Harekete geçmenin zamanı

“Sıradanlık ölümdür” sözünden hareket edecek olursak günlük hayatımızı renklendirmenin ne kadar gerekli olduğunu anlayabiliriz. İş yerimizdeki rutinden, evimizdeki işlerimizden, arkadaşlarımızdan , sevgilimizden, ailemizden zaman içerisinde sıkılabiliriz. Bu sıkılma halinin temel sebebi monotonluktur. Monoton giden bir hayat ne kadar keyifli olabilir ki? Hayatınızı yönlendirmek sizin elinizde. Kişisel gelişim kitaplarını okuyup yol katetmek pek mümkün değil. Hiç vakit kaybetmeden kendinizden başlayarak değişimin startını verin.

Sevgilinizle kavga ettiğinizde onun üstüne gitmemeye gayret edin. Çünkü üstüne giderseniz ikiniz de yıpranırsınız. Biraz zaman tanıyın birbirinize ve sorunlarınızı konuşarak (dikkat ederseniz konuşarak dedim, ima ederek veya iğneleyerek değil) çözüme kavuşturmayı deneyin. Sevgilinizi şaşırtın. Saçınızın rengiyle, kıyafet tercihlerinizle yatta gecelik seçimlerinizle şaşırtın. Seks hayatınızı renklendirmenin yollarını deneyin. Bunun için kendinize kışkırtıcı iç çamaşırlar alabilirsiniz. Örneğin jartiyer giyen bir kadının bir erkek karşısında reddedilme ihtimali yoktur. Jartiyerin cazibesi sizi de heyecanlandıracak. Kadınların gizli silahının ‘gözyaşı’ olduğu söylenir. Oysa jartiyer kadınların en güçlü silahıdır. Jartiyer giyen bir kadın almak istediği her şeyi alır. Onu durdurmak imkansızdır. Jartiyerde stripe adı verilen parça jartiyerin boyunu ayarlamanızı sağlar. Stripelerin ucunda bulunan klipsler de jartiyerin çoraba tutturulmasına yardımcı olur.  Stripe’lerin iki önde iki yanda olmak üzere dört tanedir. Jartiyerinizi giyerken öndeki stripe’ları kendinize göre çorabınıza tutturun.

Jartiyer dışında babydoll ile kendinizi çekici hissedebilirsiniz. Babydoll, kadınlar için üretilmiş kolsuz ve dökümlü bir gecelik türüdür. bazen göğüs kısımları için sütyen eklenmiştir.  Babydoll, kalça ile gögüs arasını örten bir etek şeklinde iner. Şifon, ipeki saten gibi kumaşlardan yapılır. Göğüs kısmı genellikle dantel veya fırfırla kaplanır ve böylece daha seksi bir görüntü elde edilir.

Hayatınızın her bölümüne heyecan katmak sizin elinizde. Aşk hayatınızı canlandırmak istiyorsanız kendinize bir alışveriş listesi yapmalısınız. En üst sıralara babydoll ve jartiyer yazmayı unutmayın.

Artık sağlam bir ilişkiye hazırsınız. Jartiyer ve babydoll ile artık sizi kimse durduramaz. Etkilemek istediğiniz herkesi etkileyeceksiniz. Şimdi tek yapmanız gereken kendinize güvenip ve harekete geçmek.