Nurteks Bayan İç Giyim & İç Çamaşır

Nurteks Konfeksiyon ve Tekstil Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Nurteks İç Giyim 1983 yılından bu güne Nurteks bayan iç giyim, Nurteks gecelik, Nurteks sabahlık ve Nurteks pijama üretimini genç, dinamik ve profesyonel kadrosu ile TOPLAM KALİTE felsefesi doğrultusunda gerçekleştirmektedir. Yıllık ortalama 480.000 parça üretim yapan ve toplam üretimin % 50’sini ihraç eden Nurteks teknolojiye olan yatırımlarını sürdürmektedir. Kalite ve müşteri memnuniyetine odaklanmış olan yönetim kadrosu gerek yurt içi gerekse yurt dışında uluslar arası standartlarda hizmet verebilmek amacıyla hareket etmektedirler.
Toplam Kalite Anlayışını tüm çalışanlarına yayan Nurteks tüketici memnuniyetinin uluslar arası pazarlarda rekabet edebilmenin tek yolu olduğuna inanmaktadır.
Biz de Nurteks olarak üretimimizin %50’sini başta komşu ülkelerimiz olmak üzere Avrupa ve Arap ülkelerine ihraç etmekteyiz. Bu ihracatımızın önemli bir bölümünü Nurteks markası ile yapabilmenin gururunu yaşamaktayız.
Hedefimiz üretimimizin %70’ini ihracata yönlendirebilmektedir.
İhracattaki bu hedefimiz markamızı ve kalite anlayışımızı yakın komşularımıza daha çok tanıtmak ve herkes tarafından bilinen bir Türk markası haline getirmektir.

Nurteks İç Çamaşır Modelleri :

En Hesaplı ve kaliteli NURTEKS bayan iç giyim, gecelik, sabahlık ve pijama takımları giycem.com da!