Sabahlıkla Güne Merhaba

Rahat bir gecelik giyerek deliksiz bir uyku çekmek ister misiniz? Gecelik ve sabahlık modelleriyle bütün gece rahat edeceksiniz. Uzun kollu kısa kollu gecelik modelleri arasından sizin için en ideal olanı seçerek evinizde rahatlığınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Eğer kendinizi her zaman şık hissetmek istiyorsanız leoapar desenli, dantelli gecelik takımlarını tercih edebilirsiniz.

Miorre Uzun Kollu Gecelik

Miorre Uzun Kollu Gecelik

Yaz aylarında en çok tercih edilen gecelik modeli hiç kuşkusuz askılı geceliklerdir. Penye kumaştan üretilen gecelikler terletmez ve koku yapmaz. Geceler boyu rahat etmek için giycem.com’un gecelik modellerine mutlaka göz atmalısınız.

Sabah uyandığınızda da kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız sabahlığınızın zarif ve rahat olması şarttır. Uyanır uyanmaz üzerinize alabileceğiniz sabahlığınızla ev içinde rahat hareket edebilirsiniz. Sabahlıklar saten, şifon, penye gibi kumaşlardan üretilir. Saten kumaşlar son derece akıcıdır, üzerinizde yokmuş izlenimi verir. Rahatlığına düşkün hanımlar saten kumaşları sıklıkla tercih ederler.

Yeni İnci Gecelik Sabahlık Takımı

Yeni İnci Gecelik Sabahlık Takımı

Dantelli sabahlık modelleri de kadınların vazgeçilmezleri arasında. Siyah, beyaz, kırmızı, mavi gibi geniş bir renk skalasına sahip sabahlık modelleri, hamileler ve lahusalar için de özel olarak tasarlandı.

Eğer penyeden başka sabahlık giyemem diyorsanız o zaman giycem.com’un çiçek desenli sabahlık takımları tam size göre. Cıvıl cıvıl renkleriyle enerjinizi yükselten sabahlıklar en uygun fiyatlarla giycem.com’da. Birçok markanın yüzlerce ürününü bulabileceğiniz giycem.com’da iç giyim dünyanızı renklendirmeye hazır olun. Online alışveriş hiç bu kadar zevkli olmamıştı.

Bir cevap yazın