Jartiyer Seçiminde Püf Noktalar

İç güzelliğinizi ortaya çıkarmak sizin elinizde. Bunun için baştan çıkarıcı birçok iç çamaşırı modeli arasından sizin için ideal olanını seçmeniz yetiyor. Baştan çıkarıcı tasarımlara sahip bayan iç giyim ürünleri arasında en çok tercih edileni jartiyer ve büstiyer modelleri oluyor.

Jartiyer hem günlük yaşamınızda hem de özel hayatınızda kullanabileceğiniz bir iç giyim ürünü. Beden ölçülerinize uygun, fiziğinizi güzel gösterecek jartiyer modelleri size muhteşem bir görünüm kazandırırken, aynı zamanda kendinizi mutlu hissetmenizi sağlayacaktır. Bayanlar vücutlarına tam oturan ve sevdikleri kıyafetleri giydiklerinde kendilerine olan güvenleri artıyor. Bu durum göz önünde bulundurularak iç çamaşırı seçimine de özen gösterilmelidir.

Jartiyer seçimindeki amaç sizi seksi göstermektir. Tam tersi bir görüntü istemeyeceğinizi biliyoruz, bu nedenle vücudunuzu iyi gözlemleyerek uygun bedenlerde seçimler yapmalısınız.

Vücudunuzu sıkan jartiyer modellerinden uzak durun. Bu modeller fazla yağlarınızı ortaya çıkarmaktan başka bir şey yapmayacaktır. Aynı şekilde üzerinize bol gelen jartiyer modelleri de hoş bir görüntü oluşturmaz. Eğer fazla kilolarınız varsa seçtiğiniz jartiyeri bir büstiyer ile kombinleyebilirsiniz. Ya da takım halinde satılan büstiyerli jartiyer modellerini inceleyebilirsiniz. Büstiyer, göğsünüzden göbeğinize kadar vücudunuzu saracağı için, göbeğinizi toparlarken aynı zamanda göğüslerinizi daha dik ve büyük gösterecektir. Bu nedenle bir büstiyer ile kombinlenen jartiyer modeli sizi daha seksi gösterecektir.

Büstiyer alımı sadece kilolu bayanlar için değildir. Hangi vücut tipi olursa olsun seksi bir görünüm katan büstiyer modeli her bayan için uygun bir seçim olacaktır. Sizde baştan çıkarıcı yüzlerce farklı tasarım arasından hoşunuza gidecek bir büstiyer ve jartiyer bulabilirsiniz.

Jartiyer alırken dikkat çekilmesi gereken bir konu daha var. O da jartiyer modelinize uygun jartiyer çorabı seçimidir. Silikonlu, dantelli ve normal gibi farklı çeşitleri olan jartiyer çorapları arasından hem aldığınız jartiyere göre hem de vücut tipinize göre uygun seçim yapmalısınız.

Silikonlu jartiyer çorapları bacağa tutunarak kaymayı önler, bu açıdan oldukça kullanışlıdır. Ancak, kilolu bir bayansanız silikonlu ya da dantelli çoraplar bacaklarınızdaki fazla yağları ortaya çıkaracaktır. Bu nedenle kilolu bayanların silikonsuz ve dantelsiz sade jartiyer çoraplarına yönelmesi gerekir.