İç Giyim ve İç Çamaşır Modelleri

Daha önceki yazılarımızda iç giyimde dikkat edilmesi gereken bir çok husustan bahsetmiştik. Genel olarak iç giyim seçimlerimizde önce kendimizi rahat hissetmemiz sonra da iç dünyamızı nasıl yansıtacağımıza karar vermemiz ön planda tutulmuştu. Tüm bunların yanında hijenik olarak sağlığımızı göz ardı etmemeliydik. Bu tür püf noktaları bir çok kritere ayırıp kategorize etmiştik diye hatırlıyoruz. Kısaca özetlemek gerekirse;
Bayanlar için sütyen kullanımında kap ve beden ölçüsünün doğru bilinmesi,
Külotlarda hijenik açıdan güvenilir markalara ve üretimine dikkat edilmesi,
Ayrıca alerji durumlarında ürünün hangi türden üretildiğine dikkat edilmesi gerekliydi.
Pijamaların kışlık durumunda yünlü ve sıcak tutmasına yazın ise serin ve teri emip üstünüzde ıslak olmamasına dikkat edilmeliydi. Tasarımı ve renkli dünyası ise tamamen sizin tercihinize kalmış bir şey… İster pierre cardin markası gibi kaliteli bir ürün, isterseniz de kom markası gibi kar beyaz ve sade bir ürün… Seçim her zaman sizindir.
İç giyimde bayanların özel hayatlarında kullanmayı tercih ettikleri saten geceliklerde sizin seçiminize kalmış ürünlerdendir. Elbette saten kumaş türü ile ilgili sıkıntı yaşayan bayanlarımız içinde dantel ürünlerde elbette giycem.com’da mevcuttur. Göz atmak isterseniz iç giyim linkine tıklayabilirsiniz.

Dagi Victoria Büstiyer Takım

Dagi Victoria Büstiyer Takım

Bayan kategorimizi daha çok uzatmadan beyfendilere geçmek istiyoruz.
Erkek iç giyim ürünlerinde dikkat edilmesi gereken püf noktalara bir bakalım isterseniz.
Bilinmesi gereken bir kaç nokta şunlardır:
Size tavsiyemiz çamaşırınızda ufak bir delik yırtık varsa kesinlikle atmanızdır. Hijyen açısından önemli bir noktadır.

Buna nazaran her erkeğin elinin altında en az 10 adet iç çamaşırı bulunmalıdır.
Çamaşırınızın erkeğe özel yapıldığının anlaşılması gerekemektedir.
Erkek iç giyiminde en ufak püf noktalar bunlardır. Ama şunu kesinlikle unutmamalısınız. Bayanlar dışınız kadar içinize de bakacaktır. Çamaşırınız ne kadar ilgisini çekerse içindeki de o kadar ilgisini çekecektir. ☺

İç çamaşır ve iç giyim ile ilgili her şeyi giycem.com sayesinde bulabilirsiniz….

Yeni inci İç Giyim Erkek Boxer Modelleri

Yeni İnci‘nin 2000 yılından bu yana üçünü kuşaktan 1982 doğumlu Furkan Atakan yönetiyor.  Yönetime geldikten sonra
Furkan Atakan şirket cirosunun önemli bir bölümünü inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına ayırdı.  Ar-Ge çalışmalarının sonucunda son 3 yılda 15 farklı buluşa imza attı.

Bunların en göze çarpan buluşları  Göğüs arası kırışıklığını önleyen yastık, kalçayı büyük veya küçük gösteren özel iç çamaşırları ve erkelere özel üretilen korseli boxerlar oldu.

Özellikle Erkek Boxer Modelleri erkeklerin büyük İlgisiyle karşılaştı.

Yeni İnci Kitaro Korseli Boxer E0090  2 beden İnceltiyor. Bir kadının yanında kilolu görünmek istemeyen erkekler için satışa sunulan korseli boxerlar, erkeklerin karın bölgesini topluyor. Genellikle büyük kentlerde ve işadamları tarafından tercih edilen korseli boxer, ağırlıklı olarak nikâh töreni, düğün gibi özel günler için satılıyor. Korseli boxer erkekleri 2 beden ufaltıyor.

Tüm Yeni İnci Erkek Boxer Satın Almak için tılayınız.

X-LADY Cemka Textile

Cemka Textile, modern tasarımlar ve yenilikçi ruhuyla 2000’li yıllarda iç giyim sektöründeki X-Lady bayX-Lady bayan ve X-Lady çocuk iç çamaşırları konusunda kaliteli ürünleri uygun fiyatla üreten ve satan bir firmadır.

Cemka Textile ın en çok tercih edilen markası X-LADY en uygun fiyata www.giycem.com da!

Xlady Bayan Sütyen Külot Örnekleri

En uygun ve ucuz fiyata X-Lady bayan iç giyim, bayan iç çamaşır, bay iç giyim, bay iç çamaşır, erkek iç giyim, erkek iç çamaşır, çocuk iç giyim, çocuk iç çamaşır,
külot, kilot, sutyen, sütyen, südyen, sudyen ürünlerini www.giycem.com da bulabilirsiniz