Çocuk Pijama Takımları

Bütün anneler çocukları eve döner dönmez, sokağın pisliğini ve mikrobunu taşıyan kıyafetlerden çocuklarını kurtarıp ter temiz ev kıyafetlerini ya da pijamalarını çocuklarına giydirmek istiyor. Çocukları buna ikna edebilmek için gerçekten hem rahat edebilecekleri hem de beğenecekleri bir çocuk pijama modeli bulmanız gerekiyor sevgili anneler.
Giycem.com’da hem rahat hem de bir birinden sevimli ve şık çocuk pijama modelleri bulunmakta. Çocuklarınız ile evde bilgisayarlarınızı açıp hangisini alacağınıza beraber karar verin. Mutlaka çocuklarınızın fikrini alın ki severek ve isteyerek giysinler. Küçük yaşlarda kız çocuklara göre daha asi olan erkek çocuklarına, çok sevdikleri, örnek aldıkları ve taklit ettikleri babaları ile takım pijamalar alırsanız severek ve isteyerek giyeceklerdir. Bir çok babaları ile aynı erkek çocuk pijama modelleri mevcut. Giycem.com bunun için bir çok baba – oğul takım pijama üretmiş ve sizler için piyasaya sürmüş.

Yeni İnci Süprem 3'Lü Baba-Oğul Pijama Takımı

Yeni İnci Süprem 3’Lü Baba-Oğul Pijama Takımı

En beğenilen baba – oğul pijama takımları arasında, İnci Süprem 3’lü Baba – Oğul Pijama takımı ve Dagi Erkek – Çocuk Pijama Takımı modeli var. İnci Süprem modeli, gri üzerine lacivert çizgili, yakalı tshirt ve lacivert alttan oluşmaktadır. Dagi modeli ise mavinin üç tonu ve yazılı baskılı görüntüsü ile oldukça hoş görünüyor. Sürekli olarak babalarını taklit eden minik erkek çocuklarınız pijamalarını babaları ile paylaşmaktan çok hoşlanacaklardır.

Yeni İnci Çocuk Kapri Takım

Yeni İnci Çocuk Kapri Takım

Giycem.com’da kız çocukları da unutulmamış elbette. Anneleri ile aynı giyinmek isteyen küçük kız çocukları için de bir birinden güzel anne – kız çocuk pijama takımları bulunmaktadır. Öne çıkan modelleri arasında, İnci Çocuk – Kadın Kapri Pijama Takım modeli bulunmaktadır. Model, kırmızı baskılı, kol bölümleri puantiyeli tshirtü ve gri üzerine kırmızı puantiye desenleri bulunan kaprisi ile dikkat çekmektedir. Farklı beden seçenekleri bulunan modelden, kendinize ve minik kızınıza uygun bedenleri seçin beraber giyin. Çocuklarınızın ne kadar severek ve isteyerek bu takım pijamaları giydiklerini göreceksiniz.

Ana-Kız Pijama Takımlarıyla Tanışın

Günümüzde kadınlar hem kariyer hem de çocuk yapıyorlar. “Çocukta yaparım kariyerde.” sloganını hatırlamayan yoktur. Kadınlar kariyerlerini aksatmadan hem bir aile kuruyor hem de başarılı bir iş kadını oluyorlar. Aile ilişkileri sağlam olan kadınlar iş hayatında daha güçlü olurlar. Evde sorunları olanlar ise iş hayatında daha agresif tavırlar takınırlar. Eğer iş hayatında başarıyı yakalamak istiyorsanız, öncelikle aile hayatınızdaki pürüzleri yok etmelisiniz.

Bebeğiniz yıllar içersinde hızla büyüyerek sizi şaşırtacak. Bir bakacaksınız okul çağı gelip çatmış. Çocuğunuz için aldığınız kıyafetler artık ona küçük gelmeye başlayacak ve yeni kıyafetler, iç çamaşırları almak zorunda kalacaksınız. Çocuğunuza pijama takımı alırken giycem.com’un ana-kız pijama takımlarına bakmanızı öneririz. Annenin ve kızın aynı pijama takımını giymesi sizce de çok sempatik değil mi?

Renk ve beden seçenekleriyle istediğiniz pijama takımını alabilirsiniz. Evinizde de şıklığınızı konuşturun. Kızınızla aynı pijama takımını giydiğinizde eşiniz de şaşıracaktır. Sıcak ve samimi bir ailesi olanlar bu ana-kız pijama takımlarını kaçırmasınlar. Alışveriş yaparken aldığınız ürünün kullanışlı olmasına da özen gösterin. Örneğin bu pijama takımlarını uzun süreler giyebilirsiniz. Yıllar sonra çekilmiş fotoğraflarınıza bakıp nostalji yapabilirsiniz. Bu ana-kız pijamaları ile çektiğiniz fotoğraflar aile albümünüzde mutlaka olmalı. Geç kalmadan hemen online siparişinizi verin ve nostaljiye başlayın.

Erkek çocukları da tıpkı kız çocukları gibi hızla büyürler. Anne ve babalar çocuklarına gösterdikleri ilgi alaka ile sağlıklı bireyler yetiştirirler. Erkek çocukları genellikle babalarını örnek alma eğilimindedirler. Baba-oğul bir örnek pijamalar ile oğlunuzla uyumu yakalayın.  Beraber evde vakit geçirin ve baba olmanın tadını çıkarın. Pijama takımları ile evinizde de   şık bir görüntü yakalayın.

Erkek çocuğunuza  slip, atlet, içlik, termal bere, pijama takımı bulabileceğiniz www.giycem.com sayesinde online alışverişin tadını çıkarmaya hemen başlayın. Zaman su gibi akıyor ve çocuklarınız hızla büyüyor. Bebeklikten erişkinliğe kadar zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Çocuğunuzla geçirdiğiniz her an sizin için çok özeldir. Ailenizle yaşadığınız her anın tadını çıkarın.