Pierre Cardin Modelleri

İç giyim denilince herkesin aklına dünyaca ünlü Pierre Cardin markası geliyor. Birbirinden güzel ürünleri ile Pierre Cardin, tüm kadınlara ve erkeklere hitap ediyor. İtalyan asıllı Fransız modacı Pierre Cardin, 1945 yılında Fransa’da La Paix’de dünyanın en ünlü modacıları ile beraber çalışmaya başlar. Kısa sürede dünyanın tanınmış modacıları arasında giren Pierre Cardin iç giyim ürünleri ile herkesin dikkatini çekmeyi başarır. Pierre Cardin Türkiye pazarına 1993 yılında Aydınlı Grup çatısı altında giriş yapar.

pier825

Pierre Cardin

Aydınlı Grup ile beraber Pierre Cardin’in üretim ve pazarlama faaliyetleri de Türkiye’ye taşınır. 1994 yılında Pierre Cardin Türkiye’de ilk mağazasını açar. Aydınlı Grup 12 yıl boyunca Pierre Cardin’in erkek giyim ürünlerinin lisansörlük hakkına sahip iken 2005 yılında Pierre Carindin ile yapılan anlaşma ile tüm ürünlerin 7 ülkede lisansörlük hakkı Aydınlı Gruba geçer. Pierre Cardin’in en güzel iç giyim ürünlerini Giycem.com’da bulabilirsiniz. İç giyim ürünleri ile tüm erkek ve kadınların beğenisini kazanan Pierre Cardin, yepyeni tasarımlara imza atmaya devam ediyor. Birbirinden güzel son moda tasarımlara tek tuşla sahip olmak isterseniz giycem.com’a mutlaka bir göz atmalısınız.

4102_3_

Sütyen

Pierre Cardin’in kadınlar tarafından en çok tercih edilen ürün grubu arasında sütyen modelleri yer almaktadır. Hem rahat hem de şık sütyen modelleri ile iç dünyanızı hareketlendirebilirsiniz. Sütyen modelleri de tıpkı diğer iç giyim ürünleri gibi rahat olmalıdır. En rahat Pierre Cardin sütyen modelleri için giycem.com’a bekleriz.