Kom Şıklığı

Kom markası bu yaz da en sevilen bikini modelleri, mayo modelleri ve mayokini modellerini tasarlayarak plajlara damgasını vurdu. Yazın en güzel mayokini, bikini ve mayolarını üzerinde taşımak isteyen kadınlar, Kom’un en güzel tasarımlarını adeta kapıştılar. Kom markası her yaz olduğu gibi bu yaz da tasarımlarında sezonun en favori renklerini kullanmıştır.

kom5214

Özellikle neon renklerin oldukça kullanıldığı tasarımlarda eğleceli şekiller ve desenler ön plana çıkıyordu. Kom markası kaliteli ve rahat mayo – bikini – mayokini modellerinin yanı sıra iç giyim ürünleri ile de herkesin beğenisini kazanıyor. Kom markası tasarımlarında hem şıklık hem de rahatlığa özellikle dikkat ediyor. Kom markasının muhteşem tasarımlarını Giycem.com’da bulabilirsiniz. Kom özellikle sütyen modelleri, kombinezonları, jartiyer modelleri ile oldukça talep gören bir marka olmaya devam ediyor. İç giyimin öncü markalarından pek çoğunu Giycem.com’da bulabilirsiniz. Giycem.com’un en sevilen markalarından bir tanesi de Anıl İç Giyim markasıdır.

4644-3241

Anıl İç Giyim en güzel sütyen modelleri, külot modelleri, kombinezonları, jartiyer modelleri ile oldukça beğenilen bir markadır. Anıl İç Giyim, tasarımlarında erkekleri de unutmamış ve birbirinden güzel atlet ve boxer modelleri ile onları da sevindiriyor. Anıl İç Giyim de tıpkı Kom markası gibi rahatlık ve şıklığı bir arada sağlayan markalardan bir tanesidir. Anıl İç Giyim, erkek, kadın ve çocuklar için birbirinden güzel pijama ve gecelik tasarımları ile de dikkat çekiyor.