Rahat Hareket Sağlayan Termal Ürünler

Birçok kişi termal giysileri dedelerimizin giydiği içlik olarak tanımaktadır. Ancak işin aslı, sportif aktiviteler başta olmak üzere hayatın her alanında kullanılabilir yapıda kıyafetler olmalarıdır. Termal giysiler vücudun ısı dengesini korumaya yardımcı olur.

Pamuklu ya da diğer materyallerden üretilmiş giysiler sıcaklığın tamamını dışarı verirken, termal giysiler %80’lik bir dilimde ısıyı vücutta tutar. Tek özellikleri bu değildir. Vücudu sıcak tutarken terin de dışarı atılmasına yardımcı olurlar. Terleme sonucu kıyafetleriniz ıslanarak vücudunuza yapışmaz, huzursuz hissin ve hastalanmanın önüne geçilir.

Termal giysiler soğuk havalarda vücudunuzu sıcak tutma amacının dışında; bisiklet, yelken, kürek, kayak, dağcılık, fitness gibi spor aktiviteleri esnasında teri dışarı atma amacıyla da kullanılır. Spor esnasında, terin dışarı atılarak vücudun nefes almasını sağlar. Bakteri oluşumunu engeller. Termal giysiler doğal ve yumuşak dokuya sahiptirler. Böylece kendinizi asla rahatsız ve sıkışmış hissetmezsiniz.

Termal giysilerin sadece vücudunuzu sıcak tuttuğunu düşünmeyin. Bu giysilerin üretimindeki asıl amaç vücudu aşırı sıcak ve soğuklardan korumaktır. Terin dışarı atılmasını sağlayan iç giyim ürünü termal giysi, teri ara giysi dediğimiz tişört ya da kazak gibi kıyafetlere aktarır. Ara giyim ürünlerinin de teri aktarma özelliğine sahip olması ve mont gibi dış giyim ürünlerine teri aktararak dışarı atılmasını sağlaması önemlidir. Bu detay spor müsabakaları için geçerlidir. Sadece sıcaklık koruma amaçlı giyiliyorsa her giysi katının ter atıcı özelliğe sahip olması gerekmez. Nefes alan termal giyim ürünleri hareket kabiliyetinizi de artıracaktır.

İç giyim ürünlerinin sık gözenekli dokunması terin hızlı bir şekilde atılmasını sağlar. Termal giyim ürünlerinin birçok çeşidi bulunuyor. Termal içlik tayt, termal atlet, termal bere ve termal fanila bunlardan bazıları. En çok tercih edilen ürün ise termal içlik tayttır. Dedelerimizden bildiğimiz termal içlik tayt modelleri spor müsabakalarının bir numaralı kurtarıcısıdır.

Yaz-Kış Vücut Isınızı Siz Belirleyin

Kış aylarlarını geride bırakmış olsakta, her gardropta mutlaka bulunması gereken en temel şeylerden biri termal içliklerdir. Termal içlik sayesinde kar soğuğundan korunmak mümkün. Kar yağdığında dışarıda olanlar kendilerini soğuktan korumak için termal içlik giymeyi tercih ederler. Termal bayan içlik sayesinde vücut ısınız korunarak soğuğa ve sıcağa karşı direnç kazanmış olursunuz. Sadece kış aylarında değil, yaz aylarında da bu içlikleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yarım kollu termal içlikler yaz ayları için idealdir. Termal içlik vücudunuzu kuru tutar ve  vücut ısınızın sabit kalmasını sağlar. İçlik direkt vücut üzerine giyilmelidir. Bu termal kıyafetler yüksek nefes alma özelliği sayesinde vücudunuzun aşırı sıcak veya soğuk kalmasını sağlar.

Termal bady’lerin çeşitleri de mevcut. Örneğin askılı, kısa kollu, uzun kollu, geniş askılı gibi seçeneklere sahipsiniz. Çıtçıtlı body şeklindeki termal body’ler sayesinde artık düşük bel pantolonlarınızı rahatça giyebileceksiniz.  Bu body’ler sayesinde sırtınız açılmayacak ve beliniz ağrımayacak. Termal boxer külot seçeneğinin yanında termal tayt seçeneğiyle de giycem.com size hem konfor hem de ürün çeşitliliği sunuyor.

Likralı termal body’lerle gün boyu kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Likralı olduğu için vücudunuzun şeklini alacak ve üzerinizde yokmuş hissi yaratacak. Termal kıyafetler hem kadınlar hem de erkekler için özel olarak tasarlanır. Bazı tasarım ise unisex’tir. Termal erkek v yaka tişörtleri ile artık yazın sıcağında bile terlemeyeceksiniz. Kısa kollu termal tişörtler size serin bir yaz mevsimi sunuyor.

Kış ayları içinse termal eldiven seçeneği çok cazip. Elleriniz soğuktan etkilenmeyecek ve artık istediğiniz gibi kar topu oynayabilecekisiniz. Termal alt seçenekleri de hem erkek hem kadınlar için oldukça faydalı. Yüzde yüz yün kullanılan ürünler kışın soğunu size hiç hissettirmeyecek.