Tarzınız Eksik Kalmasın

Erkekler tarih boyunca hiçbir zaman kadınlar kadar tarzlarına ve kişisel bakımlarına özen göstermemiştir. Sevdikleri kıyafetleri almışlar ve giymişlerdir. Fakat son 10 yıl, erkekler için bir milat oldu. Rol modellerin daha çok boy göstermesi ve magazin denen ağın genişlemesi; metroseksüel, hiperseksüel, süperseksüel erkek kavramlarını yarattı. Sadece bu kavramlar değil, bu kavramlarla birlikte erkeğin kişisel bakım hissiyatı da ortaya çıktı.

Atlet

Özellikle son 10 yılda giyim tarzına ve giydiklerine fazlasıyla dikkat eden erkekler, iç giyim konusundaysa henüz kadınların gösterdiği özenin %10’unu dahi gösteremiyor. Tek tip boxer’lar, eski model atletler, yün içlikler hala erkekler arasında yaygın olarak kullanılan iç giyim ürünleri.

Erkekler için kişisel bakım (vücut temizliği, saç-sakal tarzları vs.) ve giyim tarzı ne kadar önemliyse iç giyim de o kadar önemlidir. Vücut hatlarıyla uyumlu ve şık duran iç giyim ürünleri erkekler için bir ihtiyaçtır. Fiziksel uyum kadar estetik yön de fazlasıyla önemlidir erkek iç giyim için. Özellikle düşük bel jean giyen erkekler için jean’lerle farklı renkteki boxer modelleri fazlasıyla uyumsuz durabiliyor. Şık bir gömleğin içinde eski tip beyaz bir atlet de erkeğin tüm şıklığını yok etme gücüne sahip.Boxer

Erkekler de artık kadınlar kadar dış görünüşlerine önem verip kendi tarzlarını yaratıyorlar. Hatta zaman zaman giyim alışverişi için kadınlardan daha fazla zaman harcayabiliyorlar. Tarzını yaratmak isteyen her erkek, giyim alışverişlerinde için giyim için de vakit ayırmalıdır.