Çok sayıda desen ve renk seçeneğiyle dilediğiniz modeli seçmekte özgürsünüz. Kullandığınız sütyenin materyali de çok önemli. Kalitesiz sütyenler göğüs kanserini bile tetikleyebilir. Bu yüzden sütyenin kalitesine önem vermelisiniz.

İsterseniz Leopar desenli olanı seçerek leoparın çekiciliğini iç çamaşırınıza yansıtabilirsiniz. Dantelli modelleri tercih edenler aynada kendilerine baktıklarında seksepalitelerine şaşıracaklar.

Kıyafetlerinizden sütyen asıkınızın görünmesi pek şık bir görüntü yaratmaz. Giycem.com’da askısız sütyen seçenekleri ile omuz dekolteli kıyafetleri rahatça giyebilirsiniz.

Sütyeninizi külodu ile takım yapabilirsiniz. Takım olarak giydiğiniz sütyen-külot eşinizin aklını başından alacak. Eğer hamileyseniz giycem.com’da hamilelere özel külot tasarımlarıyla karşılaşıp, mutlu olabilirsiniz. Külotların fazla likralı olanları sağlığınız için zararlıdır. Külot alırken pamuklu olmasına dikkat ediniz. Külotların g-string olanları ile kendinizi daha seksi hissetmeniz de mümkün. G-stringin rahatlığını keşfeden kadınlar bu tarz külot giymekten kendilerini alamayacaklar.

İç çamaşırınızla kıyafetinizi daha da belirgin hala getirmeniz mümkün. Güzel bir iç çamaşır giydiğinizde emin olun bu sizin bütün ruh halinizi değiştirecek ve kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Külotların yüzlerce renk ve modeli arasından en beğendiklerinizi giycem.com’dan online olarak sipariş verebilirsiniz. Çalışan kadınların en büyük yardımcısı internetten alışveriştir. Online olarak yapılan alışverişin en güzel yanı çok az sürede istediğiniz ürünü yüzlerce seçenek arasından seçerek, ürünün evinize kadar gelmesi. Eğer siz bir erkekseniz ve sevgilinize bir sürpriz yapmak istiyorsanız ona güzel bir sütyen külot takımı alarak iş yerine yollayın. Kadınlar hediye almaya bayılırlar, hele bir de bu hediyeyi diğer kadınlar da görürse daha da memnun olurlar. Sadece sözle onu sevdiğinizi söylemek yeterli olmayacaktır. Sevgilinizi şaşırtın ve kışkırtıcı bir hediyeyle ona sürpriz yapın.

Bir cevap yazın