Kom İç Giyim Boxer Modelleri

Erkekler rahatlarına düşkündürler. Onlar için hemen hemen her konuda öncelik rahatlıktan geçer. Tutumlu olmayan beylerin rahatlık konusunda uçuk fiyatlar ödediği bir çok durum olmuştur. Erkeklerin bu istekleri karşısında Kom iç giyim harekete geçti ve rahatlığı ön planda tutarak kış koleksiyonunda erkeklere özel bir yer ayırdı.
Kom iç giyim 2014-2015 kış koleksiyonunda beylerin göz atması gereken bir çok ürün bulunmaktadır. Kom iç giyim geniş ürün yelpazesi dışında uygun fiyatı ile de tutumlu beylerimizin de gönlünü çalmaya başarmıştır.

Kom Erkek Şort - Andrea

Kom Erkek Şort – Andrea

İç giyimde beylerin en fazla önem verdiği kategori olan boxer kategorisinde, Kom iç giyim olarak büyük bir titizlikle her kesime hitap edebilecek tasarımları sunmuş ve dikkatleri çekmeyi başarmıştır. %100 kotondan üretilen bu ürünlerin kalitesi ise diğer ilgi çekici yönlerinden biridir.
2014-2015 kış koleksiyonunda Kom boxer olarak Kom Andrea ürünü beylerin denemesi için tavsiye ettiğimiz bir üründür. Rahatlığının, uygun fiyatının ve şıklığının hoşunuza gideceğini düşünüyoruz.
Erkek iç giyimde bir başka kategori olan Kom iç giyim erkek atletleri ise bu kışı rahat ve sıcak geçirmenizi sağlayacaktır.
Atletin sağlık açısından bir çok faydası mevcuttur. Yazın teri emdiği gibi kışında sıcak tutup hasta olmamızı engeller. Hem bayanların hemde bayların kesinlikle kullanması gerektiğini düşündüğümüz bir üründür. Ayrıca yazın tişörtlerin altına giyildiğinde üzerinizdeki giysinin duruşunu dahi düzelten bir üründür. Beyfendiler ise iş yerlerinde veya günlük hayatlarında her hangi bir yerde giydikleri gömleklerin altına kesinlikle atlet giymelidir. Özellikle beyaz gömleğin altına giyilmesi gereken ve ayrı bir estetik görünüm kazandıran atletlerin faydaları zannettiğimizden çok daha fazladır.
Kom atletleri kategorisinden en çok tercih edilen ürünlerden biri Kom Atlet Henry ürünüdür. Kışı sıcak geçirmenizi sağlayacak olan bu ürün terinizi emerek üşümenizi engelleyecektir.

Kom Erkek Slip - Dante

Kom Erkek Slip – Dante

Bir diğer kom slip ürünleri ise farklı bir tercih olarak seçilebilir.
Kom iç giyimin geniş ürün yelpazesindeki birbirinden özel ürünleri görmek isterseniz giycem.com ziyaret edebilirsiniz.
Uygun fiyat, kaliteli hizmet anlayışı, giycem.com farkıyla Kom iç giyim ürünleri ile güzel bir kış geçirmeniz dileğiyle…