Pijama ve Eşofmanın Ortak Noktası: Konfor

Erkeklerin kendilerini rahat hissettikleri kıyafetlerin başında eşofman takımları gelir. Eşofman takımları, spor yaparken giyilebildiği gibi günlük hayatta da sıkça tercih ediliyor.   Özellikle sürekli takım elbise giymek zorunda olan erkekler özel hayatlarında eşofman giymeyi tercih ediyorlar. Eşofman takımları kişinin üzerine likralı bir kıyafet gibi oturmadığından oldukça rahat hareket imkanı sunuyor. Yürüyüşe çıktığınızda spor ayakkabılarınız ve eşofman takımınızla hem keyifle yürüyüş yapacak hem de sportmen görünüşünüzle herkesi kendinize hayran bırakacaksınız.

Günlük hayatın rutini ve stresi sizi bunaltıyorsa, açık havada yapılacak yarım saatlik bir yürüyüş sizi kendinize getirecektir. Zaman zaman zihin mental anlamda arınmaya ihtiyaç duyar. Bu arınma doğaya çıkıp, temiz hava alınarak çok rahat yapılabilir.

Eşofman takımlarının dışında kendimizi en rahat hissettiğimiz ikinci kıyafet grubu elbette pijamalarımızdır. Pijamalarımızın içinde bütün bir günü geçirebiliriz. Uyku kalitesini artırmak için uyurken giyilen pijamaların son derece rahat olması gerekir. Belinizi sıkan ya da toplanarak sizi rahatsız eden pijamalarınızdan biran önce kurtulun.

Keyfine düşkün erkekler pijama seçimlerini son derece bol ve yumuşak dokulu olan pijamalardan yana kullanıyorlar. Bu elbette doğru bir tercihtir. Dışarıda arkadaşlarınızla eğlendiğinizde evinize geç saatlerde  gelip pijamalarınıza kavuştuğunuz an sizin için dünyanın en mutlu anı olsa gerek.

Erkeklerin geçmişten beri kopamadığı pijama modeli, çizgili pijamalardır. Özellikle mavi-beyaz çizgili pijamalar Türk sinemasına da bir dönem damga vurmuştur. Türkan Şoray’ı filmlerde mavi-beyaz çizgili pijamalar içerisinde defalarca gördük. Erkek pijamaları giyen kadınlara filmlerde sıkça yer veriliyor. Bu bir çeşit erkek parfümü seven kadınlarla benzeşir. Bazı kadınlar erkek parfümlerinin kokusunu daha çok beğenir ve günlük hayatlarında erkek parfümü sıkmayı tercih ederler. Bu tamamen tercih meselesidir. Kendinizi nasıl rahat ve mutlu hissediyorsanız o şekilde davranmaya devam etmelisiniz.

Eşofman takımınızla özgürleşin

Yazın gelmesiyle beyler artık pantolon giymekten sıkıldılar. Sıcak havada pantolon giymek bir eziyete dönüşebilir. Bu eziyete bir son vermek için yazlık kıyafetler raflarda yerlerini aldı. Şüphesiz en çok tercih edilen kıyafet şortlar. Şort hem serin tutuyor hem de sizi sıkmıyor. Renk renk şortlarla yaza merhaba deyin. Hem gece uyurken giyebileceğiniz hem de dışarı çıkarken spor ayakkabılarınızla şık bir görüntü yakalayabileceğiniz şortlarla artık yaza hazırsınız.

Erkeklerin büyük çoğunluğu spor yaparak vücutlarını geliştirmek isterler. Bazıları bu işi abartıp haftanın 5 gününü spor salonunda geçirir. Kadınlar kaslı erkeklerden hoşlanırlar. Güçlü görünen erkek kadınları cezbeder. Eğer siz de bir kadını etkilemek istiyorsanız öncelikle vücut yaparak işe başlayın. Sonrasında giydiklerinize dikkat edin. Kadınlar her türlü ayrıntıya dikkat ederler. Spordan sonra duşunuzu alın ve eşofmanlarınız ve spor çantanızla sevdiğiniz kadını etkileyin. Havalar ısındığı için kesinlikle sık sık duş almanızı öneririm. Hoş bir parfüm de sıkarsanız kadınlar sizin cazibe alanınıza girecektir. Kadınlar olarak, eşofmanlı erkeğin farklı bir karizması olduğunu düşünürüz.  Eşofman sizin tavırlarınızı doğallaştıracaktır. Kendiniz gibi olacaksınız ve herkesi etkileyeceksiniz.

Arkadaşlarınızla sahilde buluşmaya gittiğinizde rahat etmek isterseniz eşofmanınızı giyerek hoş bir yürüyüş yapabilirsiniz. Plaja giderken ise şortunuzla ve parmak arası terlikleriniz ile trendleri yakalayabilirsiniz. Şortunuzla plaj voleybolu oynayıp keyifli vakit geçirebilirsiniz. Hayatın tadını her an çıkarmak için kendinizi hayatın güzelliklerine bırakın.

Ailenizle pikniğe gittiğinizde mangal yaparken kendinizi rahatsız kıyafetlere boğmayın. Eşofmanınızla rahat rahat mangalınızı yapabilirsiniz. Çocuklarınız ve eşinizle konforlu bir piknik keyfi için en rahat giyecek şüphesiz eşofman takımıdır. Eşofman takımı ile çimlerde rahatça oturabilirsiniz. Kot pantolon giyen kişiler yerde oturmakta zorluk çekerler. Çünkü kot pantolonun kumaşı serttir ve otururken katlanması zordur. Oysa eşofman hem bol olması hem de kumaştan olması sebebiyle size her anlamda özgürlük sunar. Piknikte futbol oynamanın keyfini eşofmanınızla çıkarın. Spor ayakkabılarınız ile eşofmanınız güzel bir kombin oluşturacaktır. Kendinizi doğaya bırakmamak için hiçbir neden yok.