Ana-Kız Pijama Takımlarıyla Tanışın

Günümüzde kadınlar hem kariyer hem de çocuk yapıyorlar. “Çocukta yaparım kariyerde.” sloganını hatırlamayan yoktur. Kadınlar kariyerlerini aksatmadan hem bir aile kuruyor hem de başarılı bir iş kadını oluyorlar. Aile ilişkileri sağlam olan kadınlar iş hayatında daha güçlü olurlar. Evde sorunları olanlar ise iş hayatında daha agresif tavırlar takınırlar. Eğer iş hayatında başarıyı yakalamak istiyorsanız, öncelikle aile hayatınızdaki pürüzleri yok etmelisiniz.

Bebeğiniz yıllar içersinde hızla büyüyerek sizi şaşırtacak. Bir bakacaksınız okul çağı gelip çatmış. Çocuğunuz için aldığınız kıyafetler artık ona küçük gelmeye başlayacak ve yeni kıyafetler, iç çamaşırları almak zorunda kalacaksınız. Çocuğunuza pijama takımı alırken giycem.com’un ana-kız pijama takımlarına bakmanızı öneririz. Annenin ve kızın aynı pijama takımını giymesi sizce de çok sempatik değil mi?

Renk ve beden seçenekleriyle istediğiniz pijama takımını alabilirsiniz. Evinizde de şıklığınızı konuşturun. Kızınızla aynı pijama takımını giydiğinizde eşiniz de şaşıracaktır. Sıcak ve samimi bir ailesi olanlar bu ana-kız pijama takımlarını kaçırmasınlar. Alışveriş yaparken aldığınız ürünün kullanışlı olmasına da özen gösterin. Örneğin bu pijama takımlarını uzun süreler giyebilirsiniz. Yıllar sonra çekilmiş fotoğraflarınıza bakıp nostalji yapabilirsiniz. Bu ana-kız pijamaları ile çektiğiniz fotoğraflar aile albümünüzde mutlaka olmalı. Geç kalmadan hemen online siparişinizi verin ve nostaljiye başlayın.

Erkek çocukları da tıpkı kız çocukları gibi hızla büyürler. Anne ve babalar çocuklarına gösterdikleri ilgi alaka ile sağlıklı bireyler yetiştirirler. Erkek çocukları genellikle babalarını örnek alma eğilimindedirler. Baba-oğul bir örnek pijamalar ile oğlunuzla uyumu yakalayın.  Beraber evde vakit geçirin ve baba olmanın tadını çıkarın. Pijama takımları ile evinizde de   şık bir görüntü yakalayın.

Erkek çocuğunuza  slip, atlet, içlik, termal bere, pijama takımı bulabileceğiniz www.giycem.com sayesinde online alışverişin tadını çıkarmaya hemen başlayın. Zaman su gibi akıyor ve çocuklarınız hızla büyüyor. Bebeklikten erişkinliğe kadar zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Çocuğunuzla geçirdiğiniz her an sizin için çok özeldir. Ailenizle yaşadığınız her anın tadını çıkarın.

Eşofman takımınızla özgürleşin

Yazın gelmesiyle beyler artık pantolon giymekten sıkıldılar. Sıcak havada pantolon giymek bir eziyete dönüşebilir. Bu eziyete bir son vermek için yazlık kıyafetler raflarda yerlerini aldı. Şüphesiz en çok tercih edilen kıyafet şortlar. Şort hem serin tutuyor hem de sizi sıkmıyor. Renk renk şortlarla yaza merhaba deyin. Hem gece uyurken giyebileceğiniz hem de dışarı çıkarken spor ayakkabılarınızla şık bir görüntü yakalayabileceğiniz şortlarla artık yaza hazırsınız.

Erkeklerin büyük çoğunluğu spor yaparak vücutlarını geliştirmek isterler. Bazıları bu işi abartıp haftanın 5 gününü spor salonunda geçirir. Kadınlar kaslı erkeklerden hoşlanırlar. Güçlü görünen erkek kadınları cezbeder. Eğer siz de bir kadını etkilemek istiyorsanız öncelikle vücut yaparak işe başlayın. Sonrasında giydiklerinize dikkat edin. Kadınlar her türlü ayrıntıya dikkat ederler. Spordan sonra duşunuzu alın ve eşofmanlarınız ve spor çantanızla sevdiğiniz kadını etkileyin. Havalar ısındığı için kesinlikle sık sık duş almanızı öneririm. Hoş bir parfüm de sıkarsanız kadınlar sizin cazibe alanınıza girecektir. Kadınlar olarak, eşofmanlı erkeğin farklı bir karizması olduğunu düşünürüz.  Eşofman sizin tavırlarınızı doğallaştıracaktır. Kendiniz gibi olacaksınız ve herkesi etkileyeceksiniz.

Arkadaşlarınızla sahilde buluşmaya gittiğinizde rahat etmek isterseniz eşofmanınızı giyerek hoş bir yürüyüş yapabilirsiniz. Plaja giderken ise şortunuzla ve parmak arası terlikleriniz ile trendleri yakalayabilirsiniz. Şortunuzla plaj voleybolu oynayıp keyifli vakit geçirebilirsiniz. Hayatın tadını her an çıkarmak için kendinizi hayatın güzelliklerine bırakın.

Ailenizle pikniğe gittiğinizde mangal yaparken kendinizi rahatsız kıyafetlere boğmayın. Eşofmanınızla rahat rahat mangalınızı yapabilirsiniz. Çocuklarınız ve eşinizle konforlu bir piknik keyfi için en rahat giyecek şüphesiz eşofman takımıdır. Eşofman takımı ile çimlerde rahatça oturabilirsiniz. Kot pantolon giyen kişiler yerde oturmakta zorluk çekerler. Çünkü kot pantolonun kumaşı serttir ve otururken katlanması zordur. Oysa eşofman hem bol olması hem de kumaştan olması sebebiyle size her anlamda özgürlük sunar. Piknikte futbol oynamanın keyfini eşofmanınızla çıkarın. Spor ayakkabılarınız ile eşofmanınız güzel bir kombin oluşturacaktır. Kendinizi doğaya bırakmamak için hiçbir neden yok.

Erkeklerin iç çamaşırı seçimleri

Erkekler için iç çamaşırı seçimi kadınlarda olduğu gibi  oldukça önemlidir. Kimi rahatlık adına kimide daha seksi durması adına genelde boxer tercih eder. Külot tercih edenlerde yok değildir. Ancak beyaz külotlar hem görünüş hemde rahatlık açısından pek tercih edilmemektedir. Ayrıca külotların çok fazla çeşidi de yokturç. Yalnızca renklerinde bir alternatifiniz olabiliyor. Oysa boxerlar hem çok daha rahat hemde bir çok farklı seçeneği sunabiliyor. Örneğin düz, çizgili, renkli veya desenli bir çok seçenek var.Günümüzde mizah olarak gelişmiş fazlaca karikatürlü boxer bulmak mümkündür.

Erkekler  günlük hayatta oldukça yoğun bir tempoya sahiptirler. Bu yüzden bu yoğun yaşamda kendilerini   rahat ve özgür hissetme ihtiyacı duyarlar. Kumaş pantolonlar yada jeanlar altında ki iç çamaşırları  rahat ettirmeli aksi taktirde gün içinde sıkıntılar yaşabiliyorlar. Özellikle üst kısmı lastikli hem sportif hemde seksi görünüşlü boxerlar oldukça dikkat çekicidir. Bunun yanında çizgi film kahramanlarının basılı olduğu boxerlarda oldukça güzeldir.

2012 2013 Kom Erkek Kışlık Pijama Takımları

Yeni sezon Kom İç giyim firmasının erkekler için özel ürettiği kışlık erkek pijama takımlarını erkeklerin beğenisine sundu.

Kom iç giyim yeni sezon erkek pijama takımlarında daha çok kaliteye ve şıklığa önem vermiş. Özellikle mavi, beyaz, krem tonlarının kullanıldığı göze çarpıyor.

Erkeler kış sezonunda da kom iç giyimin ürettiği erkek kışlık pijama takımlarını tercih edecek gibi görünüyor.

Giycem.com orjinal kom ürünlerini sizin için satışa sunuyoruz.

Erkek Pijama Modellerini Görmek İçin linke tıklayınız.

Kom iç giyim Erkek Pijama Modelleri

Yeni inci İç Giyim Erkek Boxer Modelleri

Yeni İnci‘nin 2000 yılından bu yana üçünü kuşaktan 1982 doğumlu Furkan Atakan yönetiyor.  Yönetime geldikten sonra
Furkan Atakan şirket cirosunun önemli bir bölümünü inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına ayırdı.  Ar-Ge çalışmalarının sonucunda son 3 yılda 15 farklı buluşa imza attı.

Bunların en göze çarpan buluşları  Göğüs arası kırışıklığını önleyen yastık, kalçayı büyük veya küçük gösteren özel iç çamaşırları ve erkelere özel üretilen korseli boxerlar oldu.

Özellikle Erkek Boxer Modelleri erkeklerin büyük İlgisiyle karşılaştı.

Yeni İnci Kitaro Korseli Boxer E0090  2 beden İnceltiyor. Bir kadının yanında kilolu görünmek istemeyen erkekler için satışa sunulan korseli boxerlar, erkeklerin karın bölgesini topluyor. Genellikle büyük kentlerde ve işadamları tarafından tercih edilen korseli boxer, ağırlıklı olarak nikâh töreni, düğün gibi özel günler için satılıyor. Korseli boxer erkekleri 2 beden ufaltıyor.

Tüm Yeni İnci Erkek Boxer Satın Almak için tılayınız.

2012 – 2013 Kom Erkek iç çamaşır modelleri

Erkek iç çamaşırı denince akla ilk gelen firmalardan olan kom erkek iç giyim, 2012 2013 yılı yeni sezon erkek slip, boxer, korse, pijama model ve çeşitleri ile erkeklerin gözdesi olmaya devam ediyor.

Erkek Boxer Külot ?
Boxer erkeklerin iç çamaşır olarak slip külodun yerine kullandığı slip iç çamaşırından daha rahat, çekici ve konforlu olan iç çamaşır üründür.  2012 2013 yeni sezonunda boxer lar daha renkli ve desenli olarak erkeklerin beğenisine çıkıyor.

Kom iç giyim erkekler için tasarladığı yeni sezon boxer ve slip külotları ile sizlerin beğenisine sunuyoruz. O günkü ruh halinize göre kom erkek iç çamaırlarından bir gün kalpli iken ertesi gün ejderh desenli bir kom iç çamaşırı giyebilirsiniz.

Kom ürünleri ile kendiniz daha çekici hissedeceksiniz !

Kom Ares Boxer

Kom Erkek Şort – Santos

Kom Erkek Şort – Exte

Kom Erkek Boxer- Coffee

Kom Erkek Boxer – Contra

Kom Erkek Boxer – Dragon

Kom Erkek Boxer – Bono 5317

Kom Erkek Boxer King

Kom Boxer Marco 5329

Kom Erkek Boxer – Bono

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yeni İnci Kitaro Erkek Korse Boxer %25 İndirim

Yeni İnci Kitaro Erkek Korse Boxer E0090  ( 2 beden İncel )

Kumaş Tipi Pamuklu
Kolleksiyon Likralı / Pamuklu Grup

*Vücudunuzun formunu ve duruşunuzu düzelterek kendinize güveninizi arttırır.
*Göbek, bel ve sırt bölgesindeki tüm fazlalıkları itinayla saklar ve bedeninizi 2 beden İnceltir.
*Her türlü günlük kıyafetin altına giyilebilir

Yeni inci iç giyim erkekleri iki beden küçülten Erkek Korse modelleri ve çeşitleriyle uygun fiyata giycem.com da.