Rahat Hamile İç Giyim Modelleri

Sevdiğiniz kişiyle aylarca belki de yıllarca beklediğiniz o muhteşem ana geldiniz. Düğün hazırlıkları tamamlandı. Zorlu bir süreç olan gelinlik seçimi yapıldı. Sıra gelinliğinizin içine giyeceğiniz gelin iç giyim ürünlerini seçmeye geldi. Gelinlik modelinizin sırt ve göğüs dekoltesinin şekli sütyen seçiminde önemli bir rol oynuyor. Alacağınız sütyenin gelinlikten taşmaması ve belli olmaması gerekir. Bunun için, eğer straplez bir gelinlik modeli seçildiyse askısız sütyen modelleri tercih edilmeli, hatta kimi zaman gelinlik içerisine sütyen dikilebilmektedir. Bu önemli günde seçilecek gelin iç giyim ürünlerinin aynı zamanda  şık ve göz alıcı olmasına dikkat edilmeli.

Gelin iç giyim ürünleri sadece düğün günü için üretilmemektedir. Düğün ve sonrası için set halinde bulunan sabahlık ve gecelik modelleri, büstiyer takımları, sütyen ve jartiyer takımları gibi birçok gelin ürünü bulunmakta. Bu gelin iç giyim ürünleri arasından seçim yaparken vücut tipinize en uygun olan  modeli tercih etmelisiniz.

Hamile ve lohusaların iç giyim ürünleri alırken dikkat etmesi gereken bir takım noktalar vardır. Hamile ve lohusa iç giyim ve pijama ürünleri rahatlık ön planda tutularak tasarlanmıştır. Bayanlar bu dönemlerde genellikle lastikli pijama altı yerine gecelik tercih ediyorlar. Hamile bayanların rahat bir uyku uyuyabilmesi için konforlu kıyafetlere ihtiyacı vardır. Bu nedenle gecelik ve sabahlık gibi giyim ürünlerinin pamuklu olması avantaj sağlayacaktır.

Hamile iç giyim ürünleri genellikle üzerinde şirin desenler bulunan kıyafetlerden oluşuyor. Lohusa iç giyim ürünlerine baktığımızda ise yine şirin ürünlerin yanı sıra dantelli ve şık gecelik ve sabahlık modellerine rastlayabiliyoruz. Lohusa iç giyim de emzirme kolaylığı sağlayan atlet ve sütyenler ön planda.

Hamilelik dönemi esnasında göğüsler giderek büyür. Bu nedenle özellikle ilk 3 ay içerisinde tercih edilecek sütyenlerin geniş balene ve geniş askıya sahip modellerden olması gerekiyor. Eğer göğüslerinizde aşırı büyüme varsa gece yatarken destek sağlayacak sütyen kullanılması da tavsiye ediliyor. Hamilelik esnasında göğüslerde yaşanan şekil bozukluklarının sebepleri arasında meme dokusuna uygun destek verilmemesi yatıyor. Hamile bayanların iç giyim ürünleri alırken sentetik olmayan ve çok sıkmayan rahat modelleri tercih etmesi gerekiyor. Organik hamile slip gibi ürünler göbeği kavrıyor ve kıyafetten asla belli olmuyor.

Gelinlere Özel

Yaz ayları genellikle düğünlerin en sık olduğu aydır. Düğün mevsimi olarak bilinen yaz mevsimi çok yoğun düğün hazırlıkları yapılarak çabucak geçer. Düğün hazırlığı yapan kadınlar gelinlere özel iç çamaşırları ile çok özel anlar yaşayacaklar. Büstiyer takımları, sabahlıklar, push up sütyenler ve daha pek çok ürünle hayatınız renklenecek. Gelinliğinizin içine giyebileceğiniz push up sütyen ile gelinliğiniz üzerinizde kusursuz duracak. Düğününüzün yıldızı sizsiniz ve akşam olduğunda eşinizle beraber mutlu bir birlikteliğe adım atacaksınız. Bu özel günü daha da özel kılmak sizin elinizde. Bembeyaz büstiyer takımlarınızla gece bittiğinde sevgilinize sürpriz yapın.

Yepyeni bir hayata adım atarken her şeyin mükemmel olmasını istiyorsanız, çok planlı hareket etmelisiniz. Düğününüzde her şey mükemmel olsun. En ufak bir pürüz dahi neşenizi kaçırmasın.

Havuz başında güzel bir düğünle, tüm sevdiklerinizle birlikte hoş bir düğün organize edin.   Düğününüzde gelinliğinizin altına rahat bir ayakkabı seçin. Çünkü yüzlerce davetliyle ilgilenip, dans edince gecenin sonunda ayaklarınız ağrıyabilir. Bu sorunu çözmek için gelinliğinizin altına çok rahat beyaz bir ayakkabı giymelisiniz.

Artık yepyeni bir hayata başlıyorsunuz ve hayatınızın aşkıyla evleniyorsunuz. Bu oldukça önemli bir adımdır. Bu adımı atarken ev eşyanızdan çeyizinize, kıyafetinizden iç çamaşırınıza kadar içinize en çok sinenleri seçin. Örneğin iç çamaşırı tercihiniz sabahlık saten beyaz bir sabahlık seti olabilir. Bu saten beyaz sabahlık seti, kısa şort ve ince askılı üst, uzun kollu pijama takımı, derin sırt dekolteli gecelik ve bir sabahlıktan oluşur. Eşiniz sizi beyazlar içerisinde görünce masumiyetinize bir kez daha aşık olacak.

Saten pijamalar yumuşak dokusuyla size kendinizi çok özel hissettirecek. Hem seksapalitenizi ön plana çıkaracak hem de uyurken rahat etmenizi sağlayacaktır. Seçtiğiniz iç çamaşırları sizin ruh halinizi simgeler. Kırmızı bir iç çamaşırı giyiyorsanız o zaman tehlikeli oyunlara hazırsınız. Eğer beyazın cazibesine kapılmayı seçtiyseniz, duygusal yapınızı ön plana çıkarmış olursunuz. Mor bir sabahlık seçerseniz de aşkın rengi mor olduğu için aşkı simgelemiş olursunuz. Eşinizle beraber yepyeni bir hayat artık sizi bekliyor.