Gelinlere Özel

Yaz ayları genellikle düğünlerin en sık olduğu aydır. Düğün mevsimi olarak bilinen yaz mevsimi çok yoğun düğün hazırlıkları yapılarak çabucak geçer. Düğün hazırlığı yapan kadınlar gelinlere özel iç çamaşırları ile çok özel anlar yaşayacaklar. Büstiyer takımları, sabahlıklar, push up sütyenler ve daha pek çok ürünle hayatınız renklenecek. Gelinliğinizin içine giyebileceğiniz push up sütyen ile gelinliğiniz üzerinizde kusursuz duracak. Düğününüzün yıldızı sizsiniz ve akşam olduğunda eşinizle beraber mutlu bir birlikteliğe adım atacaksınız. Bu özel günü daha da özel kılmak sizin elinizde. Bembeyaz büstiyer takımlarınızla gece bittiğinde sevgilinize sürpriz yapın.

Yepyeni bir hayata adım atarken her şeyin mükemmel olmasını istiyorsanız, çok planlı hareket etmelisiniz. Düğününüzde her şey mükemmel olsun. En ufak bir pürüz dahi neşenizi kaçırmasın.

Havuz başında güzel bir düğünle, tüm sevdiklerinizle birlikte hoş bir düğün organize edin.   Düğününüzde gelinliğinizin altına rahat bir ayakkabı seçin. Çünkü yüzlerce davetliyle ilgilenip, dans edince gecenin sonunda ayaklarınız ağrıyabilir. Bu sorunu çözmek için gelinliğinizin altına çok rahat beyaz bir ayakkabı giymelisiniz.

Artık yepyeni bir hayata başlıyorsunuz ve hayatınızın aşkıyla evleniyorsunuz. Bu oldukça önemli bir adımdır. Bu adımı atarken ev eşyanızdan çeyizinize, kıyafetinizden iç çamaşırınıza kadar içinize en çok sinenleri seçin. Örneğin iç çamaşırı tercihiniz sabahlık saten beyaz bir sabahlık seti olabilir. Bu saten beyaz sabahlık seti, kısa şort ve ince askılı üst, uzun kollu pijama takımı, derin sırt dekolteli gecelik ve bir sabahlıktan oluşur. Eşiniz sizi beyazlar içerisinde görünce masumiyetinize bir kez daha aşık olacak.

Saten pijamalar yumuşak dokusuyla size kendinizi çok özel hissettirecek. Hem seksapalitenizi ön plana çıkaracak hem de uyurken rahat etmenizi sağlayacaktır. Seçtiğiniz iç çamaşırları sizin ruh halinizi simgeler. Kırmızı bir iç çamaşırı giyiyorsanız o zaman tehlikeli oyunlara hazırsınız. Eğer beyazın cazibesine kapılmayı seçtiyseniz, duygusal yapınızı ön plana çıkarmış olursunuz. Mor bir sabahlık seçerseniz de aşkın rengi mor olduğu için aşkı simgelemiş olursunuz. Eşinizle beraber yepyeni bir hayat artık sizi bekliyor.

Bir cevap yazın