Leoparın Cazibesi

Yazın gelmesiyle birlikte tatil planları yapılmaya başlandı. Bütün bir yılın yorgunluğunu sahilde yürüyüş yaparak, denize-havuza girerek ve kendinize vakit ayırarak üzerinizden atabileceksiniz. Plaj çantanızı hazırlarken içerisine havlu, güneş kremi, deniz gözlüğü ve güzel bir roman ekleyin. Bütün bunlara ek olarak yanınıza yedek bir bikini almayı unutmayın. Çünkü ıslak kalan bikini sağlık açısından bazı sorunlar yaratır. Bunu önlemek için denizden çıktığınızda bikininizi değiştirmenizi öneririz.

Bikini modeli ne olursa olsun en önemli noktası kaliteli kumaştan üretilmiş olmasıdır. Bütün bir tatilinizin kabusa dönüşmesini istemiyorsanız, bikininizi seçerken dikkatli davranın. Askılı mı askısız mı, üçgen model mi straplez mi, ipli mi ipsiz mi alacağınıza siz karar vereceksiniz. Askısız bikiniler -diğer bir adıyla straplez bikiniler- güneşlenirken vücudunuzda bikini izi olmasını önler. Böylece askılı bir kıyafet giydiğinizde omuz bölgenizde izler olmayacak ve rahatça istediğiniz kıyafeti giyebileceksiniz.

Yukarıda görmüş olduğunuz bikini leopar desenleriyle pek çok kadını cezbedecek. Kenarları ipli bu bikini ile bikininizi istediğiniz sıkılıkta veya genişlikte ayarlayabilirsiniz. Leopar deseninin yanında turuncu bir parça ile straplez bikini üstü hareketlendirilmiş. Bikiniye turuncu rengin eklenmesiyle leoparın yoğunluğu azaltılmış ve böylece gözün yorulması önlenmiş.

Eğer leopar desenini sadece bikininizin altında kullanmak istiyorsanız yukarıdaki model tam size göre. Leopar ve turuncu puantiyelerin uyumlu birleşimiyle sahilde yürürken tüm gözler size dönecek. Doğru bikiniyi seçtiğinize göre artık tatilin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın