İç Giyim Rahatlığı

Yaz aylarının gelmesi ile plajlar birbirinden güzel mayo, bikini ve mayokini modelleri ile şenlendi. Giycem’de her zevke her yaşa uygun bikini, mayo ve mayokini modelleri bulmak mümkün. Bunların arsında ön plana çıkan modeller arasında Kom markasının pek çok mayo ve bikini modeli bulunmaktadır. Kom Tratt Bikini modeli yazlık deseni ve modern tasarımı ile oldukça hoş bir model.

kom-gail-bikini

Kom

Model alt kısmında bulunan fiyongu ile dikkat çekiyor. Kom markasının birbirinden güzel modelleri Giycem farkı ile evlerinize kadar geliyor. Kom’un bir diğer popüler ürünü ise yüksek belli tasarımı ile Kom Gali Bikini modelidir. Model nostaljik tasarımı ile özellikle gençlerin beğenisini kazanıyor. Kom bikini ve mayolar ile plajın yıldızı siz olabilirsiniz. Kom sadece plaj ürünleri ile değil iç giyim ürünleri ile de Giycem’in en sevilen ve beğenilen markalarından biri olmaya devam ediyor.

anil-bayan-mini-sort-2630

Anıl İç Giyim

Online alışveriş sitesi Giycem’in birbirinden güzel iç giyim markalarından bir tanesi de Anıl İç Giyim markasıdır. Markanın içerisinde pek çok şık ve zarif sütyen, külot, gecelik, ikili – üçlü takım, korse modeli bulunmaktadır. Anıl İç Giyim’in modern tasarımlı iç giyim ürünleri ile hem çok rahat edeceksiniz hem de iç dünyanızda şıklığı yakalayacaksınız. Anıl İç Giyim markası içerisinde erkek iç giyim ürünlerini de bulabilirsiniz. Giycem farkı ile birbirinden güzel bu ürünlere dilediğiniz zaman sahip olabilir, ürünlerinizi kapınızdan teslim alabilirsiniz.

Bir cevap yazın