Yaz İçin Yazlık Body

Giycem.com’da bulabileceğiniz erkek body ve atler ile iç giyimde rahatı yakalayabilirsiniz. Terden koruyan pamuk erkek atlet modelleri ile oldukça rahat edeceksiniz. Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan bodyler ise oldukça şık. Her zevk ve beğeniye hitap eden erkek atletlerin bir çok farklı modeli ve rengi de bulunmaktadır. Beyaz ve siyah atletler genelde yaz aylarında terden kış aylarında soğuktan korunmak için kullanılmaktadır. Renkli seçenekler ise şık görüntüleri ile yazın plajlarda deniz şortlarının altında oldukça hoş görünmektedir. Giycem.com’da bulunan Goldenbay markası renkli modelleri ile dikkat çekmektedir. En beğenilen modeller arasında siyah – kırmızı çizgili model ile mavi – kırmızı çizgili model bulunmaktadır. Vücuduna güvenen erkekler için oldukça iddialı ve şık modeller Giycem.com’da mevcut.

2041

Goldenbay Erkek Atlet

Her vücuda ve bedene göre çeşitleri bulunan modeller, farklı yaka çeşitleri de sunmaktadır. V yaka, bisiklet yaka, geniş yaka, dar yaka gibi çeşitlerin yanı sıra kısa kollu, kolsuz ve yüzücü erkek body modellerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Atlet ve bodyler pamuk kumaş özellikleri ile oldukça rahat ve kullanışlıdır. İç giyimine de özen gösteren erkekler için bu bulunmaz modeller, hem şık hem de işlevsel özellikler taşımaktadır. Giycem.com’dan ürünleri sipariş edebilir, gizli paketleme servisinden yararlanabilirsiniz.

Namaldi Premier V-Yaka Body

Türkiye’nin her yerine gönderilen ürünleri hiç yorulmadan kapınızdan teslim alabilirsiniz. Alışverişinizden memnun kalmadığınız takdirde 7 / 24 hizmet veren müşteri temsilcileri ile görüşüp, şikayetinizi dile getirebilirsiniz.

Erkekler Dikkat! Atlet ve Tişört Seçiminiz Sizi Ele Veriyor

Erkekler giyim alışverişlerini genellikle eşleri ile birlikte yaparlar. Peki ya iç giyim alışverişi? Genellikle iç giyim alışverişi yaparken de eşlerinden destek alırlar. Kadınlar modayı ve indirimleri takip ettikleri için erkekler takıldıkları yerde eşlerine sorarlar. “Atlet alacağım, yarım kollu mu alayım, sıfır kol mu?”  veya “tişört alacağım ama kaç beden olur bana?” gibi sorularla sık sık karşılaşan kadın, eşini giycem.com’a emanet edebilir. Giycem.com’da her model ve renkte atlet, tişört, iç çamaşır bulmak mümkün.

Atlet, hem yaz hem de kış aylarında rahatlıkla giyilen bir iç giyim ürünüdür. Kış aylarından soğuktan korurken, yaz aylarında da kıyafetinizde ter izi çıkmasını önler. Atlet giyen kişiler grip, nezle, soğuk algınlığı gibi hastalıklara daha az yakalanır. Bu anlamda atletler sağlık açısından önemli bir yere sahiptir.

Sıfır kol atlet seçtiyseniz o zaman rahatça yarım kollu bir tişört giyebilirsiniz. Çünkü yarım kollu bir atlet seçseydiniz, kıyafetiniz pot bir görüntüye sahip olabilirdi. Sıfır kollu atlet seçerek, atletin kıyafetinizin altında toplanması olasılığını bertaraf etmiş oluyorsunuz.

Kimi erkekler yarım kollu atlet giymeyi tercih ederler. O zaman onlara önerimiz vücutlarını saran atletleri tercih etmeleri yönünde olacak. Vücutlarına oturan atletler hem fit bir görüntü sağlayacak hem de potluk yapmayacaktır.

Tişört tercihlerinizde de eşinizden yardım almalısınız. Kaç beden giyiyorsanız ona uygun tişörtleri tercih edin. Bedeninize büyük gelen tişörtler fazla salaş bir görüntü yaratabilir. Tişörtünüzün rengini seçerken de yaz ayında olduğumuzu göz önünde bulundurun ve renkli tişörtleri seçin.

“Erkek adam siyah dışında başka renk tişört giymez.” gibi yanlış kanılara kapılmayın. Günümüzde erkekler pembe dahil bütün renkleri rahatça giyebiliyorlar. Ayrıca renkli tişört seçen erkekler kadınların gözünde iyi bir izlenim bırakır. Kendine güvenen erkek her renk tişörtü rahatlıkla giyer. Çizgili veya düz, baskılı veya baskısız istediğiniz tişörtü giyin. Dolabınızda fazlaca tişörte ihtiyacınız var. Çünkü yaz aylarında ter bezleri fazlasıyla aktif. Ter kokusuyla baş etmek için sık sık tişörtünüzü değiştirin ve her gün duş almaya özen gösterin. Güzel de bir parfümünüz varsa artık etkilemek istediğiniz tüm kadınları etkileyebilirsiniz.