Atlet ile Tere Son!

Yaz aylarında sıcaklar hepimizi yakından etkiliyor. Giydiğimiz kıyafetler de terlememizi tetikliyor. Bunun önüne geçmek için kıyafetinizin altına atlet giyebilirsiniz. Atlet sayesinde ter oranınız azalacak ve hasta olmayacaksınız. Ter izinizin kıyafetinize çıkmasına engel olan atletler sayesinde gün boyunca kendinizi iyi hissedersiniz.

Bayan Atlet

Bayan Atlet

Çocukluğumuzdan beri giydiğimiz atletler alışkanlık halini alarak ilerleyen yaşlarda da bizleri atlet kullanımına yöneltiyor. Sağlık açısından pamuklu atlet giymek gerektiğini belirten doktorlar, atlet giyiminin faydalarını saymakla bitiremiyorlar. Kış aylarında giydiğiniz atlet belinizi kapattığı için üşütme, bel ağrısı gibi şikayetlerde oldukça azalma görülür. Üstelik atletlerin çok çeşitli renkleri de mevcut. Ruh halinize en uygun atleti seçerek güne başlayabilirsiniz.

Boxer

Boxer

Erkeklerin iç giyim dünyasına baktığımızda boxer ve atletin önemini hemen anlıyoruz. Boxer seçiminde doğru tercihi yapabilmek için vücudunuza tamamen oturmayan ve sizi sıkmayan bir boxer tercih etmelisiniz. Boxer yerine slip giymeyi de tercih edebilirsiniz. Fakat bayların çoğunluğunun boxer tercih ettiği de bir gerçek. Kadınların da büyük çoğunluğu erkeklerin boxer giymesinden yana. Denizde slip giyen bir erkek ne yazık ki kadınlar tarafından pek hoş karşılanmıyor. Eğer giyiminize özen gösteriyorsanız, iç giyiminize de özen göstermelisiniz. Erkek atlet modelleri de body, tişört ve sıfır kollu şeklindedir. Dilediğiniz atlet modelini seçmek de tamamen size kalıyor beyler.

 

Bir cevap yazın