Çok Kullanılan 2015 Sütyen Modelleri

Bayanların çoğu dış giyimine verdiği önemi iç giyimlerinde de yansıtırlar. Peki hepimiz iç giyim hakkında yeterli bilgi sahibi miyiz?
İç giyimde, özellikle sütyen alırken dikkat etmemiz gereken hususlar nelerdir? Birlikte tekrar göz atalım.
Sütyen alırken dikkat etmemiz gereken bir kaç nokta vardır. Bunlar hem şıklık hem de rahatlık açısından önemlidir.
Sütyen alırken mutlaka ölçülerinizi bilmelisiniz ve doğru ölçülerde sütyen almalısınız. Her kalıp ve ölçü görünüş açısından ve kullanılabilirlik açısından çok önemlidir. Eğer göğsünüz sütyenin kabından taşıyorsa beden ölçünüzde bir sorun vardır. Doğru beden ölçünüz için tekrar mezurayı elinize almalısınız.
Ayrıca küçük bir ipucu da aldığınız sütyenin arka klipsleri en uçta takılı iken rahatsanız sorun yoktur. Çünkü sütyenler kullandıkça ne kadar kaliteli olursa olsun kullandıkça gevşeme yaparlar.
Sütyeninizin arka bandı ön kısım ile paralel olmalıdır. Eğer ki arka kısım yukarı doğru çıkmışsa askılarınızı ayarlamanız gerekir.
Bu kısa bilgilerden sonra sizlere bir kaç sütyen örneği vermek isteriz. Sütyen çeşitleri kadınların her türlü zevkine göre onlarca çeşit üretilmiştir. Renk, beden farklılıkları yanı sıra kullanım kolaylığı şıklığı ve rahatlığı da son zamanlarda en çok üstünde durulan özelliklerden biri olmuştur. Sütyen çeşitlilikleri ilk kullanım, sporcu atlet sütyen, sütyen takımı, destekli sütyen, desteksiz sütyen, straplez sütyen, emzirme sütyeni ve daha bir çok farklı model bulabilirsiniz.
Aslına bakarsanız çoğu kadının düşüncesi şu şekildedir. Aldığınız sütyen rahatsa ve size güzel görünüyorsa sorun yok demektir.
Tabi bizim tavsiyemiz yine de yukarı belirttiğimiz küçük ayrıntılara dikkat etmenizdir.
Şimdi giycem.com farkı ile alabileceğiniz sütyen takımlarından en çok beğenilenleri sizler için sıraladık.
Listemiz çok kabarık olduğundan dolayı sizler için ilk 3 favori ürünü beğeninize sunuyoruz.

1. Dagi Victoria Balenli Sütyen Takım

Dagi Victoria Balenli Sütyen Takım

Dagi Victoria Balenli Sütyen Takım

%100 özel kumaştan üretilmiş ve marka olarak bayanların beğenisini toplamış kullanımı rahat ve şıklığı göz kamaştıran bir üründür. (Bayanlar kadar baylarında beğendiğini dipnot geçelim.) Benzer dagi sütyen ürünleri çin tıklayınız.

2. Anıl Minimizer Toparlayıcı Sütyen 3122

Anıl Minimizer Toparlayıcı Sütyen 3122

Anıl Minimizer Toparlayıcı Sütyen 3122

Tamamen estetik ve rahatlık üzerine kurgulanmış bir üründür. Anıl sütyen ürünleri arasında en çok tercih edilen toparlayıcı sütyen modelidir. Sizin de bir denemenizi öneririz. Bu ürünü top 3 listemizin ikinci sırasında yerini almış durumdadır. Tercih edenleri hayal kırıklığına uğratmayan ürünlerden biridir.
Ve son olarak

3. Pierre Cardin Hallie Dantelli Soft Kap Straplez Sütyen Takım 4383

Pierre Cardin Hallie Dantelli Soft Kap Straplez Sütyen Takım 4383

Pierre Cardin Hallie Dantelli Soft Kap Straplez Sütyen Takım 4383

2015 model bir pierre cardin sütyen takımı denemek kalitesini hissetmek isterseniz bu ürün tam size göre. Ürün tasarım yorumu sizlere bırakıyoruz ve denemeye değer dedirten kalite ve fiyatta giycem.com tarafından tavsiye ediliyor. Diğer pierre cardin sütyen modelleri için hemen tıklayınız.

Pijama Denince Dagi

Pijama denince herkesin aklına gelen ilk markalardan bir tanesi olan Dagi markasıdır. Dagi köklü geçmişi ile günümüzün en kaliteli iç giyim – pijama – gecelik tasarımlarını bizlere sunmaya devam etmektedir. İç giyim pazarına ilk girdiği zamanlarda kalitesi ve zarif tasarımları ile yabancı bir marka olarak algılanan Dagi, herkes tarafından beğenilen ve tercih edilen iç giyim markalarından bir tanesidir.

h7

 

En güzel Dagi modellerini sizler için bir araya getiren Giycem.com’da pek çok güzel modeli bir arada bulabilirsiniz. Dagi pijama kreasyonlarını ayrı ayrı, kadınları, erkekleri ve çocukları düşünerek gerçekleştirmiştir. Pijamada hem şıklığın hem de rahatlığın tek adresi Dagi markasını Giycem.com’da bulabilirsiniz. Tek bir tık ile en güzel Dagi ürünlerini sipariş edebilir kapınızdan teslim alabilirsiniz. Dagi markasının bu yıl oldukça popüler olan modellerinden bir tanesi de Dagi Bayan Pijama Takım 1470 modelidir. Bu model, sade ve şık görüntüsü ile yaz aylarının en beğenilen modeli olarak Giycem.com’dan isteyen herkese ulaştı. Dagi markasının çocuk ve anne – baba kreasyonlarına da mutlaka göz atmalısınız.

8jmakethumb

Çocuklar ve babaları ya da anneleri  birbirinden güzel tasarımları beraber giyme fırsatı yakalayabilirler. Dagi markası pijama, gecelik, sabahlık modellerinin yanı sıra pek çok; sütyen, külot, kombinezon, jartiyer gibi iç giyim ürünleri ile de herkesin beğenisini kazanmaktadır. Dagi ile hem şıklığı hem de rahatlığı bir arada yaşayabilirsiniz.

Dagi Modelleri

Dagi markası Türkiye’nin öncü iç giyim markalarından bir tanesidir. Köklü bir geçmişi bulunan Dagi markası, yıllardır her sezon tasarımları ile iç giyimin takip edilen markalarından bir tanesi olmaya devam ediyor. Dagi birbirinden güzel pijama modelleri ile tüm kadınlar ve erkeklerin en sevdiği markalardan bir tanesidir.

y1makethumb

Özellikle son yıllarda pijama denince akla gelen ilk markalardan bir tanesi olan Dagi, tasarımlarından hem rahatlığa hem de şıklığa oldukça önem veriyor. Pijama evlerimizde en rahat vakitlerimizi geçirdiğimiz zamanlarda giydiğimiz ev kıyafetlerimiz olduğundan kesinlikle rahat olmalıdır. Pijamalarımızı mutlaka mevsim şartlarına uygun seçmeliyiz. Kış aylarının yaklaştığı bu günlerde Dagi’nin kışlık pijama modellerine Giycem.com’dan göz atabilirsiniz. Giycem.com’da bulabileceğiniz Dagi ürünlerine mutlaka bir göz atınız. Giycem.com’da Dagi’nin yanı sıra dünyaca ünlü Pierre Cardin markasının birbirinden güzel ürünlerine Giycem.com aracılığı ile sahip olabilirsiniz.

pierre_cardin_4070_giycem_com_1

Pierre Cardin hem şık hem de rahat, konforlu modelleri ile tüm kadınların beğenisini kazanıyor. Pierre Cardin’in destekli – desteksiz sütyen modelleri, külot modelleri, jartiyer ve kombinezon modelleri oldukça beğeni kazanan modeller arasındadır. Dünyanın en köklü iç giyim markalarından bir tanesi olan Pierre Cardin hem kadınlara hem de erkeklere yıllardır hizmet vermektedir. Pierre Cardin’in en güzel pijama ve gecelik modellerini de Giycem.com’da bulabilirsiniz. Online alışveriş sitesi Giycem’in en güzel ürünlerine mutlaka siz de bir göz atın.

İç Giyimde Kalite ve Şıklık

İç giyim konusu kadınlar için çok hassas bir konudur. Erkekler için giyim tarzı iç giyime kadar sınırlıyken kadınlar için bu sınırı söz konusu değildir ve giyim tarzları kadar iç giyimlerine de önem vermek durumundadırlar. Sütyenden küloda, jartiyerden geceliğe, büstiyerden g-stringe kadar birçok ürün, kadınların iç giyim tarzlarında tercih edilmek için bekleyen ürünlerdir.

Giycem.com, iç giyim üretimi yapan birçok markayı bünyesinde barındırıyor. Pierre Cardin, Dagi, Kom, Anıl gibi iç giyim konusunda yılların deneyimine sahip ve kalite çıtasını belirleyen markalar, giycem.com’da ürünlerini sergiliyor.

Sütyen, külot, atlet, gecelik, body, pijama, kombinezon, korse, jartiyer, büstiyer, tişört, boxer, slip, termal, kapri, hamile/lohusa ürünleri, gibi ürün çeşitlerini tüketiciye sunan Dagi; iç giyim konusunda arayışta olan kadınlara tercih alanları yaratıyor.

Dagi gibi Pierre Cardin de çokça ürün seçeneği ile tüketicilerin yanında yer alıyor. Sütyen, çorap, atlet, body, gecelik, pijama, kombinezon, jartiyer, büstiyer, sabahlık, boxer, kapri, babydoll, hamile/lohusa ürünleri, şortlu takım, tayt, kapri takım, elbise, pantolon gibi ürünleri gamında bulunduran marka, yıllardır iç giyim sektöründe olmanın verdiği deneyim ile tüketicilerine yüksek standartları sunuyor. İç giyim tarzında kaliteli ve çekici olmanın peşindeki kadınlar, gözleri kapalı şekilde Pierre Cardin’e güveniyorlar.

Kadınlar gibi erkekler için de iç giyim ürünleri sunan Giycem, iç giyim konusunda piyasadaki büyük bir boşluğu dolduruyor.

En Rahat Pijama Modelleri

Ev içerisinde en rahat ettiğimiz kıyafetlerimiz pijamalarımızdır elbette. Pijama, bizim için ev rahatlığı ile özdeşleşen bir kelimedir. Herkes yoğun, koşuşturmalı bir günün ardından eve gelip pijamaların içine girip dinlenmeyi hayal eder. Pijamalarımızın mevsime uygunluğu ve kumaşları konforumuzun açısından oldukça önemlidir.

dagi5682

Dagi

Rahat edemediğimiz ve mevsime uygun olmayan kumaşlardan üretilmiş pijamalar ile uyumak neredeyse imkansızdır. Uyku bir insanın en önemli vakitlerinden bir tanesidir. Yaşam kalitemizi yüksek tutmak adına iyi bir uyku çekmemiz gerekir bu sebep ile pijama modelleriniz kesinlikle rahat olmak zorundadır. Giycem online alışveriş sitesinde pek çok güzel ve rahat pijama modeli bulunmaktadır.

bpj-570

Pijama

Erkekler, kadınlar ve çocuklar için özel olarak tasarlanan pijama modellerine mutlaka bir göz atmalısınız. Giycem’de pek çok kaliteli ve popüler markanın ürünleri bir araya gelmiştir. Bunlar arasında en sevilen markalardan bir tanesi de Dagi’dir. Dagi, Türkiye’nin en sevilen iç giyim ve ev giyim ürünlerini üreten markalarındandır. Dagi piyasaya ilk girdiği yıllarda kalitesi ve benzersiz tasarımları ile yabancı bir marka olarak alıgılanmıştır. Kısa süre içerisinde çok hızlı bir şekilde büyüyen Dagi, Türkiye’nin en büyük iç giyim markaları arasında öncü isimlerden biri olmayı başarmıştır. Pek çok ülkeye ihracat yapan Dagi, erkek, kadın, genç, yaşlı herkesin beğenisini kazanmaktadır. Dagi’nin en güzel modellerini giycem.com’da bulabilirsiniz. İster iç giyim ister pijama olsun aradığınız her şey Giycem’de!

İç Giyimde Dagi ve Kom Şıklığı

Yorucu bir gün geçirdikten sonra evimize dönüp yatağımıza gömülüp rahat bir uyku çekmenin hayalini kurarız. Ama tabii ki bu noktada yatağımızın konforu kadar üzerimize giydiğimiz gerek iç çamaşırı gerekse pijamanın da rahatlığı oldukça önemlidir. Kış aylarında genellikle alt kısmı ve kolları uzun modeller tercih edilirken yaz aylarında genellikle alt kısmı şort üst kısmı ise askılı olan ürünler daha çok talep görür.

Ayrıca modelin biçimi kadar kumaşının da kalitesinin önemli olduğu seçim yaparken hatırlanması gereken bir diğer önemli noktadır. Pamuklu modeller kadar saten modellerin de her mevsime uygun olabileceği unutulmamalıdır.

Dagi müşterilerin tercihlerini göz önünde bulundurarak kadın, erkek hatta çocukların bile rahatlıkla kullanabilecekleri modelleri ile müşterilerin en çok tercih ettikleri markalar arasında yer almakta. Zengin ürün seçeneğiyle her türlü zevke hitap edebilen ürünlerle müşterilerin konforu için her şey düşünülmüş.

Dagi kadar Kom da bu kategoride ön plana çıkan bir diğer marka. Kadınların ve erkeklerin rahatı için her şeyi düşünen marka ile istenilen ürünü bulmak oldukça kolay bir hale geliyor. Kom’un iç çamaşırı ve pijama zenginliğinin yanında bikini kategorisinin de bulunması biz hanımların yaz tatillerinin sürdüğü şu günlerde vazgeçilmez bir parçasını oluşturmakta.

Seçim hangi markadan yana olursa olsun vücut tipine uygunluğu göz önüne alınarak tercih yapılırsa hem rahat hem de güzel bir görünüm kazanmanın mümkün olacağı da göz önünde bulundurulması gereken bir diğer önemli püf noktasıdır.

İç Giyimde Dagi Rahatlığı

İç çamaşırı tercihinde bulunurken aklınızda bulunması gereken bazı püf noktalar vardır. Örneğin eğer bir sütyen alacaksanız bu sütyenin toparlayıcı mı destekli mi straplez mi yoksa emzirme sütyeni mi olacağına siz karar vereceksiniz. Alacağınız ürünlerin sizi sıkmaması da önemli bir diğer konudur. Aldığınız iç giyim ürünü içerisinde kendinizi rahat hissetmiyorsanız faydalı bir alışveriş yapmış sayılmazsınız. Kendinizi gün boyu rahat hissetmek istiyorsanız mutlaka iç giyim tercihinizi gözden geçirmelisiniz.

İç giyim dendiğinde gecelik ve pijama takımları da dikkatimizi çeker. Eğer günlük hayatta giyiminize özen gösteriyorsanız iç çamaşırı tercihlerinizde de bu özeni gösterirsiniz. Pijama tercih ederken uyku esnasında sizi rahatsız etmeyecek bir pijama tercih etmelisiniz. Pijamanın yumuşak dokulu olması da son derece önemlidir.

İç Giyim

İç Giyim

Dagi pijama takımları renkleri, desenleri ve yumuşak dokusu sayesinde sıkça tercih ediliyor. Çocuğunuz ve eşiniz için pijama takımı siparişi vererek onlara küçük mutluluklar yaşatabilirsiniz. Şortlu pijama takımları yaz aylarında çok tercih ediliyor. Kapri takım pijamalar ise her zaman rahat olmak isteyenlerin tercihi…

Dagi Modal Bayan Gecelik

Dagi Modal Bayan Gecelik

Elbise şeklindeki pijamalar da üzerinizde yokmuş izlenimi vererek uyurken sizi rahat ettirir. Tek parça olan bu elbiseler her bakımdan oldukça pratiktir. Dagi kalitesi ile pijama takımı siparişinizi online olarak giycem.com’dan verebilirsiniz.