İç Giyim ve İç Çamaşır Modelleri

Daha önceki yazılarımızda iç giyimde dikkat edilmesi gereken bir çok husustan bahsetmiştik. Genel olarak iç giyim seçimlerimizde önce kendimizi rahat hissetmemiz sonra da iç dünyamızı nasıl yansıtacağımıza karar vermemiz ön planda tutulmuştu. Tüm bunların yanında hijenik olarak sağlığımızı göz ardı etmemeliydik. Bu tür püf noktaları bir çok kritere ayırıp kategorize etmiştik diye hatırlıyoruz. Kısaca özetlemek gerekirse;
Bayanlar için sütyen kullanımında kap ve beden ölçüsünün doğru bilinmesi,
Külotlarda hijenik açıdan güvenilir markalara ve üretimine dikkat edilmesi,
Ayrıca alerji durumlarında ürünün hangi türden üretildiğine dikkat edilmesi gerekliydi.
Pijamaların kışlık durumunda yünlü ve sıcak tutmasına yazın ise serin ve teri emip üstünüzde ıslak olmamasına dikkat edilmeliydi. Tasarımı ve renkli dünyası ise tamamen sizin tercihinize kalmış bir şey… İster pierre cardin markası gibi kaliteli bir ürün, isterseniz de kom markası gibi kar beyaz ve sade bir ürün… Seçim her zaman sizindir.
İç giyimde bayanların özel hayatlarında kullanmayı tercih ettikleri saten geceliklerde sizin seçiminize kalmış ürünlerdendir. Elbette saten kumaş türü ile ilgili sıkıntı yaşayan bayanlarımız içinde dantel ürünlerde elbette giycem.com’da mevcuttur. Göz atmak isterseniz iç giyim linkine tıklayabilirsiniz.

Dagi Victoria Büstiyer Takım

Dagi Victoria Büstiyer Takım

Bayan kategorimizi daha çok uzatmadan beyfendilere geçmek istiyoruz.
Erkek iç giyim ürünlerinde dikkat edilmesi gereken püf noktalara bir bakalım isterseniz.
Bilinmesi gereken bir kaç nokta şunlardır:
Size tavsiyemiz çamaşırınızda ufak bir delik yırtık varsa kesinlikle atmanızdır. Hijyen açısından önemli bir noktadır.

Buna nazaran her erkeğin elinin altında en az 10 adet iç çamaşırı bulunmalıdır.
Çamaşırınızın erkeğe özel yapıldığının anlaşılması gerekemektedir.
Erkek iç giyiminde en ufak püf noktalar bunlardır. Ama şunu kesinlikle unutmamalısınız. Bayanlar dışınız kadar içinize de bakacaktır. Çamaşırınız ne kadar ilgisini çekerse içindeki de o kadar ilgisini çekecektir. ☺

İç çamaşır ve iç giyim ile ilgili her şeyi giycem.com sayesinde bulabilirsiniz….

Harekete geçmenin zamanı

“Sıradanlık ölümdür” sözünden hareket edecek olursak günlük hayatımızı renklendirmenin ne kadar gerekli olduğunu anlayabiliriz. İş yerimizdeki rutinden, evimizdeki işlerimizden, arkadaşlarımızdan , sevgilimizden, ailemizden zaman içerisinde sıkılabiliriz. Bu sıkılma halinin temel sebebi monotonluktur. Monoton giden bir hayat ne kadar keyifli olabilir ki? Hayatınızı yönlendirmek sizin elinizde. Kişisel gelişim kitaplarını okuyup yol katetmek pek mümkün değil. Hiç vakit kaybetmeden kendinizden başlayarak değişimin startını verin.

Sevgilinizle kavga ettiğinizde onun üstüne gitmemeye gayret edin. Çünkü üstüne giderseniz ikiniz de yıpranırsınız. Biraz zaman tanıyın birbirinize ve sorunlarınızı konuşarak (dikkat ederseniz konuşarak dedim, ima ederek veya iğneleyerek değil) çözüme kavuşturmayı deneyin. Sevgilinizi şaşırtın. Saçınızın rengiyle, kıyafet tercihlerinizle yatta gecelik seçimlerinizle şaşırtın. Seks hayatınızı renklendirmenin yollarını deneyin. Bunun için kendinize kışkırtıcı iç çamaşırlar alabilirsiniz. Örneğin jartiyer giyen bir kadının bir erkek karşısında reddedilme ihtimali yoktur. Jartiyerin cazibesi sizi de heyecanlandıracak. Kadınların gizli silahının ‘gözyaşı’ olduğu söylenir. Oysa jartiyer kadınların en güçlü silahıdır. Jartiyer giyen bir kadın almak istediği her şeyi alır. Onu durdurmak imkansızdır. Jartiyerde stripe adı verilen parça jartiyerin boyunu ayarlamanızı sağlar. Stripelerin ucunda bulunan klipsler de jartiyerin çoraba tutturulmasına yardımcı olur.  Stripe’lerin iki önde iki yanda olmak üzere dört tanedir. Jartiyerinizi giyerken öndeki stripe’ları kendinize göre çorabınıza tutturun.

Jartiyer dışında babydoll ile kendinizi çekici hissedebilirsiniz. Babydoll, kadınlar için üretilmiş kolsuz ve dökümlü bir gecelik türüdür. bazen göğüs kısımları için sütyen eklenmiştir.  Babydoll, kalça ile gögüs arasını örten bir etek şeklinde iner. Şifon, ipeki saten gibi kumaşlardan yapılır. Göğüs kısmı genellikle dantel veya fırfırla kaplanır ve böylece daha seksi bir görüntü elde edilir.

Hayatınızın her bölümüne heyecan katmak sizin elinizde. Aşk hayatınızı canlandırmak istiyorsanız kendinize bir alışveriş listesi yapmalısınız. En üst sıralara babydoll ve jartiyer yazmayı unutmayın.

Artık sağlam bir ilişkiye hazırsınız. Jartiyer ve babydoll ile artık sizi kimse durduramaz. Etkilemek istediğiniz herkesi etkileyeceksiniz. Şimdi tek yapmanız gereken kendinize güvenip ve harekete geçmek.

Yılbaşında Neden Kırmızı İç Çamaşırı Giyilir ?

Yılbaşında hepimizin uyguladığı kırmızı iç çamaşırı giymek bilemediğimiz bir gelenek ve uyguladığımız bir akımdır.Peki neden kırmızı önce buradan başlayalım. Çünkü ;

Kırmızı aşkın ve şehvetin rengidir.

Kırmızı seven kadınların daha sevgi dolu ve neşeli olduğu söylenir.

Kırmızı çabuk heyecanlandırıp kolay sakinleştirir.

Yılbaşında kırmızı iç çamaşırı giyenlerin yıl içinde aşkı bulacakları inancı yaygındır. Yıl boyunca aşk ve şansın yanında olmasını kim istemez ki ?

Bu gibi totem sahibi insanlar -ki bu çok yaygındır- yılbaşı gecesini kırmızısız geçirmezler. Doğruluk payı bilinmemekle birlikte bu akıma kapılan bir çok erkeğin de olduğu söylentileri yaygındır.

Kırmızı çamaşırlarınızı şimdiden almayı unutmayın. Belki aşk ve şans bu sene size gülecektir.

Bu senenin de herkese şehvetli aşklar ve bol  şanslar getirmesi dileğiyle…

Yeni İnci İç Giyim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Bilgileri

Yeni İnci İç Giyim 1964 yılında İstanbul’da 30 metrekarelik bir atölyeyle başladığımız iç giyim imalatında her geçen yıl büyüyerek bugün 10,000 metrekarelik modern teknoloji ile donatılmış binamızda uluslararası kalitede üretim yapmakta ve dünya pazarlarında ünlü markalar ile yarışmaktayız.

Türkiye çapında etkili bir pazarlama organizasyonu ile tüm yurt geneline yayılan Yeni İnci sektöründe lider hale gelmiştir.Her geçen gün artan ihracatımızda bugün Yeni İnci markası ile birçok Avrupa, Asya ve Afrika kıtasına ihracat yapmaktayız.

1964 yılından bugüne ciddi ve istikrarlı çalışmamız sonucu bugün Yeni İnci, Türkiye’de farklı ve kaliteli ürünleri ile zevkli, bilinçli, kaliteyi seven ve önem veren tüketicilere hizmeti ile, aranan kaliteli bir iç giyim markası olmayı başarmıştır.

2006 yılında Yeni İnci ailesine katılan Y-Girl ve Kitaro markaları ile sektördeki pazar payını daha da arttırarak, Y-Girl ile genç ve kendini genç hisseden bayanlara, Kitaro ile de moda akımını takip eden ve kaliteyi arayan erkeklere hizmet sunmaktadır.

Prensiplerimiz , kadın ve erkek vücudunda sağlık, kalite ve bütünlüğü sağlamak, korumak ve her zaman ürettiklerimizin arkasında, müşterilerimizin yanında bulunmak olmuştur. Amacımız, tüketiciye en iyiyi, en yeniyi, ve en kaliteliyi sunarken, her kesimin alabileceği cazip fiyatlarla ürünler üretmek olmuştur.