Tarzınız Eksik Kalmasın

Erkekler tarih boyunca hiçbir zaman kadınlar kadar tarzlarına ve kişisel bakımlarına özen göstermemiştir. Sevdikleri kıyafetleri almışlar ve giymişlerdir. Fakat son 10 yıl, erkekler için bir milat oldu. Rol modellerin daha çok boy göstermesi ve magazin denen ağın genişlemesi; metroseksüel, hiperseksüel, süperseksüel erkek kavramlarını yarattı. Sadece bu kavramlar değil, bu kavramlarla birlikte erkeğin kişisel bakım hissiyatı da ortaya çıktı.

Atlet

Özellikle son 10 yılda giyim tarzına ve giydiklerine fazlasıyla dikkat eden erkekler, iç giyim konusundaysa henüz kadınların gösterdiği özenin %10’unu dahi gösteremiyor. Tek tip boxer’lar, eski model atletler, yün içlikler hala erkekler arasında yaygın olarak kullanılan iç giyim ürünleri.

Erkekler için kişisel bakım (vücut temizliği, saç-sakal tarzları vs.) ve giyim tarzı ne kadar önemliyse iç giyim de o kadar önemlidir. Vücut hatlarıyla uyumlu ve şık duran iç giyim ürünleri erkekler için bir ihtiyaçtır. Fiziksel uyum kadar estetik yön de fazlasıyla önemlidir erkek iç giyim için. Özellikle düşük bel jean giyen erkekler için jean’lerle farklı renkteki boxer modelleri fazlasıyla uyumsuz durabiliyor. Şık bir gömleğin içinde eski tip beyaz bir atlet de erkeğin tüm şıklığını yok etme gücüne sahip.Boxer

Erkekler de artık kadınlar kadar dış görünüşlerine önem verip kendi tarzlarını yaratıyorlar. Hatta zaman zaman giyim alışverişi için kadınlardan daha fazla zaman harcayabiliyorlar. Tarzını yaratmak isteyen her erkek, giyim alışverişlerinde için giyim için de vakit ayırmalıdır.

Bırakın İç Çamaşırınız Enerjinizi Yansıtsın

İç çamaşırı, en mahrem anlarımızda, bizim kim olduğumuzu gösteren, yalnızken bile, eğer ruhumuzu yansıtıyorsa iyi hissettiren bir aksesuar. Kimileri için bir ayrıntı, kimileri içinse bir tutku. İyi seçilmiş bir iç çamaşırı, eşinizi de memnun edecek, iyi hissettirecek. Bunun haricinde, sağlığınız için de, iç giyim konusunda dikkatli ve özenli olmanız gerekiyor. Giycem.com; kadın, erkek, çocuk, plaj, gibi kategorilerde iç çamaşırı satışı yapan bir alışveriş portalı.

kom-rena-mayo

İç Giyim

Boxerdan mayolara, atletlerden külotlara, sütyenlere dek, onlarca çeşit iç giyim ürünü, sizleri bekliyor. İç giyimde bir marka haline gelen giycem.com, mağaza mağaza gezmekten sizleri kurtarıyor. Eğer ürünü beğenmezseniz, bir hafta içerisinde iade etme şansına sahipsiniz. Klasik mağaza satışının en büyük dezavantajı, bir mağazanın yalnızca birkaç markanın satışını yapması, aradığınız ürünü tek bir mağazada bulamamanız ve bu durumun sizi pek çok mağaza dolaşmak zorunda bırakması. Giycem.com üzerinden iç giyim alışverişi yaptığınızdaysa, çok farklı markaların ürünleri, bir tık uzağınızda.

1515

Boxer

Tek yapmanız gereken, üye olmak, dilediğiniz ürünü seçmek ve kredi kartı, EFT ya da havale yoluyla ödeme yaparak ürününüzün kapınıza kadar gelmesini beklemek. İç giyim konusunda giderek büyüyen giycem.com, size % 100 güvenli alışveriş ve % 100 para iade garantisi veriyor. Çok renkli boxer seçenekleri, şık sütyenler, mayolar, fantezi giyim ürünleri, çocuklara yönelik iç giyim ürünleri, giycem.com’da sizleri bekliyor.

Boxer Rahatlığı

Günümüzde boxer modelleri eskiye göre oldukça değişiklik göstermeye başladı. Eski bol boxerlar yerini dar ve vücudu saran boxerlara bıraktı. Klasik boxer modelleri artık demode görülürken yeni boxer modelleri erkekler tarafından oldukça tercih edilmeye başlandı. Giycem.com kadınların yanı sıra erkeklerin de isteklerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak pek çok erkek iç giyim – ev giyim ürünlerini bir araya getiriyor. Aradığınız her türlü boxer modeli giycem.com’da mevcut.

yincib0743

Atlet

Pek çok marka ve ürünü sizler için bir araya getiren Giycem.com’da boxerın yanı sıra aradığınız tüm iç giyim ürünlerini bulabilirsiniz. Modern atletler de buna dahil. Beyaz, bol ve demode atletler yerine modern, şık, yüzücü atlet modellerini Giycem.com’da bulabilirsiniz. Pek çok güzel erkek atlet modelinin yanı sıra bayan atletleri de giycem.com’da sizleri bekliyor. Değişik tasarımlı, vücudu saran bayan atlet çeşitlerine online alışveriş sitesi giycem aracılığı ile sahip olabilirsiniz.

1517

Boxer

Giycem’de bulunan atlet modelleri arasında en çok dikkati straplez atletler çekiyor. Straplez kıyafetlerinizin içine ya da bu aralar oldukça popüler olan transparan gömlek ve bluzlarınızın içine giyebileceğiniz şık atlet modelleri ile tarzınızdan ödün vermeyin. Birbirinden güzel atlet modellerine mutlaka bir göz atın. Bayanlar için pek çok şık ve rahat sütyen, atlet, külot, kombinezon takımı, gecelik, pijama, sabahlık, plaj ürünleri ve daha niceleri giycem.com’da bulunmaktadır. Her zevke ve bütçeye hitap eden bu modellere bir göz atın.

Atlet ile Tere Son!

Yaz aylarında sıcaklar hepimizi yakından etkiliyor. Giydiğimiz kıyafetler de terlememizi tetikliyor. Bunun önüne geçmek için kıyafetinizin altına atlet giyebilirsiniz. Atlet sayesinde ter oranınız azalacak ve hasta olmayacaksınız. Ter izinizin kıyafetinize çıkmasına engel olan atletler sayesinde gün boyunca kendinizi iyi hissedersiniz.

Bayan Atlet

Bayan Atlet

Çocukluğumuzdan beri giydiğimiz atletler alışkanlık halini alarak ilerleyen yaşlarda da bizleri atlet kullanımına yöneltiyor. Sağlık açısından pamuklu atlet giymek gerektiğini belirten doktorlar, atlet giyiminin faydalarını saymakla bitiremiyorlar. Kış aylarında giydiğiniz atlet belinizi kapattığı için üşütme, bel ağrısı gibi şikayetlerde oldukça azalma görülür. Üstelik atletlerin çok çeşitli renkleri de mevcut. Ruh halinize en uygun atleti seçerek güne başlayabilirsiniz.

Boxer

Boxer

Erkeklerin iç giyim dünyasına baktığımızda boxer ve atletin önemini hemen anlıyoruz. Boxer seçiminde doğru tercihi yapabilmek için vücudunuza tamamen oturmayan ve sizi sıkmayan bir boxer tercih etmelisiniz. Boxer yerine slip giymeyi de tercih edebilirsiniz. Fakat bayların çoğunluğunun boxer tercih ettiği de bir gerçek. Kadınların da büyük çoğunluğu erkeklerin boxer giymesinden yana. Denizde slip giyen bir erkek ne yazık ki kadınlar tarafından pek hoş karşılanmıyor. Eğer giyiminize özen gösteriyorsanız, iç giyiminize de özen göstermelisiniz. Erkek atlet modelleri de body, tişört ve sıfır kollu şeklindedir. Dilediğiniz atlet modelini seçmek de tamamen size kalıyor beyler.