Yeni İnci 2015 Kış Sezonu Modelleri

2014 yılının son dönemlerine giriyoruz. Kış iyice kendini gösterirken dolayımızın yenilenmesi şart oldu. İç giyim sektörüne adını altın harfler ile yazdırmayı başaran markalardan yeni inci, 2014-2015 kış koleksiyonunda kalitesinden ve kendine özgün tasarımından ödün vermedi. Yeni inci markasının birbirinden güzel ve her kesime hitap eden model ve tasarımlarına göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Son zamanlarda en çok tercih edilen ürünlerden biri olan yeni inci Yeni İnci BPJ800 Bayan Pijama Polar 2’Li Takım anne ve kızları için özel tasarlanmıştır. Annelerin biricik kızlarına özel üretilen bu 2’li takım polardan yapılmıştır. Polar sizi ve kızınızı bu kış boyunca sıcak tutacaktır. Yeni İnci BPJ800 Bayan Pijama Polar 2’Li Takımı giycem.com’dan %35 indirim ile çok özel fiyatlarda satın alabilirsiniz.

Yeni İnci BPJ800 Bayan Pijama Polar 2'Li Takım

Yeni İnci BPJ800 Bayan Pijama Polar 2’Li Takım

Sadece bayanlar değil beylerin de ilgisini çekebilecek en özel tasarımlar yeni inci erkek pijamaları ile giycem.com’da mevcuttur. Yeni inci erkek pijamalarından en çok tercih edilen ve 2014-2015 yeni inci kış pijamaları arasında  Yeni İnci EPJ452 Erkek Pijama Süprem 2’Li Takımı beylerin favorisi oldu bile.

Yeni İnci EPJ452 Erkek Pijama Süprem 2'Li Takım

Yeni İnci EPJ452 Erkek Pijama Süprem 2’Li Takım

Ayrıca giycem.com da yeni inci pijamalarının uzun takım, şort takım, kapri takım pijamaları da en uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

Yeni İnci Modası

Yeni İnci iç giyim markası 1964 yılında kurulan Türkiye’nin en köklü ve eski iç giyim markalarından bir tanesidir. Kreasyonlarında her zaman şıklığa ve rahatlığa eşit önem veren Yeni İnci markası, her sezon olduğu gibi bu sezon da kadınların en beğendiği markalardan bir tanesi olmaya devam ediyor. Yeni İnci dünya iç giyim modasını yakından takip edip kreasyonlarını her sene bu modaya göre oluşturmaktadır.

yeni-_nci-straplez-s_tyen-2250

Modern çizgide zarif tasarımları ile genç yaşlı herkesin kalbini çalan Yeni İnci markası, pek çok sütyen, külot, jartiyer, kombinezon gibi iç giyim ürünleri modelleri ile Giycem.com’da sizleri beklemektedir. Giycem.com ile Yeni İnci’nin en güzel modellerine tek bir tıkla sahip olabilirsiniz. Yeni İnci iç giyim ürünlerinin yanı sıra pijama, gecelik ve sabahlık modelleri ile de dikkatleri üzerine çekmektedir. Yeni İnci markası en çok sütyen modellerinin rahatlığı ve şıklığı ile dikkat çekmektedir. Rahatsız ve üzerinize tam oturmayan bir sütyen modeli ile tüm gününüz konforsuz ve sağlıksız geçebilir. İç giyim sağlığınız açısından oldukça önemlidir.

gallipoli-saten-toparlayici-sutyen-1790

Mutlaka hem rahatınız hem sağlığınız hem de kıyafetlerinizin görünüşü için üzerinize tam oturan; hem kabı, hem sırt ölçüsü size uygun sütyen modelleri seçmeye dikkat edin. Sütyen seçimlerinizi Yen İnci markasından gerçekleştirdiğiniz sürece bu gibi sıkıntılar yaşama riskiniz en aza inecektir. Giycem.com’dan Yeni İnci ürünlerini rahatlıkla bulabilir ve dilediğiniz gibi satın alabilirsiniz.

Yeni İnci’nin Jartiyer Modelleri

Yeni İnci markası birbirinden güzel iç çamaşırı modelleri ile bayanların ilgisini çekmeye devam ediyor. Zarif, prestijli ve şık tasarımları ile dikkat çeken Yeni İnci markasının dikkat çeken modelleri arasında sütyen takımları, jartiyer ve kombinezon setleri bulunuyor. Zarafeti ile oldukça beğeni kazanan Yeni İnci jartiyer takımları ile geceleriniz ve iç dünyanız şıklık kazanacak. Yeni İnci markası kalitesini Giycem farkı ile siz de yaşayabilirsiniz. Bu güzel modelleri hiçbir çaba sarfetmeden evinizden sipariş etmeniz yeterli olacaktır.

Jartiyer

Jartiyer seçiminizi yaparken vücut ölçülerinizi göz önünde bulundurmalısınız. Vücudunuza küçük gelen bir jartiyer takımı sizi sıkıntıya sokabilir. Bu yüzden bedeninize uygun jartiyeri seçmelisiniz. Jartiyerinizin rengini seçerken de yeniliklere açık olun. Sıradan renklerden siz de sıkılmadınız mı? İç dünyanızı yeniliklere açın ve rengarenk iç giyim ürünlerine gardrobunuza davet edin.

Yeni İnci

İç giyim ürünlerinin kalitesinden emin olmak için Yeni İnci’nin ürünlerini denemelisiniz. Uzun yıllar güvenle giyebileceğiniz bu ürünler sayesinde iç giyim dünyanız zenginleşecek. Kendinizi rahat hissetmek için kesinlikle iç giyiminize dikkat etmelisiniz. İç giyim ürünlerinin en güzelini seçerek gün boyu kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

Eğer sıradanlıktan sıkıldıysanız jartiyerin büyülü dünyasını keşfe çıkmaya ne dersiniz? Jariyerinizin büstiyerini bel ayarından ayarladıktan sonra, jartiyer çorabınızı giyin ve çılgın bir geceye hazır olun. Jartiyerler kıyafetin altına da rahatlıkla giyilebiliyor. Yeni İnci’nin jartiyer modellerine giycem.com’dan online olarak ulaşabilirsiniz.

 

En Şık İç Giyim Ürünleri

İç giyim özellikle bayanlar açısından yüzlerce çeşide sahip bir cennet gibidir. Dantelli, spor, sade, fantezi ve daha birçok kategoriye ayrılan iç giyim ürünleri her zevke ve her bedene uygun modele sahip.

dagi-jartiyer-bustiyer-takimi-5634

İç giyim

İç giyim ürünleri alınırken pamuk ağırlıklı olmasına özen gösterilmelidir. Bu sayede terlemenin önüne geçilerek daha sağlıklı ve rahat bir giyim sağlanır. Beden ölçülerine uygun iç giyim ürünü seçimi ise vücut şeklini koruyarak sağlıklı bir duruş sağlar. Bu seçim özellikle bayanların en sık tercih ettiği ürün olan sütyen açısından önemlidir. Yanlış sütyen seçimi zamanla göğüste deformasyona neden olarak geri dönüşü olmayan sonuçlara yol açabiliyor. Bu nedenle beden ölçüleri doğru bir şekilde alınarak, uygun iç giyim ürünleri arasından seçim yapılmalıdır.

yeni-_nci-3665-kombinezon-tak_m_

Yeni İnci

Yeni İnci markası birbirinden güzel iç çamaşırı modelleri ile bayanların ilgisini çekmeye devam ediyor. Zarif, prestijli ve şık tasarımları ile dikkat çeken Yeni İnci markasının dikkat çeken modelleri arasında sütyen takımları, jartiyer ve kombinezon setleri bulunmaktadır. Zarafeti ile oldukça beğeni kazanan Yeni İnci Kombinezon Takım ile geceleriniz ve iç dünyanız şıklık kazanacak. Yeni İnci markası kalitesini Giycem farkı ile siz de yaşabilirsiniz. Bu güzel modelleri hiç bir çaba sarf etmeden evinizden sipariş etmeniz yeterli olacaktır. Şıklığın ve zarafetin keyfini Giycem ile yaşayın.

Kıyafetin Görünmeyen Kahramanları

İç çamaşırları hayatımızın ve kıyafetlerimizin görünmeyen kahramanlarıdır. Kıyafeti ve hayatımızı ne derece etkilediğini farketmeyiz bile.Oysa kıyafetin yakışması, vücudumuza oturması onun doğru seçimine bağlıdır. O yüzden tercih yaparken kıyafette aldığımız bedene denk hatta sarması açısından mümkünse bir beden küçük külotlar seçilmeli.

Sütyen seçiminde de eğer destekli sütyen düşünülüyorsa göğüs ölçüsü göz önüne alınarak, büyük olan bir göğüs aşırı büyütülmemeli. Bunun yanı sıra özellikle yaz aylarında bizi terletmemesi açısından pamuklu  olması da oldukça önemlidir. Pierre Cardin müşterilerin bu tercihlerini göz önünde bulundurarak onlara uzun yıllar rahatlıkla kullanabilecekleri ürünler sunan markalardan biri.

Sadece sütyen olarak değil, kadınlarda gecelik erkeklerde pijama denince de rahatlığı ve kalitesi ile adından söz ettiren bir marka Pierre Cardin. Bunun yanında Yeni İnci de biz kadınlar için ürettiği kaliteli ürünlerle hayatımızı kolaylaştıran markalar arasında yer alıyor. Özellikle yazın tercih ettiğimiz ince askılı ya da askısız kıyafetlerde sütyen askısının görünmemesi, askısız olunca da göğüsleri iyi toparlamış olması oldukça önemlidir. Yeni İnci de bu ihtiyaca göre şekillendirdiği ürünler sayesinde biz müşterilerinin yazı en rahat şekilde geçirmelerini düşünmüş.Ama askısız sütyen alırken de giyilen kıyafetin rengine göre ten rengi ya da beyaz gibi açık renklerin tercih edilmesi de daha iyi bir görünüm için oldukça önemlidir.