Erkeklerin iç çamaşırı seçimleri

Erkekler için iç çamaşırı seçimi kadınlarda olduğu gibi  oldukça önemlidir. Kimi rahatlık adına kimide daha seksi durması adına genelde boxer tercih eder. Külot tercih edenlerde yok değildir. Ancak beyaz külotlar hem görünüş hemde rahatlık açısından pek tercih edilmemektedir. Ayrıca külotların çok fazla çeşidi de yokturç. Yalnızca renklerinde bir alternatifiniz olabiliyor. Oysa boxerlar hem çok daha rahat hemde bir çok farklı seçeneği sunabiliyor. Örneğin düz, çizgili, renkli veya desenli bir çok seçenek var.Günümüzde mizah olarak gelişmiş fazlaca karikatürlü boxer bulmak mümkündür.

Erkekler  günlük hayatta oldukça yoğun bir tempoya sahiptirler. Bu yüzden bu yoğun yaşamda kendilerini   rahat ve özgür hissetme ihtiyacı duyarlar. Kumaş pantolonlar yada jeanlar altında ki iç çamaşırları  rahat ettirmeli aksi taktirde gün içinde sıkıntılar yaşabiliyorlar. Özellikle üst kısmı lastikli hem sportif hemde seksi görünüşlü boxerlar oldukça dikkat çekicidir. Bunun yanında çizgi film kahramanlarının basılı olduğu boxerlarda oldukça güzeldir.

X-LADY Cemka Textile

Cemka Textile, modern tasarımlar ve yenilikçi ruhuyla 2000’li yıllarda iç giyim sektöründeki X-Lady bayX-Lady bayan ve X-Lady çocuk iç çamaşırları konusunda kaliteli ürünleri uygun fiyatla üreten ve satan bir firmadır.

Cemka Textile ın en çok tercih edilen markası X-LADY en uygun fiyata www.giycem.com da!

Xlady Bayan Sütyen Külot Örnekleri

En uygun ve ucuz fiyata X-Lady bayan iç giyim, bayan iç çamaşır, bay iç giyim, bay iç çamaşır, erkek iç giyim, erkek iç çamaşır, çocuk iç giyim, çocuk iç çamaşır,
külot, kilot, sutyen, sütyen, südyen, sudyen ürünlerini www.giycem.com da bulabilirsiniz