İç Giyim Trendinizi Yenileyin

İç giyim ürünleri kadın, erkek ve çocuklarımız için sağlık ve mutluluk için giymemiz gereken sütyen, pijama, atlet, mayo, bikini, külot … vs gibi ürünlerden oluşmaktadır. Giycem.com olarak yenilenen iç giyim ve iç çamaşır modasının özel iç giyim editörlerimiz tarafından hazırlanmaktadır. İç giyim ürünleri kom, anıl, doreanse, yeni inci, orkide, nurteks, anıt gibi binlerce marka arasından tercih edilmektedir. Bu ürünlerimiz kumaş olarak organik ozon testi yapılmıştır.

Siz değerli iç giyim okurlarımıza bu haftaya özel geçerli %35 indirime ek olarak %10 indirim kodunuzu kullanabilirsiniz.

Bikini, mayo, pijama veya iç giyim ürünlerimize giycem üzerinden detaylı olarak inceleyerek seçiminizi yapabilirsiniz.

iç giyim trendi

iç giyim trendi

Yeni sezonda hediye almak veya gecelerinizi renklendirmek isterseniz jatiyer, sütyen takım, vücut çorabı gibi ürünlerimiz arasından tercih yapabilirsiniz. Giycem şikayet olarak yapılan tüm gönderiler genellikle ürün çeşitliliğimizin çok olduğundan ve iç giyim modelleri çok olduğu için aralarında tercih yapılması zor olduğu için giycem şikayet olarak tarafımıza iletilmektedir. Tersi anlamında yapılan bu şikayetler bizi mutlu etmektedir.

Sizde tercihinizi hemen yapmak için iç çamaşırınız veya uyku kıyafetleriniz arasından trendinizi yenileyin.

giycem.com