Kombinezonun cazibesine kapılın

İç giyim tercihlerinizle şıklığınızın temelini oluşturun. Şıklık bir bütündür. Sadece dışınıza özen göstererek şık olamazsınız. Eğer tarzınızla insanları etkilemek istiyorsanız, öncelikle bakımlı olmalısınız. Yeni çıkan trendleri takip etmekten de asla vazgeçmemelisiniz. İç giyiminiz sizi yansıtsın. Cüretkar olmaktan korkmayın.

Kombinezon bir kadının dolabında olmazsa olmazlardandır. Elbisenin altına giyilen kombinezonlar astar görevi görürken, gece uyurken giyilen kombinezon ipek bir geceliğe dönüşür. Kombinezonların kumaşı genellikle ya saten ya da ipektir.

Kombinezonla siz de sevgilinizi etkileyebilirsiniz. Eğer ilişkiniz heyecanını yitirdiyse, ona küçük sürprizler yapın. Elbisenizin altına giydiğiniz kombinezonla gecenin sonunda onu şaşırtın. Kombinezonun dantelli ve dekolteli modelleri de mevcuttur. Dantelin cazibesine hiçbir erkek dayanamaz. Eğer heyecan istiyosanız bu heyecanı ilk siz yaratın. Daha sonra bu heyecan dalga dalga yayılacak ve ilişkiniz tekrar canlanacak. Erkeklerin büyük bir kısmı hayal kurarken kadının giymiş olma olasılığı olan iç çamaşırını hayal eder. Bu hayal etme kısmıyla kafasında bir dünya kurar. Eğer siz onun dünyasını yıkarsanız hoş olmaz değil mi? Bedeninizi sevin ve ona özgürlük tanıyın.

Kapri takımı ile ayaklarınızı uzatıp evinizde dinlenmek mümkün. Bu kapri takımlarıyla isterseniz ev içinde rahat edin isterseniz de dışarıda kısa bir yürüyüşe çıkın. Pijama olarak da kullanabileceğiniz bu kapri takımları ile rahatlığın tadını çıkarın. Ev içi şıklığınızla eşinizi, ev arkadaşınızı, sevgilinizi şaşırtın.

Ev içinde kadınların yanlış yaptıkları şey, giyimlerine özen göstermemeleridir. Sadece dışarı çıkarken giyimine özen gösteren kadın ev halinden sıyrılıp bir anda plaza kadını moduna geçmeye çalışınca olmuyor haliyle. Bir şeyler eksik kalıyor. Evindeyken bile tarz sahibi olan bir kadın isterse kombinezonla dışarı çıksın, yine zarif görünecektir. Evde saçları tepeden toplayıp, çamaşır suyu değmiş eşofmanlarınızla otururken elbette mutsuz hissedeceksiniz kendinizi. Şöyle bir kapri takımınız olsa, kombinezonunuz olsa fena mı olur? Kendinize değer verin. Zaman zaman kendinizi şımartın. Alışverişe çıktığınızda moda bloglarını ve moda dergilerini okumadan alışveriş yapmayın. Siz kendinizi beğenmezseniz, önemsemezseniz, başkalarının da sizi beğenmesini bekleyemezsiniz. Hemen şimdi giycem.com’a bakarak işe başlayın.