Anıl Korse Modelleri ve Kullanımı

Anıl Korse modelleri hayatımızı kolaylaştırılacak çok fonksiyonları özel zayıf gösteren kumaş olarak üretilmektedir.

Anıl Korse Modelleri
Anıl korse çeşitleri arasında en çok sata 4 modele burda size anlatamaya çalışacağız. En çok satan ve özel üretim olarak üretilen korse modellerimiz söyle;

1. ANIL BODY KORSE 2518
Anıl vücut korse 2518 özel 2 beden zayıf gösterici kumaştan üretilerek 82% Polyamide 18% Elastan içermektedir. Alttan çıtçıtlı olan kullanım açısından çok kolaydır. Anıl body korse kategorisinde bulunan Anıl body korse 2518 modelini şiddetle tavsiye etmekteyiz. Binlerce anıl iç giyim markasına ait anıl korse modelimiz 20binden fazla satış rakamı ile rekor kırmıştır. Daha sonra seçim yapma zamanı.

ANIL BODY KORSE 2518

ANIL BODY KORSE 2518

2. ANIL BODY KORSE 2513
Anıl askılı boy korse 2513 bedeninizi iki beden zayıflacı kumaştan üretilerek 82% Polyamide 18% Elastan içermektedir. Ağ bölgesi açık olan kullanım açısından çok kolaydır. Anıl body korse kategorisinde bulunan Anıl body korse 2518 modelini size önerebiliriz. Binlerce anıl iç giyim markasına ait anıl korse modelimiz binden fazla satış rakamı ile rekor kırmıştır. Sizde hemen tercinizi yapın.

ANIL BODY KORSE 2513

ANIL BODY KORSE 2513

3. ANIL ASKILI ÜST KORSE 2506
Anıl askılı üst korse 2506 belde yukarı yağ ve göbek sarkmalarına bire bir üründür. Anıl 2506 modeli kullanarak üst kısımdan iki beden zayıf göstermektedir. Askılı korse modeli kategorisine giren bu ürün 3 numaralı modelimizdir. Tercih yapmadan incelemenizi öneririz.

ANIL ASKILI ÜST KORSE 2506

ANIL ASKILI ÜST KORSE 2506

4. ANIL BEL KORSE 2507
Anıl bel korse 2507 ürünümüz bel kategorisinde bir numaradadır. Anıl 2507 modeli sadece karın bölgesinde sorun olan yağ ve deri sarkmalarını toparlayarak 2 beden kadar daraltmaktadır. Sadece göbek bölgeniz de sorun varsa şiddetle bu modeli tavsiye edebiliriz.

ANIL BEL KORSE 2507

ANIL BEL KORSE 2507

Anıl İç Giyim Markası Nerelerde Satılır?
Anıl markası dünyaca ünlü bir markadır. Anıl iç giyim ürünleri anıl bayan iç giyim, anıl erkek iç giyim ve anıl çocuk iç giyim modelleri olarak 3 farklı kategoriye ayrılmaktadır. Anıl korse modelleri Türkiye ve yurtdışı satışları olarak tüm dünyadan temin edebilirsiniz. Anıl iç giyim markalarını tüm anıl mağazalarımızda yurt dışında ve anıl online iç giyim satış sitesi giycem.com üzerinden sahip olabilirsiniz.

Anıl Korse Beden Seçimi Nasıl Yapılır?
Anıl korse bedeni seçerken atlet veya pantolon bedeninizi baz alabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse M beden atlet giren bir kişi M beden olarak korse seçimi yapması gerekmektedir. 1 veya 2 beden küçük alınmasının önermemekteyiz. Çünkü anıl korse modelleri M beden giyen biri için ekstra toparlayacak şekilde ayarlanmıştır. Detaylı bilgiye giycem korse beden tablosu sayfasından inceleyebilirsiniz.

Tüm verdiğimiz bu bilgilere göre size uygun korse modelini seçebilir. Beden tablosundan uygun korse bedeninizi kararlaştırabilirsiniz. Daha sonra yapmanız gereken sadece giycem.com üzerinden korse siparişi oluşturmaktadır. 100 TL ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz kargo ile sipariş verebilirsiniz. Ekstra olarak vade farksız taksit ve Kapıda ödemeli siparişlerinizi güvenle vererek korselerimizin verdiği inceliği sizde yaşayabilirsiniz.

Tüm modellerimize giycem.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kom Şıklığı

Kom markası bu yaz da en sevilen bikini modelleri, mayo modelleri ve mayokini modellerini tasarlayarak plajlara damgasını vurdu. Yazın en güzel mayokini, bikini ve mayolarını üzerinde taşımak isteyen kadınlar, Kom’un en güzel tasarımlarını adeta kapıştılar. Kom markası her yaz olduğu gibi bu yaz da tasarımlarında sezonun en favori renklerini kullanmıştır.

kom5214

Özellikle neon renklerin oldukça kullanıldığı tasarımlarda eğleceli şekiller ve desenler ön plana çıkıyordu. Kom markası kaliteli ve rahat mayo – bikini – mayokini modellerinin yanı sıra iç giyim ürünleri ile de herkesin beğenisini kazanıyor. Kom markası tasarımlarında hem şıklık hem de rahatlığa özellikle dikkat ediyor. Kom markasının muhteşem tasarımlarını Giycem.com’da bulabilirsiniz. Kom özellikle sütyen modelleri, kombinezonları, jartiyer modelleri ile oldukça talep gören bir marka olmaya devam ediyor. İç giyimin öncü markalarından pek çoğunu Giycem.com’da bulabilirsiniz. Giycem.com’un en sevilen markalarından bir tanesi de Anıl İç Giyim markasıdır.

4644-3241

Anıl İç Giyim en güzel sütyen modelleri, külot modelleri, kombinezonları, jartiyer modelleri ile oldukça beğenilen bir markadır. Anıl İç Giyim, tasarımlarında erkekleri de unutmamış ve birbirinden güzel atlet ve boxer modelleri ile onları da sevindiriyor. Anıl İç Giyim de tıpkı Kom markası gibi rahatlık ve şıklığı bir arada sağlayan markalardan bir tanesidir. Anıl İç Giyim, erkek, kadın ve çocuklar için birbirinden güzel pijama ve gecelik tasarımları ile de dikkat çekiyor.

Anıl İç Giyim Rahatlığı

Anıl İç Giyim modelleri birbirinden güzel seçenekleri ile giycem.com’da sizleri bekliyor. Anıl İç Giyim 1980 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Hızlı bir şekilde büyüyen Anıl İç Giyim, kısa bir süre içerisinde tasarımları ile iç giyim modasına yön veren bir konuma gelmiştir. Kendine has, özel tasarımları ile kadın, erkek ve çocuk herkesin beğenisini kazanan Anıl İç Giyim’in, biribirinden güzel modellerine giycem.com aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

anil-minimizer-toparlayici-sutyen-3633

Anıl İç Giyim

Online alışveriş sitesi Giycem.com, 7 gün 24 saat, dilediğiniz her an size Anıl İç Giyim ürünlerine ulaşma avantajı sağlıyor. Birbirinden güzel ürünler arasında ön plana çıkan Anıl İç Giyim modellerinden bir tanesi de Anıl Minimizer Toparlayıcı Sütyen modelidir. Model mavi rengi ve dantel işlemeleri ile iç giyim modasının en güzel örneklerinden bir tanesidir. Büyük göğüslü hanımlar için özel üretilen minimizer özellikli bu sütyen ile iç dünyanızda rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşabilirsiniz.

anil-askili-gecelik-5126

Gecelik

Anıl İç Giyim hem şık hem de rahat modelleri ile dikkat çekiyor. Bu iki maddeyi bir arada yakalatan nadir markalardan bir tanesidir. Anıl İç Giyim. Anıl Minimizer Toparlayıcı Sütyen  modeli ile göğüslerinizi olduğundan daha küçük gösterebilirsiniz. Anıl İç Giyim’in bu tarz pek çok modeli bulunmaktadır. Sütyenin yanı sıra pek çok gecelik modeli de bulunan Anıl İç Giyim, aradığınız, ihtiyacınız olan her ürün ile sizlere hizmet vermeye devam ediyor. Anıl İç Giyim’in şık gecelik takımlarına da mutlaka bir göz atın.

İç Çamaşırı Zevki

İç çamaşırını sadece kıyafet içerisine giydiğimiz bir parça olarak görürsek bir çok şeyi gözden kaçırırız. Kıyafetin içerisinde harika görünüyorsak bunu ona borçluyuz aslında. Bedenimizi toparlayarak iyi görünmemizi sağlayan odur ama biz olayı kıyafetin gizemi sanırız çoğu zaman. Ama eğer seçimimizi vücudumuza uygun olmayan yanlış bir iç çamaşırından yana da yaparsak bu bizi güzelleştirmenin aksine yanlış sonuçlar doğurabilir. Ayrıca seçtiğimiz iç çamaşırının kumaşının da pamuklu olması günlük kullanım açısından daha sağlıklı olup, terlemeyi engeller.

Seçilen iç çamaşırının özellikle geçirdiğimiz şu yaz günleri içerisinde atlet vb. askılı bluz kullanımlarına renk ve model olarak uygunluğu da biz müşteriler için bir diğer önemli tercih nedeni. Uygunluk ve kumaşın yanında asıl olarak iç çamaşırı kişinin zevkini yansıtan detayların da başında sayılabilir. Sadece açık renkli olsun nasılsa kimse görmüyor diyenlerin aksine iç çamaşırında da modayı takip edenlerin sayısı azımsanamayacak kadar çok.

Markaların bir çoğu da ürettikleri ürünler sayesinde müşterilerin bu modayı takip etmelerini oldukça kolaylaştırıyorlar. Anıl İç Giyim de yine ürünleri sayesinde modayı müşterilerin ayağına kadar getiren markalardan.

Jartiyer modelleri de bu kapsam içinde müşteriler tarafından oldukça talep gören ürünler arasında sayılabilir. Gerek renk gerekse model olarak bir çok çeşide sahip jartiyer modelleri içinden seçim yapılırken vücut tipine en uygun olanı tercih edilmelidir.

Gallipoli Dantelli Push-Up Sütyen 4'Lü Takım

Gallipoli Dantelli Push-Up Sütyen 4’Lü Takım

Renk olarak da açık tenliyseniz daha pastel renkleri koyu tenliyseniz de beyaz ve tonlarını kullanarak iyi bir görüntü yakalamanız mümkün. Kullanılan dantel detaylarında zevkinize göre size yakışabilecek güzel detaylar olduğunu da unutmamakta fayda var.

İç Giyim Rahatlığı

Yaz aylarının gelmesi ile plajlar birbirinden güzel mayo, bikini ve mayokini modelleri ile şenlendi. Giycem’de her zevke her yaşa uygun bikini, mayo ve mayokini modelleri bulmak mümkün. Bunların arsında ön plana çıkan modeller arasında Kom markasının pek çok mayo ve bikini modeli bulunmaktadır. Kom Tratt Bikini modeli yazlık deseni ve modern tasarımı ile oldukça hoş bir model.

kom-gail-bikini

Kom

Model alt kısmında bulunan fiyongu ile dikkat çekiyor. Kom markasının birbirinden güzel modelleri Giycem farkı ile evlerinize kadar geliyor. Kom’un bir diğer popüler ürünü ise yüksek belli tasarımı ile Kom Gali Bikini modelidir. Model nostaljik tasarımı ile özellikle gençlerin beğenisini kazanıyor. Kom bikini ve mayolar ile plajın yıldızı siz olabilirsiniz. Kom sadece plaj ürünleri ile değil iç giyim ürünleri ile de Giycem’in en sevilen ve beğenilen markalarından biri olmaya devam ediyor.

anil-bayan-mini-sort-2630

Anıl İç Giyim

Online alışveriş sitesi Giycem’in birbirinden güzel iç giyim markalarından bir tanesi de Anıl İç Giyim markasıdır. Markanın içerisinde pek çok şık ve zarif sütyen, külot, gecelik, ikili – üçlü takım, korse modeli bulunmaktadır. Anıl İç Giyim’in modern tasarımlı iç giyim ürünleri ile hem çok rahat edeceksiniz hem de iç dünyanızda şıklığı yakalayacaksınız. Anıl İç Giyim markası içerisinde erkek iç giyim ürünlerini de bulabilirsiniz. Giycem farkı ile birbirinden güzel bu ürünlere dilediğiniz zaman sahip olabilir, ürünlerinizi kapınızdan teslim alabilirsiniz.