Yılbaşı Öncesi Korse İç Giyim Modelinizi Seçtiniz Mi?

Yılbaşına yaklaşık iki hafta gibi bir zaman kaldı. Yeni yıl yeni umutlar yeni korseler derken kendimize bakmayı ihmal eden kadınlardan olabiliriz. Kışa depresyonla girmiş ve yediklerimize dikkat etmemiş olabiliriz. Yine de bu durum yılbaşı için hazırladığımız özel şeyler için bir engel olmamalıdır. Bayanlar iki hafta içinde hem mini bir detoks uygulayabilir hem de istediği güzel kıyafetlerin içine girebilirler. “ Nasıl? ” dediğinizi duyar gibiyiz.
Her şeyden önce sağlığımız önemlidir. Sağlıklı bir vücudumuz olduktan sonra gerisi kolay emin olun. “İki hafta da nasıl fit olacağım” demeyin. Vücudunuzu toparlayacak ve hatlarınızı düzenleyecek ürünler ile elbiseleri rahatlıkla giyebileceksiniz. Yardımcı ürün dediğimiz korselerin bir çok özelliği vardır. Korse istenilen bölgelerin (göbek, basen, bacak gibi) daha ince görünmesini ve deformasyonlu bölgenizi daha iyi gösterir. Korse alırken dikkat etmeniz gereken püf noktalarımız aslında çok fazladır. Bunları özetlemek gerekirse:
Vücudunuzu tanımalısınız.

KOM Body Shape 2

KOM Body Shape 2

Kıyafetinize uygun korse tipi seçimi yapmalısınız.
Bedeninize uygun korseler seçmelisiniz. Kendi bedeninizden 3 beden küçük korse sizi 3 beden küçültmez. Sadece nefes almanızı zorlaştırır ve vücudunuz deformasyonlu görünür.
İç giyimde en önemli şeylerden biri doğru seçimdir. Doğru iç çamaşırı vücudunuzu daha çekici hale getirecektir. Kataloglarda gördüğümüz ve çok güzel olduğunu düşündüğümüz o saten geceliklerin aldığımızda aynı durmaması sizi yanıltmasın. Saten iç giyimde dikkat edilmesi gereken şeylerden biri; 36 beden üzeri iseniz kesinlikle kendi bedeninizden bir beden büyük saten gecelik tercih etmenizdir.Satenin güzelliği hepimizi cezbetse de bazen doğru tercih olmayabilir.

İç giyimde rahatlık arayanlar içinse önerilerimizden biri kaşkorselerdir. Kaşkorse atlet külot seklinde takımdır. Saten gecelikler yerine daha çok tercih edilen bir iç giyim türüdür. Kullanım rahatlığınız ve şıklığınızdan taviz vermez. Kaşkorselerde ünlü markaların birbirinden özel koleksiyonları için giycem.com’a bakabilirsiniz.

2015 yılı herkes için güzel bir yıl olması dileklerimiz ile…

Dar Kıyafetlere Pratik Çözüm: Korse

Bayanlar genellikle alışveriş esnasında ince kumaştan yapılmış iç gösteren etek ve elbiselerden kaçıyorlar. Bunun sebebi bu kıyafetlerin içerisine ne giyeceklerini bilmemeleri ya da yaz sıcağında iki kat giymek istememeleri oluyor.

İnce kumaştan yapılmış etek ve elbiselerin altına giyilmesi için iç etek anlamına gelen jupon modelleri üretiliyor. Diz üstü, diz altı ve diz hizasında olmak üzere 3 farklı uzunlukta jupon modeli bulunuyor. Farklı materyallerden üretilen juponlar, sıcak havalarda terlemenin önüne geçiyor. Kıyafetinizin modeli ya da isteğinize göre bol kesim ya da dar kesim seçenekleri mevcut. Üstelik jupon modelinizi kıyafetinizin rengine göre seçebiliyorsunuz. Siyah, ten rengi ve beyaz renklerden oluşan juponlar elbise ve eteklerinizin altında ayrı bir etek olduğunu fark ettirmeden kamujlaj sağlıyor.

Juponum biraz süslü olsun diyorsanız eteğinde ara dantel detayları bulunan modeller çok şık. Düz, dar, dantelli, bol jupon modellerinin yanı sıra birde korseli jupon modeli bulunuyor. Özellikle eteklerin bel bölgesinde durması sebebiyle hafif bir kabarıklık varmış gibi bir görüntü oluşuyor. Korseli model, göbek bölgenizi toplayarak daha ince bir görünüm sağlıyor.

İnce bir görünüme kavuşmak dendiğinde bayan iç giyim ürünleri arasında oldukça farklı çeşitler bulunuyor. Özel bir geceye davetlisiniz ve diyet yapmak için vaktiniz mi yok? Öyleyse korse modelleri sizi mutlu edecektir. Sizi giydiğiniz andan itibaren daha ince bir görünüme kavuşturan korse modellerinin birçok çeşidi bulunuyor.

Korse alımında dikkat edilmesi gereken nokta, beden ölçünüze uygun olan korse modelinin seçilmesidir. Aksi taktirde gün içerisinde nefes almanız zorlaşacak ve hareketleriniz kısıtlanacaktır. Korse modelleri genellikle etek beden ölçüsüne benzer üretiliyor. Bu nedenle korse alırken eteklerinizin beden ölçüsünü göz önünde bulundurmanız yararlı olabilir. Eğer göbeğiniz varsa, yüksek bel korse sizin için daha uygun olacaktır. Yüksek bel korse alımındaki amaç, vücudunuzda katlı bir görüntü oluşumuna izin vermemektir.

Elbise korseden atlet korseye, şort korseden bel korsesine kadar yüzlerce çeşidi bulunan korse modelleri arasından ihtiyacınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

Fazla Kilolara Korselerle Elveda

Fazla kilolarıyla başı dertte olanlar yazın gelmesini hiç istemediler. Bütün kış kazakların içine gömülüp kendilerini kamufle etmeyi başaran balık etli diyebileceğimiz kadınlar, yaz aylarında büyük sıkıntılar çekiyorlar. Kilolarınızla barışmayın! Kilolarınızı vücudunuzdan yollayın. Sağlıklı bir yaşam için en ideal kiloya inmeye gayret edin. Eğer bir sağlık probleminden dolayı kilo veremiyorsanız o zaman kurtarıcınız korseler olacaktır.

Güzel bir elbisenin içerisinde kusursuz görünmek istiyorsanız, kusurlarınızı korseyle maskeleyin. Korseler size kaybettiğiniz kendinize güveni geri verecektir. Kilo sorunu yaşayan kadınlar günlük hayatlarında mutsuz bireylere dönüşürler. Hayallerindeki elbisenin içine hiçbir zaman giremeyeceklerini düşünürler. Hayal kırıklıkları mutsuzluklarını daha da artırır. Bunun önüne geçmek için sizlere korse giymenizi tavsiye ediyoruz. Fazlalıklarınızı korse ile saklayarak utanmadan, sıkılmadan halkın arasına karışıp, sosyalleşebileceksiniz.

Elbise şeklindeki dikişsiz korseler sayesinde giydiğiniz elbisenin kusursuz görünmesini sağlayabilirsiniz. Dikişsiz korseler sayesinde dar elbiselerde dahi hiçbir iz veya potlukla karşılaşmazsınız. Lazer kesimli korseler bütün kusurlarınızı yok edecek.

Göbek bölgenizden şikayetçiyseniz slip şeklindeki korseler sizin için idealdir. Kıyafetinizin altına giyeceğiniz korseniz sayesinde göbek bölgenizdeki fazlalıklar görünmez olacaklar. Adeta sihirli bir değnek değmiş gibi bütün kusurlarınızdan kurtulmuş olacaksınız.

Kendinize güveninizi geri kazanarak hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz. Korse alırken kendi beden ölçünüze en uygun olanını tercih edin. Vücudunuza tam oturmayan bir korse alırsanız bu kıyafetinizde potluk oluşmasına sebep olacaktır. Eğer vücudunuza küçük gelen bir korse alırsanız bu defa da kendinizi çok rahatsız hissedersiniz. Korse giymek külot giymeye engel değildir. Külodunuzun üzerine korsenizi giyebilirsiniz.

Vücut hatlarınızı toparlayarak ön plana çıkaran korselerle incecik belinizi aynada görünce çok memnun olacaksınız. Özellikle belden oturmalı elbise giydiğinizde, korseler sayesinde beliniz incecik görünecek.

Korse ile kusurlara elveda deyin

Güzellik tanrıçası Afrodit’i herkes bilir. Mitolojik bir karakter olan Afrodit asırlar boyunca güzelliğiyle nam salmıştır. Kadınlar bir güzellik kıstası olarak “afrodit kadar güzel” cümlesiyle karşılaşabilirler. Afrodit, mitolojinin çeşitli rivayetlerine göre, denizin köpüklü dalgalarından doğmuştur. Afrodit için kullanılan sıfatlar işveli, cilveli ve gönül alıcıdır. Siz de Afrodit kadar etkileyici olmak istiyorsanız, kendinize günde en az 2 saatinizi ayırmalısınız. Bakımlı kadınlar her zaman bir adım öndedirler.

Eğer bir dönüşüme ihtiyacınız varsa hemen şimdi radikal kararlar almanın vaktidir. Etrafınızdaki herkesi şaşırtmanın zamanı gelmedi mi? Eğer fazla kilolarınız varsa onlardan kurtulmaya bakın! Size şahane bir önerim var. Öncelikle eğer fazla kilolarınız varsa kesinlikle korse kullanmalısınız. Korse sayesinde fazlalıklarınız toparlanacak ve fit bir görünüme kavuşacaksınız. Korseniz kendinize güveninizi yerine getirecek. Kıyafetiniz üzerinizde pot durmasın, giydiğiniz her kıyafeti bir manken edasıyla taşımalısınız. Korseler sizin en iyi yardımcınız. Kusurlarınızı kamufle edecek bu korselerle elbise giymek artık kabus olmayacak.

Bazen elbise giydiğinizde elbisenizin astarı olmayabilir ve ışık vurduğunda içiniz görünebilir. Bunun önüne geçmek için elbise veya eteğinizin altına jüpon giymelisiniz. Çok ince mikro kumaştan jüponlar sayesinde rahatlıkla istediğiniz elbiseyi ve eteği giyebileceksiniz. Jüponlar eteğinizin toplanmasını engeller. İş yerinizde yürürken tüm gözler size baksın. Jüponların bir diğer güzel özelliği de farklı renklerinin olması. Siyah, krem rengi, beyaz gibi renk seçenekleriyle kıyafetinize en uygun rengi seçin. Jüponlar eteğin bedeninize yapışmasını önler. Yürüme sırasında eteğin elektriklenerek yukarı çıkmasını önler.

Jüpon

Kendinizi güzel hissetmenin altın kuralı, bakımlı olmaktır. Bakımlı kadınlar kendilerini güçlü hissederler. Bunun nedeni kendilerine güven duymalarıdır. Siz de kendinize güvenin ve giycem.com’dan kendinize en uygun korse ve jüponu alın ve ilk adımı atın. Sonrası çorap söküğü gibi gelecektir. Kendinizi iyi hissetmeye iç giyimden başlayın. İç giyimde rahatlığı yakaladıktan sonra üstünüze ne giyerseniz siz de iyi duracaktır. Kendinizi özgür bırakın. Şıklığınızla çevrenizdeki herkesi büyülemek, giycem.com sayesinde artık çok kolay. Online alışverişin tadını çıkarın, kendinize daha çok zaman ayırın.