Plaj sezonunu yepyeni bikinilerle açın!

2013 yılı plaj sezonu için tasarlanan mayo ve bikini modelleri, sizlerin harika bir tatil geçirmenizi sağlayacaktır. Asimetrik kesimli modern modeller, plajların en şık bayanı olarak görülmenize yardımcı olacak. Birden fazla renk seçeneğiyle ile dikkat çeken mayoların sahibi, neden siz olmayasınız ki.. Kadınların alışveriş yaparken tercihlerinde yer verdiği bikinilerde de straplez modellerin etkisini daha fazla göreceğe benziyoruz. İçinde astar kullanılan kaliteli mayo seçenekleri ile, göz kamaştıracak; vücudunuza en uygun model ve rengin birleştiği mayolarla, harika bir görünüm elde edeceksiniz.

Sezonun en öne çıkan detaylarından biri de leopar deseninin tekrar moda olmasıdır. Tek askısı olan bu mayo, toka ayrıntısıyla sizin tarzınızı ön plana çıkaracaktır. Tatile çıkmadan önce cıvıl cıvıl bir görünüm elde edip sezonun hit ürünlerinden birine sahip olun. Duruşuyla iddialı bir fizik gerektiren ürünler, güneş gibi parlamanızı sağlayacaktır. Tek parça olan mayokininin popüler etkisini yitirdiği bu sezonda, mayonun ağırlıklı olarak tercih edildiği, sıcağın kavurucu etkisini hafifletip vücudunuzun güzelliğini ortaya çıkardığı görülüyor.

Bikini, mayodan hoşlanmayan bayanlar için tasarlanan, genç ve dinamik ürünlerdir. Her dönemde özellikle genç kızlar tarafından tercih edilen bikiniler, seksi bir görünüm kazanmanızı sağlayacak, sevgilinizin ilgisini çekecektir. Tüm sene boyunca her kıyafette görülen neon renkler modası, bikinilerde de etkisini devam ettiriyor. Çiçek motiflerinin sıkça kullanıldığı ürünler, çarpıcı etki yaratıyor. Rengarenk bikinilerinizle, kıpır kıpır bir yaz sizleri bekliyor.

Rahatlık ve kattığı şıklıktan dolayı, bavulunuzdaki yerini alan bikiniler, yaz için yaptığınız alışverişlerin başında gelir. Bacaklarınızın güzelliğinizi ortaya çıkaran modeller, kavurucu yaz sıcaklığında rahat etmenizi sağlayacaktır. Straplez modellerin yanı sıra, bağcıklı modellerinde görüldüğünü, sizlere geniş seçenekler sunulduğunu söyleyebiliriz. Trend olan modellerle, stilinizi yansıtabileceğiniz görülüyor. Zevkinize uygun renk ve desenlerin yer aldığı bikiniler, kaliteli malzemelerden üretildiği için sadece bir sezon değil, birkaç sezon kullanabileceğiniz tarzda size sunulmaktadır. Bu indirimli ve şık olan ürünleri mutlaka tercih etmeli, bu yazı hoş bir şekilde geçirmelisiniz. Ünlü iç giyim firmaları arasında fark yaratan giycem.com, ekonomik olan fiyatlarıyla size kaliteli hizmet sunuyor. Bu fırsatları kaçırmayın, plajların en alımlı ve çekici bayanı siz olun.

Bir cevap yazın