Yeni İnci 2015 Kış Sezonu Modelleri

2014 yılının son dönemlerine giriyoruz. Kış iyice kendini gösterirken dolayımızın yenilenmesi şart oldu. İç giyim sektörüne adını altın harfler ile yazdırmayı başaran markalardan yeni inci, 2014-2015 kış koleksiyonunda kalitesinden ve kendine özgün tasarımından ödün vermedi. Yeni inci markasının birbirinden güzel ve her kesime hitap eden model ve tasarımlarına göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Son zamanlarda en çok tercih edilen ürünlerden biri olan yeni inci Yeni İnci BPJ800 Bayan Pijama Polar 2’Li Takım anne ve kızları için özel tasarlanmıştır. Annelerin biricik kızlarına özel üretilen bu 2’li takım polardan yapılmıştır. Polar sizi ve kızınızı bu kış boyunca sıcak tutacaktır. Yeni İnci BPJ800 Bayan Pijama Polar 2’Li Takımı giycem.com’dan %35 indirim ile çok özel fiyatlarda satın alabilirsiniz.

Yeni İnci BPJ800 Bayan Pijama Polar 2'Li Takım

Yeni İnci BPJ800 Bayan Pijama Polar 2’Li Takım

Sadece bayanlar değil beylerin de ilgisini çekebilecek en özel tasarımlar yeni inci erkek pijamaları ile giycem.com’da mevcuttur. Yeni inci erkek pijamalarından en çok tercih edilen ve 2014-2015 yeni inci kış pijamaları arasında  Yeni İnci EPJ452 Erkek Pijama Süprem 2’Li Takımı beylerin favorisi oldu bile.

Yeni İnci EPJ452 Erkek Pijama Süprem 2'Li Takım

Yeni İnci EPJ452 Erkek Pijama Süprem 2’Li Takım

Ayrıca giycem.com da yeni inci pijamalarının uzun takım, şort takım, kapri takım pijamaları da en uygun fiyatlara bulabilirsiniz.