İç Giyim Marka ve Modellerinin Hayatımızdaki Önemi

İç giyim marka ve modellerinin hayatımızdaki öneminden çok kısa bahsetmek isteriz;
Dünyada oluşan ve oluşacak iç giyim marka ve modelleri insanın kısır döngüsü ile gelişmektedir. Fiziksel biyolojik hatta ruhsal olaylar bile insanların kişiliğini ve düşüncelerini değiştirebilir. Dış dünya ile olan ilişkilerinde ve insan ilişkilerinde farklı noktalara götürebilir. Bu durum bazen görsel bazen ise tamamen düşüncesel oluşur.

İç giyim ile ilgili bu gibi durumların oluştuğu hemen hemen her konuda farklı örnekler bulabiliriz. Ama elbette biz bugün globalleşen dünya konularından sıyrılıp, günlük hayatımızda ve özel hayatımızda çok önemsenmeyen aynı zamanda önemini çok iyi
bildiğimiz konulara değineceğiz. Bu konulardan biride iç çamaşır ürünlerimiz.

iç giyim

iç giyim

Hayatımızın en önemli parçalarından biri olan iç giyim ile ilişkilerimize dönüp baktığımızda çoğumuzun pek parlak olmayan anıları vardır. Buna yol açan bazen kullandığımız markadır, bazen de aslında bizim yanlış seçimlerimizdir. Bilmeden kullandığımız iç giyimde seçtiğimiz model kadar markada önemlidir. Marka seçerken model ve fiyatın önemli olduğu kadar ürün kalitesi ve hijyen konusundaki titizliklere de dikkat edilmesi gerekir. Çünkü iç çamaşırlarımız bizimle bir bütündür. İç giyimimizi derinin üstündeki bir deri gibi kabul edebiliriz. Nasıl vücudumuzun görüntüsüne dikkat ediyorsak temizliğine de epey dikkat ederiz. İç çamaşırlarımızda işte tam böyle birşeydir. Hem vücut proporsiyonumuzu belirginleştirmemize yardımcı olur hem de dış etken diyebileceğimiz mikroplara karşı koruyucu görevde bulunur.

Çok sık kullandığımız ürünler ile ilgili kullanımlarımıza bir göz atalım.

İlk olarak elbette sütyen ve külottan bahsedeceğiz. Seçtiğimiz sütyenin vücut proporsiyonundaki en önemli yeri göğüs şeklini ve belirginleşmesini ortaya çıkarmasıdır. Aynı zamanda göğüs küçültücü ürünler ile işlemin tam tersini (göğüsün küçük görünmesini) sağlayan sütyenler ile de istenilen görüntüye ulaşmak mümkündür. Külot ise tamamen rahatlığımız ve hijyenimiz ile ilgilidir. Seçtiğimiz külot kullanım olarak rahatlık veriyorsa ve alerji gibi durumlarda sıkıntı yaşatmıyorsa doğru seçim demektir.

Bir diğer iç giyim olarak kullandığımız ise özel gecelerimizin vazgeçilmesi gecelik modelleridir. Saten modelinden kısa modellerine, yırtmaçlı geceliklerden şortlu geceliklere kadar bir çok farklı ürün yelpazesi olan markalardan sizin için en güzel olanını seçmek çok zor değildir. Sizin hayal gücünüz epey yardımcı olacaktır. Gecelik modellerinde en çok renk ve istenilen model önemlidir. Ayrıca ten renginizi en iyi yansıtacak renklerin ve tonları yakalamakta size kalmış. Özel bir gecede sizi en güzel gösterecek gecelik modellerini giycem.com’dan hemen bakabilirsiniz.

Ve son olarakta rahatlığa ve uykuya düşkünler için en iyi pijama modellerinden bahsedelim. Kış için en güzelleri polarlı olan o sıcacık ve yumuşacık pijamalardır. Yaz ve diğer mevsimler için ise kısa kollu pijama, kaprili pijama ve şortlu pijama modelleri gibi bir çok model ve tasarım giycem.com’da bulunmaktadır.

Her zaman dediğimiz gibi; geniş ürün yelpazesiyle bir çok markayı barındıran giycem.com’da aradığınız iç giyim ürünlerini en iyi fiyat, kaliteli ürün ve hızlı kargolama ile ulaşabilirsiniz.

Yılbaşı Öncesi Korse İç Giyim Modelinizi Seçtiniz Mi?

Yılbaşına yaklaşık iki hafta gibi bir zaman kaldı. Yeni yıl yeni umutlar yeni korseler derken kendimize bakmayı ihmal eden kadınlardan olabiliriz. Kışa depresyonla girmiş ve yediklerimize dikkat etmemiş olabiliriz. Yine de bu durum yılbaşı için hazırladığımız özel şeyler için bir engel olmamalıdır. Bayanlar iki hafta içinde hem mini bir detoks uygulayabilir hem de istediği güzel kıyafetlerin içine girebilirler. “ Nasıl? ” dediğinizi duyar gibiyiz.
Her şeyden önce sağlığımız önemlidir. Sağlıklı bir vücudumuz olduktan sonra gerisi kolay emin olun. “İki hafta da nasıl fit olacağım” demeyin. Vücudunuzu toparlayacak ve hatlarınızı düzenleyecek ürünler ile elbiseleri rahatlıkla giyebileceksiniz. Yardımcı ürün dediğimiz korselerin bir çok özelliği vardır. Korse istenilen bölgelerin (göbek, basen, bacak gibi) daha ince görünmesini ve deformasyonlu bölgenizi daha iyi gösterir. Korse alırken dikkat etmeniz gereken püf noktalarımız aslında çok fazladır. Bunları özetlemek gerekirse:
Vücudunuzu tanımalısınız.

KOM Body Shape 2

KOM Body Shape 2

Kıyafetinize uygun korse tipi seçimi yapmalısınız.
Bedeninize uygun korseler seçmelisiniz. Kendi bedeninizden 3 beden küçük korse sizi 3 beden küçültmez. Sadece nefes almanızı zorlaştırır ve vücudunuz deformasyonlu görünür.
İç giyimde en önemli şeylerden biri doğru seçimdir. Doğru iç çamaşırı vücudunuzu daha çekici hale getirecektir. Kataloglarda gördüğümüz ve çok güzel olduğunu düşündüğümüz o saten geceliklerin aldığımızda aynı durmaması sizi yanıltmasın. Saten iç giyimde dikkat edilmesi gereken şeylerden biri; 36 beden üzeri iseniz kesinlikle kendi bedeninizden bir beden büyük saten gecelik tercih etmenizdir.Satenin güzelliği hepimizi cezbetse de bazen doğru tercih olmayabilir.

İç giyimde rahatlık arayanlar içinse önerilerimizden biri kaşkorselerdir. Kaşkorse atlet külot seklinde takımdır. Saten gecelikler yerine daha çok tercih edilen bir iç giyim türüdür. Kullanım rahatlığınız ve şıklığınızdan taviz vermez. Kaşkorselerde ünlü markaların birbirinden özel koleksiyonları için giycem.com’a bakabilirsiniz.

2015 yılı herkes için güzel bir yıl olması dileklerimiz ile…

Sütyen Seçiminin Püf Noktaları

İç giyim alışverişine çıkıldığında dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Bu hususların başında beden ölçülerinizi bilmek gelir. İç giyim ürünleri arasından istediğiniz ürünü seçerken vücut ölçülerinize en uygun olanı tercih etmelisiniz. Göğüs ölçünüz büyükse toparlayıcı sütyenler sizin için kurtarıcıdır. Bu sütyen modelleri göğüslerinizi toparlayarak kıyafetlerinizin son derece düzgün durmasını sağlar.

İç Giyim

Emzirme sütyeni de kadınların imdadına yetişen ürünlerdendir. Yeni doğum yapan kadınlar emzirme döneminde oldukça zorlanırlar. Fakat emzirme sütyenleri bu zorluğu ortadan kaldırıyorlar. Sütyenin üst kısmında açılır kapanır bölme sayesinde emzirme işlemini sütyeninizi çıkarmadan yapabiliyorsunuz. Bu da son derece pratik.

Eğer giydiğiniz kıyafete uygun bir sütyen tercih ederseniz gün boyunca kendinizi rahat hissedersiniz. Straplez bir elbise tercih ettiğinizde sütyen tercihiniz de straplezden yana olmalıdır. Eğer göğüs ölçülerinizin küçük olduğunu düşünüyorsanız destekli sütyen seçeneğini deneyebilirsiniz. Destekli sütyenlerin pek çoğu push up özelliğine sahiptir. Her zaman en şık olmak istiyorsanız yapmanız gereken iç giyim alışverişinde de,  kıyafet alışverişinde de son derece titiz davranmalısınız.

Sütyen

Sütyen tercihinizi doğru yaparsanız kıyafetiniz üzerinizde çok güzel duracaktır. İç giyim ürünlerinin en önemli parçası olan sütyenler, kadınların gardroplarında önemli bir yere sahiptir. Sütyen askılarının çıkabilir oluşu da kadınlara günlük hayatlarında kolaylık sağlıyor. Askılı bir kıyafet giydiğinizde sütyen askınızın görünmesi pek hoş olmayacaktır. Bu sorunu askısı çıkarılabilir bir sütyen tercih ederek çözebilirsiniz.

 

İç Giyim Şıklığı

İç giyim tercihiniz kişiliğinizi yansıtır. İç giyim gün içindeki modunuzu belirler. Her zaman şık görünmek istiyorsanız, iç çamaşırı tercihlerinize de son derece dikkat etmelisiniz. İç çamaşırınızı seçerken beden ölçünüzü göz önünde bulundurmalısınız. Eğer vücudunuzu saran bir iç çamaşırı istiyorsanız tam bedeninize uygun bir çamaşır seçmelisiniz. Eğer rahatlık sizin için ön plandaysa o zaman sizi sıkmayan çamaşırları tercih edebilirsiniz.

İç Giyim

Bazı iç giyim ürünleri dikişsizdir. Bu özellik sayesinde dar kıyafetler giydiğinizde iç çamaşırınız belli olmaz. Genellikle kadınların korkulu rüyası dar bir pantolon giydiklerinde külot izinin pantolonda belirmesidir. Bunun önüne geçmek için dikişsiz çamaşır tercihinde bulunabilirsiniz.

Sütyen

Sütyen tercihinde bulunurken öncelikle yapmanız gereken beğendiğiniz bir modeli seçmektir. Sütyen modelleri pek çok çeşide sahiptir. Straplez sütyen, askısız sütyen, destekli sütyen, desteksiz sütyen, emzirme sütyeni, push-up, toparlayıcı sütyen gibi geniş ürün yelpazesine sahip. İhtiyacınız olan sütyeni seçerek iç giyim tarzınıza yön verebilirsiniz. Sütyeninizin rahat olması şarttır. Ortalama olarak 10 saate yakın sütyen takan kadınlar, vücuduna uygun bir sütyen modeli seçerek kendilerini olabildiğince rahat hissedebilirler.

İç giyim tercihlerinizle giyim tarzınız arasında bir uyum olmalıdır. Eğer çılgın kıyafetler giymekten hoşlanıyorsanız, iç çamaşırı tercihlerinizi de bu doğrultuda yapmalısınız. Eğer kuralcı bir yapınız varsa o zaman hanım hanımcık iç çamaşırları sizin için uygundur. Kışkırtıcı olmaktan keyif alıyorsanız kırmızının ve siyahın dünyasında kendinize yer açmanızı öneririz.

Bırakın İç Çamaşırınız Enerjinizi Yansıtsın

İç çamaşırı, en mahrem anlarımızda, bizim kim olduğumuzu gösteren, yalnızken bile, eğer ruhumuzu yansıtıyorsa iyi hissettiren bir aksesuar. Kimileri için bir ayrıntı, kimileri içinse bir tutku. İyi seçilmiş bir iç çamaşırı, eşinizi de memnun edecek, iyi hissettirecek. Bunun haricinde, sağlığınız için de, iç giyim konusunda dikkatli ve özenli olmanız gerekiyor. Giycem.com; kadın, erkek, çocuk, plaj, gibi kategorilerde iç çamaşırı satışı yapan bir alışveriş portalı.

kom-rena-mayo

İç Giyim

Boxerdan mayolara, atletlerden külotlara, sütyenlere dek, onlarca çeşit iç giyim ürünü, sizleri bekliyor. İç giyimde bir marka haline gelen giycem.com, mağaza mağaza gezmekten sizleri kurtarıyor. Eğer ürünü beğenmezseniz, bir hafta içerisinde iade etme şansına sahipsiniz. Klasik mağaza satışının en büyük dezavantajı, bir mağazanın yalnızca birkaç markanın satışını yapması, aradığınız ürünü tek bir mağazada bulamamanız ve bu durumun sizi pek çok mağaza dolaşmak zorunda bırakması. Giycem.com üzerinden iç giyim alışverişi yaptığınızdaysa, çok farklı markaların ürünleri, bir tık uzağınızda.

1515

Boxer

Tek yapmanız gereken, üye olmak, dilediğiniz ürünü seçmek ve kredi kartı, EFT ya da havale yoluyla ödeme yaparak ürününüzün kapınıza kadar gelmesini beklemek. İç giyim konusunda giderek büyüyen giycem.com, size % 100 güvenli alışveriş ve % 100 para iade garantisi veriyor. Çok renkli boxer seçenekleri, şık sütyenler, mayolar, fantezi giyim ürünleri, çocuklara yönelik iç giyim ürünleri, giycem.com’da sizleri bekliyor.

Kom Şıklığı

Bu yaz plajlarda yine Kom rüzgarları esti. Birbirinden güzel modelleri ile Kom bikini, mayo ve mayokinileri plajlarda en çok karşımıza çıkan modeller arasında yerini aldı. Mayokiniler bu yazın popüler plaj ürünler arasındaydı. Özellikle vücuduna güvenen kadınların sıklıkla kullandığı mayokiniler, birbirinden güzel modelleri ile plajlardaydı.

kom-lari-mayo

Kom

Kom modelleri arasında en çok tercih edilen modeller de mayokini ve bikiniler. Dilediğiniz Kom ürününü giycem.com aracılığı ile satın alabilir, kapınızdan teslim alabilirsiniz. Kom ürünleri arasında tercih yapmak oldukça zor, herkesin zevkine, bütçesine ve bedenine göre bir model Kom ürünleri arasında bulunuyor. Kom sadece kadınlara için değil erkekler için de birbirinden güzel modeller üretiyor.

5200

İç Giyim

Kom sadece plaj ürünleri ile değil iç giyim ürünleri ile de herkesin beğenisini kazanan bir markadır. İç giyim ürünlerinden dilediğinizi seçip bir tıkla evinize kadar getirtebilirsiniz. Kom iç giyim ürünlerinde şıklık kadar rahatlığı da önemsiyor.Hem şık hem de rahat iç giyim ürünlerine giycem.com farkı ile sahip olabilirsiniz. Mağazalarda bulamadığınız pek çok model, benden ve renk seçeneği online alışveriş sitesi giycem.com’da bulunmaktadır. Zevkinize uygun modelleri seçip sipariş edebilirsiniz. Kom’un birbirinden güzel sütyen, külot, kombinezon ve plaj ürünlerine bir göz atmadan alışverişinizi tamamlamayın. Kom kalitesinin giycem.com ile buluştuğu site de daha pek çok markanın güzel ürünlerine de yer veriliyor. Her ihtiyaca yönelik ürünler giycem.com’da sizleri bekliyor.

En Şık İç Giyim Ürünleri

İç giyim özellikle bayanlar açısından yüzlerce çeşide sahip bir cennet gibidir. Dantelli, spor, sade, fantezi ve daha birçok kategoriye ayrılan iç giyim ürünleri her zevke ve her bedene uygun modele sahip.

dagi-jartiyer-bustiyer-takimi-5634

İç giyim

İç giyim ürünleri alınırken pamuk ağırlıklı olmasına özen gösterilmelidir. Bu sayede terlemenin önüne geçilerek daha sağlıklı ve rahat bir giyim sağlanır. Beden ölçülerine uygun iç giyim ürünü seçimi ise vücut şeklini koruyarak sağlıklı bir duruş sağlar. Bu seçim özellikle bayanların en sık tercih ettiği ürün olan sütyen açısından önemlidir. Yanlış sütyen seçimi zamanla göğüste deformasyona neden olarak geri dönüşü olmayan sonuçlara yol açabiliyor. Bu nedenle beden ölçüleri doğru bir şekilde alınarak, uygun iç giyim ürünleri arasından seçim yapılmalıdır.

yeni-_nci-3665-kombinezon-tak_m_

Yeni İnci

Yeni İnci markası birbirinden güzel iç çamaşırı modelleri ile bayanların ilgisini çekmeye devam ediyor. Zarif, prestijli ve şık tasarımları ile dikkat çeken Yeni İnci markasının dikkat çeken modelleri arasında sütyen takımları, jartiyer ve kombinezon setleri bulunmaktadır. Zarafeti ile oldukça beğeni kazanan Yeni İnci Kombinezon Takım ile geceleriniz ve iç dünyanız şıklık kazanacak. Yeni İnci markası kalitesini Giycem farkı ile siz de yaşabilirsiniz. Bu güzel modelleri hiç bir çaba sarf etmeden evinizden sipariş etmeniz yeterli olacaktır. Şıklığın ve zarafetin keyfini Giycem ile yaşayın.

İç Giyimde Dagi Rahatlığı

İç çamaşırı tercihinde bulunurken aklınızda bulunması gereken bazı püf noktalar vardır. Örneğin eğer bir sütyen alacaksanız bu sütyenin toparlayıcı mı destekli mi straplez mi yoksa emzirme sütyeni mi olacağına siz karar vereceksiniz. Alacağınız ürünlerin sizi sıkmaması da önemli bir diğer konudur. Aldığınız iç giyim ürünü içerisinde kendinizi rahat hissetmiyorsanız faydalı bir alışveriş yapmış sayılmazsınız. Kendinizi gün boyu rahat hissetmek istiyorsanız mutlaka iç giyim tercihinizi gözden geçirmelisiniz.

İç giyim dendiğinde gecelik ve pijama takımları da dikkatimizi çeker. Eğer günlük hayatta giyiminize özen gösteriyorsanız iç çamaşırı tercihlerinizde de bu özeni gösterirsiniz. Pijama tercih ederken uyku esnasında sizi rahatsız etmeyecek bir pijama tercih etmelisiniz. Pijamanın yumuşak dokulu olması da son derece önemlidir.

İç Giyim

İç Giyim

Dagi pijama takımları renkleri, desenleri ve yumuşak dokusu sayesinde sıkça tercih ediliyor. Çocuğunuz ve eşiniz için pijama takımı siparişi vererek onlara küçük mutluluklar yaşatabilirsiniz. Şortlu pijama takımları yaz aylarında çok tercih ediliyor. Kapri takım pijamalar ise her zaman rahat olmak isteyenlerin tercihi…

Dagi Modal Bayan Gecelik

Dagi Modal Bayan Gecelik

Elbise şeklindeki pijamalar da üzerinizde yokmuş izlenimi vererek uyurken sizi rahat ettirir. Tek parça olan bu elbiseler her bakımdan oldukça pratiktir. Dagi kalitesi ile pijama takımı siparişinizi online olarak giycem.com’dan verebilirsiniz.

İç Giyimde Rahatlık

Alışveriş yapmayı seven kadınlar iç giyim alışverişinde de iddialarını ortaya koyuyorlar. Sütyen, jartiyer, külot, pijama, gecelik gibi iç giyim ürünlerini alırken kendi vücut ölçülerinizi göz önünde bulundurmalısınız.

Aradığınız sütyen modelini yüzlerce seçenek arasından seçebilir ve size en uygun sütyen bedenini giycem.com’da bulabilirsiniz. Askılı, askısız sütyen modelleri, dantelli sütyen modelleri, sütyene dair aradığınız her şey giycem.com’da sizleri bekliyor.

Lady Eleni Destekli Sütyen Külot Takım

Lady Eleni Destekli Sütyen Külot Takım

İç giyim dendiğinde ilk aklımıza gelen sütyen ve külottur. İç çamaşırı herkes için son derece önemlidir. Günlük olarak mutlaka değiştirilmesi gereken çamaşırlar hijyen açısından büyük önem taşır. Sütyen tercihinizi rahatlıktan ve sağlıktan yana kullanın. Destekli sütyen, desteksiz sütyen, toparlayıcı sütyen, emzirme sütyeni, straplez sütyen gibi geniş ürün yelpazesine sahip sütyenler kadınların hemen ilgisini çeker. Seçtiğiniz sütyen gün boyu üzerinizde olacağı için kendinizi iyi hissetmeniz son derece mühimdir. Sıkan ya da bol gelen bir sütyen ile rahat edemezsiniz ve bu rahatsızlık gün boyu peşinizi bırakmaz.

İç giyimde rahatlık her zaman ön planda olmalıdır. Rahatlığın yanında estetik görünüm de son derece önemlidir. Dantel işlemeli sütyenler son derece güzel ve şıklar. Sütyen seçerken rengine de önem vermek gerekir. Bütün iç çamaşırlarınız beyazsa artık biraz renklenmenin vakti geldi demektir. Rengarenk sütyen modelleri ile iç dünyanızı biraz hareketlendirebilirsiniz.

Emay Jakarlı Destekli Sütyen Takımı

Emay Jakarlı Destekli Sütyen Takımı

Askısı çıkabilen sütyenler kadınlar için kolaylık sağlar. Eğer straplez bir elbise giymek istiyorsanız askısız bir sütyen tam size göre. Askıları çıkabilen sütyenler sayesinde sütyen askınız kıyafetinizden görünmez ve gün boyunca rahat edersiniz.

Emzirme Sütyenleri ile Hayatınızı Kolaylaştırmak Mümkün

Kadınların üstlendikleri onlarca görevden biri de çocuk yetiştirmektir. Bir ailede baba ve anne çocuğun yetiştirilmesinden sorumludur. Buna ek olarak kadın, bebeğini 9 ay karnında taşır ve ortalama 1 yıl boyunca sürekli emzirir. Süt emzirme döneminde kadınların en sık karşılaştığı sorun bebek her acıktığında ona süt vermek için sütyeni çıkarmak zorunda olmaktır. Oysa artık emzirme sütyenleri sayesinde sütyeninizi çıkarmanıza gerek yok. Emzirme sütyenleri ile bebeğinizi emzirirken ne siz ne de bebeğiniz hiç rahatsız olmayacaksınız.

Bebeğinizi büyütürken yeterince zahmete katlanıyorsunuz. En azından emzirme dönemini rahat atlatmak için giycem.com’dan emzirme sütyeni satın alabilirsiniz. Emzirme sütyeni ile dışarıya çıktığınızda da zorlanmayacaksınız. Bebeğiniz acıktığında uygun bir yer bulup, kıyafetinizi çıkarma zahmetine katlanmadan pratik bir şekilde bebeğinizi emzirebilirsiniz.

Hamilelik boyunca karın ve vücut sürekli olarak değişim halindedir. 9 ayın sonunda “karnı burnunda” bir kadın olacaksınız. Kıyafet bulmakta en çok zorlanınlan dönemler kilo alınan ve hamile kalınan dönemlerdir. Ama üzülmeyin, giycem.com hamileleri de düşünüyor. Hamilelere özel pijama takımları, sabahlık bulabileceğiniz gibi, hamile slip’i  ve hamile külodu da bulabileceksiniz. Kalın askılı hamile atleti ile belinizi ve bebeğinizi soğuktan koruyabilirsiniz. Lahusalık döneminizde de giycem.com yanınızda. Emzirme sütyenleri ve pamuklu emzirme lahusa atletleri sayesinde emzirme dönemini çok rahat atlatacaksınız.

Giydiklerinizin rahatlığı bebeğinizi de etkiler. Doktorlar hamilelik döneminde dar kıyafetler giyilmesini doğru bulmuyorlar. Dar kıyafetler kan dolaşımını zorlaştırıyor ve bebeğinize zarar veriyor. İşte bu noktada hamilelere özel kıyafetleri tercih etmelisiniz. Gecelikten, küloda, atletten slip’e kadar her şeyinizi hamilelere özel serilerden seçmelisiniz. Giycem.com’dan online sipariş vererek ürünlerinizi kapınızdan teslim alabilirsiniz. Hamile kadınlar online alışveriş yaparak hiç yorulmadan, ekstra enerji harcamadan istedikleri ürüne sahip olabilirler. Hamile/lahusa olan kadının hayatı yeterince zordur. Hamile olan kadın, kıyafet seçimlerinde konforlu ve rahat kıyafetler seçerek bu zorlukları hafifletebilir.

Hamileliğiniz boyunca beslenmenize de dikkat etmelisiniz. Bebeğinizin sağlığı için sağlıklı beslenmelisiniz. 9 ayın sonunda bebeğinizi kucağınıza aldığınızda çektiğiniz bütün zorlukları unutacaksınız. Bebeğinizle mutlu bir hayat sizi bekliyor.