Yeni Sezon Pierre Cardin Ceyiz Setleri Gelinlere Özel Modeller

Hayatınız da en gerekli ürünler arasında yeni sezon pierre cardin ceyiz setleri gelinlere özel iç giyim modelleri arasından tercihinizi yapmanızın zamanı geldi.

Düğün, hayatınızın en mutlu en heyecanlı günlerinden biridir. Düğün gününüzdeki yaşadığınız her an unutulmaz ve değerlidir.

Bir ömür birlikte yaşlanmak her anınızı eşinizle yaşamak için evet dediğiniz ve buna şahitlik eden sevdikleriniz ile geçirdiğiniz en güzel gündür.

Her şey özel ve güzel olmalıdır. İnce eleyip sık dokunan bir çok ayrıntı vardır. Önce birlikte yaşayacağınız yuvanız için eşyalar ve gerekli tüm malzemeleri alırsınız. Daha sonra da  bayanların en büyük hayali olan o uzun kuyruklu uzun duvaklı bembeyaz kuğu gibi gelinlik için kollar sıvanır.

Pierre Cardin Destekli Dantelli Çeyizlik Büstiyer Takımı 4039 Cinderella

Pierre Cardin Destekli Dantelli Çeyizlik Büstiyer Takımı 4039 Cinderella

Gelinlik için en güzel danteller, işlemeler, taşlar seçilir ve rüyalarınızı süsleyen gelinlik hazırlanır. Bu gelinliğin en büyük yardımcısı ise içinizdeki gelinlik iç giyimidir. Gelinlik kadar önemli olan gelinlik iç giyimi, gelinliğinizin duruşunu ve rahatlığını size hissettirir.

Gelinlik iç giyimde kullanabileceğiniz en güzel ürünlerden biri olan Pierre Cardin Destekli Dantelli Çeyizlik Büstiyer Takımı 4039 Cinderella gelinliğinizin kalıbına uyar ve size tüm gün rahatlık sağlar. Gelinlerin favorisi olan tüm ürünlere giycem pierre cardin sayfasından bakabilirsiniz

Gelinliği çıkardığınızda bile sizi size güzel gösterecek bir iç giyim, eşinizinde hoşuna gidecektir.

Pierre Cardin Dantelli Saten Babydoll 825

Pierre Cardin Dantelli Saten Babydoll 825

Gelinlerin bir diğer favorilerinden biri olan bu ürünler %100 kotondan üretilmiştir ve en iyi markalardan biri olan Pierre Cardin ürünüdür.

Gelinlerin kesinlikle çeyizinde görmek isteyecekleri tüm bu ürünler ise giycem.com farkı ile en uygun fiyatlarda sizlere sunuluyor.

Giycem.com her kesime ve her yaşa hitap eden en güzel ve özel ürünleri sizler için bir araya toplayıp sizlere sunmaktan mutluluk duyar.

Gelinleri mutlu görmek giycem.com ailesi olarak bizi de mutlu eder.

Tüm gelinler giycem.com farkı ile düğün günlerinde en özel ve en güzel hissedecek…

Rahat Hamile İç Giyim Modelleri

Sevdiğiniz kişiyle aylarca belki de yıllarca beklediğiniz o muhteşem ana geldiniz. Düğün hazırlıkları tamamlandı. Zorlu bir süreç olan gelinlik seçimi yapıldı. Sıra gelinliğinizin içine giyeceğiniz gelin iç giyim ürünlerini seçmeye geldi. Gelinlik modelinizin sırt ve göğüs dekoltesinin şekli sütyen seçiminde önemli bir rol oynuyor. Alacağınız sütyenin gelinlikten taşmaması ve belli olmaması gerekir. Bunun için, eğer straplez bir gelinlik modeli seçildiyse askısız sütyen modelleri tercih edilmeli, hatta kimi zaman gelinlik içerisine sütyen dikilebilmektedir. Bu önemli günde seçilecek gelin iç giyim ürünlerinin aynı zamanda  şık ve göz alıcı olmasına dikkat edilmeli.

Gelin iç giyim ürünleri sadece düğün günü için üretilmemektedir. Düğün ve sonrası için set halinde bulunan sabahlık ve gecelik modelleri, büstiyer takımları, sütyen ve jartiyer takımları gibi birçok gelin ürünü bulunmakta. Bu gelin iç giyim ürünleri arasından seçim yaparken vücut tipinize en uygun olan  modeli tercih etmelisiniz.

Hamile ve lohusaların iç giyim ürünleri alırken dikkat etmesi gereken bir takım noktalar vardır. Hamile ve lohusa iç giyim ve pijama ürünleri rahatlık ön planda tutularak tasarlanmıştır. Bayanlar bu dönemlerde genellikle lastikli pijama altı yerine gecelik tercih ediyorlar. Hamile bayanların rahat bir uyku uyuyabilmesi için konforlu kıyafetlere ihtiyacı vardır. Bu nedenle gecelik ve sabahlık gibi giyim ürünlerinin pamuklu olması avantaj sağlayacaktır.

Hamile iç giyim ürünleri genellikle üzerinde şirin desenler bulunan kıyafetlerden oluşuyor. Lohusa iç giyim ürünlerine baktığımızda ise yine şirin ürünlerin yanı sıra dantelli ve şık gecelik ve sabahlık modellerine rastlayabiliyoruz. Lohusa iç giyim de emzirme kolaylığı sağlayan atlet ve sütyenler ön planda.

Hamilelik dönemi esnasında göğüsler giderek büyür. Bu nedenle özellikle ilk 3 ay içerisinde tercih edilecek sütyenlerin geniş balene ve geniş askıya sahip modellerden olması gerekiyor. Eğer göğüslerinizde aşırı büyüme varsa gece yatarken destek sağlayacak sütyen kullanılması da tavsiye ediliyor. Hamilelik esnasında göğüslerde yaşanan şekil bozukluklarının sebepleri arasında meme dokusuna uygun destek verilmemesi yatıyor. Hamile bayanların iç giyim ürünleri alırken sentetik olmayan ve çok sıkmayan rahat modelleri tercih etmesi gerekiyor. Organik hamile slip gibi ürünler göbeği kavrıyor ve kıyafetten asla belli olmuyor.

Yaz Mevsimi: Düğün Mevsimi

Yaz mevsimi, düğün mevsimi…Evlenmeye karar vermek tahmin edileceği gibi çok kolay bir iş değildir. Ruh eşinizi bulduğunuza inanarak bir yola adım atarsınız. Bu önemli kararı alırken kimsenin tesiri altında kalmadan kendi kararınızı verebilmeniz önemlidir. Evlilik kararını aldıktan sonra artık yapılacak şey, hazırlıktır. Düğünün yapılacağı yerin seçimi, çeyiz alışverişi, gelinlik seçimi derken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Bütün bu hazırlıkları yaparken iç giyim alışverişini de unutmamakta fayda var.

Gelinliğinizin altına giyeceğiniz iç çamaşırını doğru seçmek çok önemlidir. Düğünün en güzeli hiç şüphesiz gelin olacaktır. Gelinliğinizin altına giydiğiniz beyaz push up sütyen ve külot takımıyla gecenin sonunda eşinizi cezbedin.

Düğünden sonra çıktığınız balayında da her şeyin muhteşem olmasını sağlamak sizin elinizde. Balayına çıkmadan önce kendinize saten gecelikler, sabahlıklar almayı unutmayın. Sabah uyandığınızda bile bakımlı görünmeye özen gösterin. Giycem.com’un saten gecelikleriyle bakımlı görünmek hiç zor değil. Satenin ipeksi dokusu eşinizin de çok hoşuna gidecek. Saten gecelik size kendinizi çekici hissettirecek ve yataktan çıkmak istemeyeceksiniz. Yatakta romantik bir kahvaltı tam da balayı çiftlerine göre. Öyleyse oda servisini arayıp kahvaltınızı sipariş edebilirsiniz.

Balayınızı bir aylık bir evre olarak düşünmeyin, bütün günlerinizi balayı tadında geçirin. Kendinizi özel hissedin ve eşinizle mutlu bir beraberliğe doğru yelken açın. Yepyeni bri hayat sizi bekliyor. Aşık olduğunuz insanla geçirdiğiniz saniyeler size bütün dertlerinizi unutturacak.

Gelinlere Özel

Yaz ayları genellikle düğünlerin en sık olduğu aydır. Düğün mevsimi olarak bilinen yaz mevsimi çok yoğun düğün hazırlıkları yapılarak çabucak geçer. Düğün hazırlığı yapan kadınlar gelinlere özel iç çamaşırları ile çok özel anlar yaşayacaklar. Büstiyer takımları, sabahlıklar, push up sütyenler ve daha pek çok ürünle hayatınız renklenecek. Gelinliğinizin içine giyebileceğiniz push up sütyen ile gelinliğiniz üzerinizde kusursuz duracak. Düğününüzün yıldızı sizsiniz ve akşam olduğunda eşinizle beraber mutlu bir birlikteliğe adım atacaksınız. Bu özel günü daha da özel kılmak sizin elinizde. Bembeyaz büstiyer takımlarınızla gece bittiğinde sevgilinize sürpriz yapın.

Yepyeni bir hayata adım atarken her şeyin mükemmel olmasını istiyorsanız, çok planlı hareket etmelisiniz. Düğününüzde her şey mükemmel olsun. En ufak bir pürüz dahi neşenizi kaçırmasın.

Havuz başında güzel bir düğünle, tüm sevdiklerinizle birlikte hoş bir düğün organize edin.   Düğününüzde gelinliğinizin altına rahat bir ayakkabı seçin. Çünkü yüzlerce davetliyle ilgilenip, dans edince gecenin sonunda ayaklarınız ağrıyabilir. Bu sorunu çözmek için gelinliğinizin altına çok rahat beyaz bir ayakkabı giymelisiniz.

Artık yepyeni bir hayata başlıyorsunuz ve hayatınızın aşkıyla evleniyorsunuz. Bu oldukça önemli bir adımdır. Bu adımı atarken ev eşyanızdan çeyizinize, kıyafetinizden iç çamaşırınıza kadar içinize en çok sinenleri seçin. Örneğin iç çamaşırı tercihiniz sabahlık saten beyaz bir sabahlık seti olabilir. Bu saten beyaz sabahlık seti, kısa şort ve ince askılı üst, uzun kollu pijama takımı, derin sırt dekolteli gecelik ve bir sabahlıktan oluşur. Eşiniz sizi beyazlar içerisinde görünce masumiyetinize bir kez daha aşık olacak.

Saten pijamalar yumuşak dokusuyla size kendinizi çok özel hissettirecek. Hem seksapalitenizi ön plana çıkaracak hem de uyurken rahat etmenizi sağlayacaktır. Seçtiğiniz iç çamaşırları sizin ruh halinizi simgeler. Kırmızı bir iç çamaşırı giyiyorsanız o zaman tehlikeli oyunlara hazırsınız. Eğer beyazın cazibesine kapılmayı seçtiyseniz, duygusal yapınızı ön plana çıkarmış olursunuz. Mor bir sabahlık seçerseniz de aşkın rengi mor olduğu için aşkı simgelemiş olursunuz. Eşinizle beraber yepyeni bir hayat artık sizi bekliyor.

Harekete geçmenin zamanı

“Sıradanlık ölümdür” sözünden hareket edecek olursak günlük hayatımızı renklendirmenin ne kadar gerekli olduğunu anlayabiliriz. İş yerimizdeki rutinden, evimizdeki işlerimizden, arkadaşlarımızdan , sevgilimizden, ailemizden zaman içerisinde sıkılabiliriz. Bu sıkılma halinin temel sebebi monotonluktur. Monoton giden bir hayat ne kadar keyifli olabilir ki? Hayatınızı yönlendirmek sizin elinizde. Kişisel gelişim kitaplarını okuyup yol katetmek pek mümkün değil. Hiç vakit kaybetmeden kendinizden başlayarak değişimin startını verin.

Sevgilinizle kavga ettiğinizde onun üstüne gitmemeye gayret edin. Çünkü üstüne giderseniz ikiniz de yıpranırsınız. Biraz zaman tanıyın birbirinize ve sorunlarınızı konuşarak (dikkat ederseniz konuşarak dedim, ima ederek veya iğneleyerek değil) çözüme kavuşturmayı deneyin. Sevgilinizi şaşırtın. Saçınızın rengiyle, kıyafet tercihlerinizle yatta gecelik seçimlerinizle şaşırtın. Seks hayatınızı renklendirmenin yollarını deneyin. Bunun için kendinize kışkırtıcı iç çamaşırlar alabilirsiniz. Örneğin jartiyer giyen bir kadının bir erkek karşısında reddedilme ihtimali yoktur. Jartiyerin cazibesi sizi de heyecanlandıracak. Kadınların gizli silahının ‘gözyaşı’ olduğu söylenir. Oysa jartiyer kadınların en güçlü silahıdır. Jartiyer giyen bir kadın almak istediği her şeyi alır. Onu durdurmak imkansızdır. Jartiyerde stripe adı verilen parça jartiyerin boyunu ayarlamanızı sağlar. Stripelerin ucunda bulunan klipsler de jartiyerin çoraba tutturulmasına yardımcı olur.  Stripe’lerin iki önde iki yanda olmak üzere dört tanedir. Jartiyerinizi giyerken öndeki stripe’ları kendinize göre çorabınıza tutturun.

Jartiyer dışında babydoll ile kendinizi çekici hissedebilirsiniz. Babydoll, kadınlar için üretilmiş kolsuz ve dökümlü bir gecelik türüdür. bazen göğüs kısımları için sütyen eklenmiştir.  Babydoll, kalça ile gögüs arasını örten bir etek şeklinde iner. Şifon, ipeki saten gibi kumaşlardan yapılır. Göğüs kısmı genellikle dantel veya fırfırla kaplanır ve böylece daha seksi bir görüntü elde edilir.

Hayatınızın her bölümüne heyecan katmak sizin elinizde. Aşk hayatınızı canlandırmak istiyorsanız kendinize bir alışveriş listesi yapmalısınız. En üst sıralara babydoll ve jartiyer yazmayı unutmayın.

Artık sağlam bir ilişkiye hazırsınız. Jartiyer ve babydoll ile artık sizi kimse durduramaz. Etkilemek istediğiniz herkesi etkileyeceksiniz. Şimdi tek yapmanız gereken kendinize güvenip ve harekete geçmek.

2012 – 2013 Jartiyer Modelleri sizin için seçtik. iç giyim

İç giyimin en kışkırtıcı ürünü olan jartiyer iki temel parçadan oluşur bunlar çorap ve üst parçadır. Üst parça Korse, Büstiyer gibi ürünlerden oluşabilir. Kısacası çorapları dizin üstünde tutmaya yarayan lastik bağıdır.

Jartiyerlerin renkleri ve desenleri farklılık göstermesine rahmen ortak özelliği erkekler üzerindeki etkisidir. Erkekleri baştan çıkarmak isteyen bayanların en çok kullanıdığı ürünler içinde yer alır jartiyer.  Bu nedenle Jartiyer satışları ve kullanımı yılbaşı gecesi ve Sevgililer Günü gibi özel gecelerde artış gösterir.

Ten iç giyim ‘in Facebook sayfasında düzenlediği ankete göre, çalışan kadının günlük hayatında jartiyer giymeyi tercih ettiğini gösteriyor. Bunun sebebinin kullanımı gereği hijyenik, sağlıklı olması ve jartiyer’in tartışılmaz ortak özelliği çekici olmasıdır.

İç giyimin en kışkırtıcı ürünü olan jartiyer bayanları Özel gecelerde ayrı bir, çekici ve kışkırtıcı görünüme bürünmesine yardımcı olur.

Sizin İçin seçtiğimiz Jartiyer Modelleri ve Fiyatları.

       

En kaliteli ve çekici Jartiyer takımları ve Jartiyer modelleri en uygun fiyata giycem.com da.

İç Giyim Gecelik Modelleri ve Sizin Seçtikleriniz

Bayan gardolaplarının vazgeçilmez ürünlerinden gecelikler 2012 2013 sezonunda da saten, penye ve ipek modelleri ile bayanları şık ve çekici görünmelerini sağlıyacak.

Bu sezonda her zevk ve tarza göre, her renkte gecelik bulabilirsiniz. Sizlere önerimiz gecelik alırken şıklık kadar rahatlığa da önem vermeniz. Gecelik seçerken vücut hatlarınıza ve ten renginize uygun olmasına dikkat edin.  Sizi sıkan ve rahatsız eden bır gecelik modeli ile rahat bir uyku alamıyabilirsiniz.

Bayanlar tarafından en çok tercih edilen gecelik markaları tabiki özel takımlardır.

Özellikle Şık ve çekici olmak isteyen bayanların tercihleri genelde Kom  ve Pierre Cardin Gecelik modelleri olurken. Maranda gecelik modelleri ise rahat, şirin ve sade bayanların tercihi oluyor.

Pierre Cardin Gecelik Modelleri

Pierre Cardin JOSIE Gecelik 4073

Kom Gecelik Modelleri

Kom Bayan Gecelik – Elenor

Kom Bayan Gecelik – Elenor Arka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maranda Gecelik Modelleri

Maranda 426 Puantiyeli Dantelli Penye Gecelik

2012 Yeni Sezon Kom Pijama ve Gecelik Takımı Modelleri

Özellikle bayan ve erkek mayo ve iç çamaşır üretiminde Türkiye’ nin önde gelen markası KOM İç giyim 2012 yeni sezon kom pijama ve gecelik takımı modelleri ilede adından söz ettiriyor.

Kom pijama ve gecelik Takımları bu sezon sade, şık ve çarpıcı saten pijama takıları ile bayanların tercihi olacak gibi.

Kom pijama gecelik modeleri.

En uygun Fiyata Saten Penye Kom Bayan Gecelik, Kom Pijama takımları www.giycem.com da fırsatı kaçırmayın.