İç Giyim Fırsat Ürünlerini Kaçırmayın!

2015 in ilk ayı olan Ocak bitirdik. Daha yılbaşı için özel birşeyler ararken bir anda koca bir yılın koca bir ayını bitirdiğimizi görmek moralimzii bozmasın. Önümüzde sevgililer günü var.

Kış aylarında çok sık kullandığımız ürünleri, bir sıcak bir soğuk hava da giysek mi diye düşünürken dolabımızda eskidiğini görmek üzmesin hiç birimizi…

iç giyim fırsat ürünleri

iç giyim fırsat ürünleri

İç giyimin en iyi markalarını bir araya toplayan giycem.com yine en iyi fırsatları ayağımıza getiriyor. Kısa süre devam edecek olan bu fırsat ürünleri için sorularınızı duyar gibiyiz

“İç giyimde fırsat ürünü ne kadar güvenilir?” aldığınız yer giycem.com ise kesinlikle güvenilirdir. Çünkü hizmet verdikleri tüm ürünler %100 orjinal ürünlerdir.

“Ürünler neden fırsat ürünü peki?” Çünkü giycem.com sizler için bir ayrıcalık yaptı özel seçilmiş ürünleri kapınıza kadar göndermektedir. İç giyim fırsat ürünleri denilince aklınıza farklı birşey gelmesin. Hepsi birbirinden ünlü ve en çok satılan iç giyim ürünlerden oluşmaktadır.

Ocak ayını kapattığımız ve Şubat ayına göz kırptığımız bu günlerde en kaliteli ürünleri bu fiyatlara kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Ayrıca bütün ürünlerin kalite standartları gereği değişim veya iadesi alınmayacağını da dipnot olarak geçelim istedik.

İç giyimde hijyen açısından ayrı titizlik ile çalışan giycem.com bu ayrıntıyı da sizler için atlamıyorlar.

Ödeme kolaylığı, kaliteli hizmet, kaliteli ürün ve güvenliğiniz için her şeyi düşünen giycem.com’un sizin için hazırladığı iç giyim fırsat ürünlerini kaçırmayın.

Kış aylarındaki son iç giyim fırsat ürünleri bir tıkla yanınızda.:)

Keyifli ve bol iç giyim alışverişleri dileriz.

Haftanın ürünü %50 indirimli fiyatıyla X-Lady Lycralı Tülden Külot size özel sadece 4.49 TL

Haftanın İndirimli Ürünü (sınırlı sayıda):

Siyah ve beyaz rengiyle bu külot size çok yakışacak.
%50 indirimli fiyatıyla X-Lady Lycralı Tülden Külot
size özel sadece 4.49 TL.

Üstelik peşin fiyatına 6 taksit ve 75 TL üstü siparişlerde bedava kargo fırsatı ile giycem.com’da…

Satın almak için tıklayın: http://www.giycem.com/x-lady-lycrali-tulden-kulot-571

giycem-com-x-lady-lycrali-tulden-kulot-571

Dagi Victoria Büstiyer Takım, bu hafta size özel %30 İNDİRİMLİ Giycem’de

Dagi Victoria Büstiyer Takım, bu hafta size özel %30 İNDİRİMLİ Giycem’de

Fırsatı Kaçırmayın!

Hemen Tıkla


Dagi iç giyim markası;
1983’te kurulan Dagi modaya bakış açışı ile, kadın erkek iç çamaşır, sütyen, pijama, külot, boxer, korse, bady, atlet, esofman pazarında liderliğini tescil etmiş. Farklı model iç giyim ile tüketicilerin saygısını kazanıp uluslararası marka bilinirliği sağlamıştır.