Giycem 2017 Yeni Sezon Kışlık Pijama Modelleri Geldi.

Giycem.com Türkliye’nin en büyük iç giyim sitesidir. 2017 model kışlık pijama modellerimiz çıktı. Sizde beğendiğiniz pijama modeleni tükenmeden hemen alın. Erken satın almalardan dolayı tüm ürünlerimiz %35 inidirimlidir.

2017 Kışlık Pijama Modelleri

2017 Kışlık Pijama Modelleri

2017 yılına sayılı günler kala kışı sıcak geçirmek istiyorsanız. Tüm kışlık pijama modellerini görmek için tıklayınız.

2017 model kışlık pijama üreten bazı markalarımız: US Polo, Eros, Penye Mood, Catherine’s, Mood Collection, Pierre Cardin, Bone Club markalarıdır.

Yeni Sezonda pijama modellerimiz arasından seçiminiz hemen yapabilirsiniz. Pijama ürünlerimizde iade veya değişim mevcuttur. 100 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsizdir. Kredi kartınıza vade farksız 3 taksit yapabilirsiniz.

Kredi kartınız yoksa kapıda nakit ödeme ile sipariş verebilirsiniz.

giycem.com

2015 YENİ SEZON KIŞLIK PİJAMALARDA EŞSİZ MARKALAR BİZDEN, SEÇİM SİZDEN!

2015 Kışlık Pijama modelleri satışı başladı. Soğuk havaların etkisini arttırdığı içinde bulunduğumuz kış aylarında sıcağı içinizde yaşamaya devam edin. Havaların sertliğinden de anlaşılacağı gibi yaz ayları kendini özlettirecek. Raflarımızda artık yazlık pijamaların yerini en yeni modelleriyle kışlık pijamalarımız alacak. O zaman yeni modelleri incelemeye hep beraber başlayalım. Sıcak bir iç dünya için kışlık pijamalar özel fiyatlar ve sizlere özel en yeni modellerle satışa sunuldu.

Kışın getirdiği soğuk havaların etkisiyle oturduğumuz yerlerde bile üşümeler başladı artık. Sıcağı sevenler için rafları yenileme zamanı geldi. Yeni sezonda pijama modelleriyle Penye Mood, Feyza, US Polo, Anıt, Anıl, Gümüş, Pierre Cardin, Yeni İnci, Nurteks, Dagi, Maranda, Tuğse, Bone Club, Sistina, Artış gibi ünlü markalar büyük bir ilgi görmeye başladı. Sizlerde ünlü markalarımızı tercih edip sıcak iç dünyamıza katılmaya ne dersiniz ?

giycem-us-polo-icgiyim-modelleri

giycem-us-polo-icgiyim-modelleri

Ünlü markaların kışlık pijama çeşitleri sizler için stoklarımızda. Üstelik giycem.com’da %35 e varan indirimler yalnızca sizler için. %100 pamuk olarak üretilmiş pijamalar kış aylarının bu soğuk günlerinde sıcak saatler geçirmeye güvence veriyor.

Sizde hemen giycem.com’a gidin ve yeni sezon kışlık pijamalar arasından seçinizi yapın!.

2015 Yeni Sezon Pierre Cardin Kışlık Pijama Modelleri

Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır.

Sonbaharın son günlerini yaşarken kışa “merhaba” demeye başladık sayılır. Havanın her geçen gün soğuması ile kışlıkları gün yüzüne çıkarıyoruz. Kışın en sevilenleri arasında olan kışlık pijamalarınızı dolabın en kullanılanlar bölümüne yerleştirmeye hazır olun.

Pijamada ve iç giyimde başarısını ispatlamış ve her ürünü ile talepleri karşılamayı bilen pierre cardin kışlık pijamaları bu sene de gardırobunuzu süsleyecek.
Sımsıcak tutan yünlüler, kışı hareketlendiren rengarenk renklerde pierre cardinin 2014-2015 kışlık pijama koleksiyonunda bayanların beğenisini kazanmış ve ilk beş sırasına girebilmiş Pierre Cardin 14700 Kadın Takımı + Sabahlık sizin dolayınızda neden olmasın?

Pierre Cardin 14700 Kadın Takımı + Sabahlık

Pierre Cardin 14700 Kadın Takımı + Sabahlık

Soğuk kış günlerinde vazgeçemeyeceğiniz bu ürünler hem kaliteli hemde uygun fiyatlarda giycem.com’da

Kalitesinden ödün vermeyen pierre cardin bu seneki koleksiyonunda da kadın-erkek ve çocuk kategorilerinde ürün yelpazesini geniş tuttu.

pierre cardin 2014-2015 kış koleksiyonunun erkek kategorisinde en beğenilen ürünleri arasında olan Pierre Cardin Pijama Ve Robdöşambr Takımı 5555, robdöşambr şıklığını en iyi şekilde sunan ürünlerden biridir. Bu ürünün sadece erkeklerin değil bayanlarında favorisinde olduğu da bizden size küçük bir dipnot olsun.

Pierre cardin‘in en özel ürünleri için giycem.com’u ziyaret etmeyi unutmayınız.

Çocuk Pijama Takımları

Bütün anneler çocukları eve döner dönmez, sokağın pisliğini ve mikrobunu taşıyan kıyafetlerden çocuklarını kurtarıp ter temiz ev kıyafetlerini ya da pijamalarını çocuklarına giydirmek istiyor. Çocukları buna ikna edebilmek için gerçekten hem rahat edebilecekleri hem de beğenecekleri bir çocuk pijama modeli bulmanız gerekiyor sevgili anneler.
Giycem.com’da hem rahat hem de bir birinden sevimli ve şık çocuk pijama modelleri bulunmakta. Çocuklarınız ile evde bilgisayarlarınızı açıp hangisini alacağınıza beraber karar verin. Mutlaka çocuklarınızın fikrini alın ki severek ve isteyerek giysinler. Küçük yaşlarda kız çocuklara göre daha asi olan erkek çocuklarına, çok sevdikleri, örnek aldıkları ve taklit ettikleri babaları ile takım pijamalar alırsanız severek ve isteyerek giyeceklerdir. Bir çok babaları ile aynı erkek çocuk pijama modelleri mevcut. Giycem.com bunun için bir çok baba – oğul takım pijama üretmiş ve sizler için piyasaya sürmüş.

Yeni İnci Süprem 3'Lü Baba-Oğul Pijama Takımı

Yeni İnci Süprem 3’Lü Baba-Oğul Pijama Takımı

En beğenilen baba – oğul pijama takımları arasında, İnci Süprem 3’lü Baba – Oğul Pijama takımı ve Dagi Erkek – Çocuk Pijama Takımı modeli var. İnci Süprem modeli, gri üzerine lacivert çizgili, yakalı tshirt ve lacivert alttan oluşmaktadır. Dagi modeli ise mavinin üç tonu ve yazılı baskılı görüntüsü ile oldukça hoş görünüyor. Sürekli olarak babalarını taklit eden minik erkek çocuklarınız pijamalarını babaları ile paylaşmaktan çok hoşlanacaklardır.

Yeni İnci Çocuk Kapri Takım

Yeni İnci Çocuk Kapri Takım

Giycem.com’da kız çocukları da unutulmamış elbette. Anneleri ile aynı giyinmek isteyen küçük kız çocukları için de bir birinden güzel anne – kız çocuk pijama takımları bulunmaktadır. Öne çıkan modelleri arasında, İnci Çocuk – Kadın Kapri Pijama Takım modeli bulunmaktadır. Model, kırmızı baskılı, kol bölümleri puantiyeli tshirtü ve gri üzerine kırmızı puantiye desenleri bulunan kaprisi ile dikkat çekmektedir. Farklı beden seçenekleri bulunan modelden, kendinize ve minik kızınıza uygun bedenleri seçin beraber giyin. Çocuklarınızın ne kadar severek ve isteyerek bu takım pijamaları giydiklerini göreceksiniz.

Pijama ve Eşofmanın Ortak Noktası: Konfor

Erkeklerin kendilerini rahat hissettikleri kıyafetlerin başında eşofman takımları gelir. Eşofman takımları, spor yaparken giyilebildiği gibi günlük hayatta da sıkça tercih ediliyor.   Özellikle sürekli takım elbise giymek zorunda olan erkekler özel hayatlarında eşofman giymeyi tercih ediyorlar. Eşofman takımları kişinin üzerine likralı bir kıyafet gibi oturmadığından oldukça rahat hareket imkanı sunuyor. Yürüyüşe çıktığınızda spor ayakkabılarınız ve eşofman takımınızla hem keyifle yürüyüş yapacak hem de sportmen görünüşünüzle herkesi kendinize hayran bırakacaksınız.

Günlük hayatın rutini ve stresi sizi bunaltıyorsa, açık havada yapılacak yarım saatlik bir yürüyüş sizi kendinize getirecektir. Zaman zaman zihin mental anlamda arınmaya ihtiyaç duyar. Bu arınma doğaya çıkıp, temiz hava alınarak çok rahat yapılabilir.

Eşofman takımlarının dışında kendimizi en rahat hissettiğimiz ikinci kıyafet grubu elbette pijamalarımızdır. Pijamalarımızın içinde bütün bir günü geçirebiliriz. Uyku kalitesini artırmak için uyurken giyilen pijamaların son derece rahat olması gerekir. Belinizi sıkan ya da toplanarak sizi rahatsız eden pijamalarınızdan biran önce kurtulun.

Keyfine düşkün erkekler pijama seçimlerini son derece bol ve yumuşak dokulu olan pijamalardan yana kullanıyorlar. Bu elbette doğru bir tercihtir. Dışarıda arkadaşlarınızla eğlendiğinizde evinize geç saatlerde  gelip pijamalarınıza kavuştuğunuz an sizin için dünyanın en mutlu anı olsa gerek.

Erkeklerin geçmişten beri kopamadığı pijama modeli, çizgili pijamalardır. Özellikle mavi-beyaz çizgili pijamalar Türk sinemasına da bir dönem damga vurmuştur. Türkan Şoray’ı filmlerde mavi-beyaz çizgili pijamalar içerisinde defalarca gördük. Erkek pijamaları giyen kadınlara filmlerde sıkça yer veriliyor. Bu bir çeşit erkek parfümü seven kadınlarla benzeşir. Bazı kadınlar erkek parfümlerinin kokusunu daha çok beğenir ve günlük hayatlarında erkek parfümü sıkmayı tercih ederler. Bu tamamen tercih meselesidir. Kendinizi nasıl rahat ve mutlu hissediyorsanız o şekilde davranmaya devam etmelisiniz.