Rahat Hamile İç Giyim Modelleri

Sevdiğiniz kişiyle aylarca belki de yıllarca beklediğiniz o muhteşem ana geldiniz. Düğün hazırlıkları tamamlandı. Zorlu bir süreç olan gelinlik seçimi yapıldı. Sıra gelinliğinizin içine giyeceğiniz gelin iç giyim ürünlerini seçmeye geldi. Gelinlik modelinizin sırt ve göğüs dekoltesinin şekli sütyen seçiminde önemli bir rol oynuyor. Alacağınız sütyenin gelinlikten taşmaması ve belli olmaması gerekir. Bunun için, eğer straplez bir gelinlik modeli seçildiyse askısız sütyen modelleri tercih edilmeli, hatta kimi zaman gelinlik içerisine sütyen dikilebilmektedir. Bu önemli günde seçilecek gelin iç giyim ürünlerinin aynı zamanda  şık ve göz alıcı olmasına dikkat edilmeli.

Gelin iç giyim ürünleri sadece düğün günü için üretilmemektedir. Düğün ve sonrası için set halinde bulunan sabahlık ve gecelik modelleri, büstiyer takımları, sütyen ve jartiyer takımları gibi birçok gelin ürünü bulunmakta. Bu gelin iç giyim ürünleri arasından seçim yaparken vücut tipinize en uygun olan  modeli tercih etmelisiniz.

Hamile ve lohusaların iç giyim ürünleri alırken dikkat etmesi gereken bir takım noktalar vardır. Hamile ve lohusa iç giyim ve pijama ürünleri rahatlık ön planda tutularak tasarlanmıştır. Bayanlar bu dönemlerde genellikle lastikli pijama altı yerine gecelik tercih ediyorlar. Hamile bayanların rahat bir uyku uyuyabilmesi için konforlu kıyafetlere ihtiyacı vardır. Bu nedenle gecelik ve sabahlık gibi giyim ürünlerinin pamuklu olması avantaj sağlayacaktır.

Hamile iç giyim ürünleri genellikle üzerinde şirin desenler bulunan kıyafetlerden oluşuyor. Lohusa iç giyim ürünlerine baktığımızda ise yine şirin ürünlerin yanı sıra dantelli ve şık gecelik ve sabahlık modellerine rastlayabiliyoruz. Lohusa iç giyim de emzirme kolaylığı sağlayan atlet ve sütyenler ön planda.

Hamilelik dönemi esnasında göğüsler giderek büyür. Bu nedenle özellikle ilk 3 ay içerisinde tercih edilecek sütyenlerin geniş balene ve geniş askıya sahip modellerden olması gerekiyor. Eğer göğüslerinizde aşırı büyüme varsa gece yatarken destek sağlayacak sütyen kullanılması da tavsiye ediliyor. Hamilelik esnasında göğüslerde yaşanan şekil bozukluklarının sebepleri arasında meme dokusuna uygun destek verilmemesi yatıyor. Hamile bayanların iç giyim ürünleri alırken sentetik olmayan ve çok sıkmayan rahat modelleri tercih etmesi gerekiyor. Organik hamile slip gibi ürünler göbeği kavrıyor ve kıyafetten asla belli olmuyor.

Emzirme Sütyenleri ile Hayatınızı Kolaylaştırmak Mümkün

Kadınların üstlendikleri onlarca görevden biri de çocuk yetiştirmektir. Bir ailede baba ve anne çocuğun yetiştirilmesinden sorumludur. Buna ek olarak kadın, bebeğini 9 ay karnında taşır ve ortalama 1 yıl boyunca sürekli emzirir. Süt emzirme döneminde kadınların en sık karşılaştığı sorun bebek her acıktığında ona süt vermek için sütyeni çıkarmak zorunda olmaktır. Oysa artık emzirme sütyenleri sayesinde sütyeninizi çıkarmanıza gerek yok. Emzirme sütyenleri ile bebeğinizi emzirirken ne siz ne de bebeğiniz hiç rahatsız olmayacaksınız.

Bebeğinizi büyütürken yeterince zahmete katlanıyorsunuz. En azından emzirme dönemini rahat atlatmak için giycem.com’dan emzirme sütyeni satın alabilirsiniz. Emzirme sütyeni ile dışarıya çıktığınızda da zorlanmayacaksınız. Bebeğiniz acıktığında uygun bir yer bulup, kıyafetinizi çıkarma zahmetine katlanmadan pratik bir şekilde bebeğinizi emzirebilirsiniz.

Hamilelik boyunca karın ve vücut sürekli olarak değişim halindedir. 9 ayın sonunda “karnı burnunda” bir kadın olacaksınız. Kıyafet bulmakta en çok zorlanınlan dönemler kilo alınan ve hamile kalınan dönemlerdir. Ama üzülmeyin, giycem.com hamileleri de düşünüyor. Hamilelere özel pijama takımları, sabahlık bulabileceğiniz gibi, hamile slip’i  ve hamile külodu da bulabileceksiniz. Kalın askılı hamile atleti ile belinizi ve bebeğinizi soğuktan koruyabilirsiniz. Lahusalık döneminizde de giycem.com yanınızda. Emzirme sütyenleri ve pamuklu emzirme lahusa atletleri sayesinde emzirme dönemini çok rahat atlatacaksınız.

Giydiklerinizin rahatlığı bebeğinizi de etkiler. Doktorlar hamilelik döneminde dar kıyafetler giyilmesini doğru bulmuyorlar. Dar kıyafetler kan dolaşımını zorlaştırıyor ve bebeğinize zarar veriyor. İşte bu noktada hamilelere özel kıyafetleri tercih etmelisiniz. Gecelikten, küloda, atletten slip’e kadar her şeyinizi hamilelere özel serilerden seçmelisiniz. Giycem.com’dan online sipariş vererek ürünlerinizi kapınızdan teslim alabilirsiniz. Hamile kadınlar online alışveriş yaparak hiç yorulmadan, ekstra enerji harcamadan istedikleri ürüne sahip olabilirler. Hamile/lahusa olan kadının hayatı yeterince zordur. Hamile olan kadın, kıyafet seçimlerinde konforlu ve rahat kıyafetler seçerek bu zorlukları hafifletebilir.

Hamileliğiniz boyunca beslenmenize de dikkat etmelisiniz. Bebeğinizin sağlığı için sağlıklı beslenmelisiniz. 9 ayın sonunda bebeğinizi kucağınıza aldığınızda çektiğiniz bütün zorlukları unutacaksınız. Bebeğinizle mutlu bir hayat sizi bekliyor.