Son Moda Yüksek Bel Külotlar

Düşük bel kıyafet tercih eden kadınlar eğildiklerinde sürekli bellerini elleriyle kapatma ihtiyacı duyarlar. Bunun sebebi düşük belli pantolonların kalça hizasına kadar inmesidir. Birçok kadın bu sebeple kıyafet seçimlerini değiştirdi. Düşük bel pantolonların vücut yapısını bozduğuna dair yapılan doktor açıklamaları da bu değişimi tetikledi. Artık düşük bel pantolonların yerini yüksek bel etek ve pantolonlar aldı. Yüksek bel kıyafetlerdeki bu yükseliş iç çamaşırlarına da yansıdı. Yüksek belli külotlar ile artık beliniz hiç açılmayacak. Dilediğiniz gibi hareket edebileceksiniz. Üstelik kış aylarında yaşanan soğuk algınlığı ve üşütme gibi şikayetler de çok ciddi anlamda azalma görülecek.

Kelebek desenleri ve transparan görüntüsüyle hem çok şık hem de rahat olan yukarıdaki tasarım, rahatına düşkün olan kadınların bir numaralı tercihi. Bu külodu, beyaz bir sütyen ile çok rahat kombinleyebilirsiniz. Beyaz rengin duruluğu ve masumiyeti ruh halinize de yansıyacak. Her an şık olmayı tercih eden kadınlar iç çamaşırlarıyla da şıklıklarını konuşturacaklar. Giydiğimiz iç çamaşırları sağlığımız için son derece önem taşır. Her gün düzenli olarak iç çamaşırımızı değiştirmemiz şarttır. Çamaşır makinasında yüksek ısıda  yıkanan iç çamaşırlarını kuruduktan sonra ütüleyerek mikroplara sonsuza dek veda edebilirsiniz. Çeşitli cinsel rahatsızlıkların tetikleyicisi özensiz iç çamaşırı kullanımıdır. Kendinize zaman ayırın ve iç çamaşırlarınızı dolabınızın en kolay ulaşılabilir bölmesine yerleştirin.

Dikişsiz külot tercih edenler de giycem.com sayesinde aradıkları dikişsiz külodu anında bulabilecekler. Dikişsiz külotlar giydiğiniz kıyafetlerde iz yapmaz ve böylece külodun lastik izlerinden kurtulmuş olursunuz. Özel bir davete gittiğinizde dar bir elbise giymeyi tercih ettiyseniz yukarıda görmüş olduğunuz dikişsiz külotları tercih ederek şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Dar kıyafetlerde iç çamaşırları belirgin bir şekilde görünürler. Eğer dikişsiz külot tercih ederseniz dar elbise tercihinizde iç çamaşırınız asla potluk ve iz yapmayacaktır.

Bir cevap yazın