Sütyen Seçiminin Püf Noktaları

İç giyim alışverişine çıkıldığında dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Bu hususların başında beden ölçülerinizi bilmek gelir. İç giyim ürünleri arasından istediğiniz ürünü seçerken vücut ölçülerinize en uygun olanı tercih etmelisiniz. Göğüs ölçünüz büyükse toparlayıcı sütyenler sizin için kurtarıcıdır. Bu sütyen modelleri göğüslerinizi toparlayarak kıyafetlerinizin son derece düzgün durmasını sağlar.

İç Giyim

Emzirme sütyeni de kadınların imdadına yetişen ürünlerdendir. Yeni doğum yapan kadınlar emzirme döneminde oldukça zorlanırlar. Fakat emzirme sütyenleri bu zorluğu ortadan kaldırıyorlar. Sütyenin üst kısmında açılır kapanır bölme sayesinde emzirme işlemini sütyeninizi çıkarmadan yapabiliyorsunuz. Bu da son derece pratik.

Eğer giydiğiniz kıyafete uygun bir sütyen tercih ederseniz gün boyunca kendinizi rahat hissedersiniz. Straplez bir elbise tercih ettiğinizde sütyen tercihiniz de straplezden yana olmalıdır. Eğer göğüs ölçülerinizin küçük olduğunu düşünüyorsanız destekli sütyen seçeneğini deneyebilirsiniz. Destekli sütyenlerin pek çoğu push up özelliğine sahiptir. Her zaman en şık olmak istiyorsanız yapmanız gereken iç giyim alışverişinde de,  kıyafet alışverişinde de son derece titiz davranmalısınız.

Sütyen

Sütyen tercihinizi doğru yaparsanız kıyafetiniz üzerinizde çok güzel duracaktır. İç giyim ürünlerinin en önemli parçası olan sütyenler, kadınların gardroplarında önemli bir yere sahiptir. Sütyen askılarının çıkabilir oluşu da kadınlara günlük hayatlarında kolaylık sağlıyor. Askılı bir kıyafet giydiğinizde sütyen askınızın görünmesi pek hoş olmayacaktır. Bu sorunu askısı çıkarılabilir bir sütyen tercih ederek çözebilirsiniz.