Dar Kıyafetlere Pratik Çözüm: Korse

Bayanlar genellikle alışveriş esnasında ince kumaştan yapılmış iç gösteren etek ve elbiselerden kaçıyorlar. Bunun sebebi bu kıyafetlerin içerisine ne giyeceklerini bilmemeleri ya da yaz sıcağında iki kat giymek istememeleri oluyor.

İnce kumaştan yapılmış etek ve elbiselerin altına giyilmesi için iç etek anlamına gelen jupon modelleri üretiliyor. Diz üstü, diz altı ve diz hizasında olmak üzere 3 farklı uzunlukta jupon modeli bulunuyor. Farklı materyallerden üretilen juponlar, sıcak havalarda terlemenin önüne geçiyor. Kıyafetinizin modeli ya da isteğinize göre bol kesim ya da dar kesim seçenekleri mevcut. Üstelik jupon modelinizi kıyafetinizin rengine göre seçebiliyorsunuz. Siyah, ten rengi ve beyaz renklerden oluşan juponlar elbise ve eteklerinizin altında ayrı bir etek olduğunu fark ettirmeden kamujlaj sağlıyor.

Juponum biraz süslü olsun diyorsanız eteğinde ara dantel detayları bulunan modeller çok şık. Düz, dar, dantelli, bol jupon modellerinin yanı sıra birde korseli jupon modeli bulunuyor. Özellikle eteklerin bel bölgesinde durması sebebiyle hafif bir kabarıklık varmış gibi bir görüntü oluşuyor. Korseli model, göbek bölgenizi toplayarak daha ince bir görünüm sağlıyor.

İnce bir görünüme kavuşmak dendiğinde bayan iç giyim ürünleri arasında oldukça farklı çeşitler bulunuyor. Özel bir geceye davetlisiniz ve diyet yapmak için vaktiniz mi yok? Öyleyse korse modelleri sizi mutlu edecektir. Sizi giydiğiniz andan itibaren daha ince bir görünüme kavuşturan korse modellerinin birçok çeşidi bulunuyor.

Korse alımında dikkat edilmesi gereken nokta, beden ölçünüze uygun olan korse modelinin seçilmesidir. Aksi taktirde gün içerisinde nefes almanız zorlaşacak ve hareketleriniz kısıtlanacaktır. Korse modelleri genellikle etek beden ölçüsüne benzer üretiliyor. Bu nedenle korse alırken eteklerinizin beden ölçüsünü göz önünde bulundurmanız yararlı olabilir. Eğer göbeğiniz varsa, yüksek bel korse sizin için daha uygun olacaktır. Yüksek bel korse alımındaki amaç, vücudunuzda katlı bir görüntü oluşumuna izin vermemektir.

Elbise korseden atlet korseye, şort korseden bel korsesine kadar yüzlerce çeşidi bulunan korse modelleri arasından ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

Bir cevap yazın