2017 Yeni yıl iç giyim modelleri

Elveda demeye hazırlandığımız şu günlerde 2016 yılına iyisi ve kötüsüyle geride bırakacağız, yılbaşı gecelerinin adeta sembolü olmuş kırmızı iç çamaşırı şimdiden tüm iç giyim mağaza raflarında sergilenmiş durumda, bir çok kişi şimdiden 2017 kırmızı iç çamaşır modelleri için araştırmalarına başladılar bile. Monotonlaşmış çiftler için ayrı bir yeri olan yılbaşı gecesi, çiftler için cinselliğin en çok değer kazandığı gecelerden biridir. Romantizm dolu geceye ilk başlarda güzel romantik bir yemek, ardından tatlı sözlerle başlayan sohbet gittikçe kendini cinselliğin içine almaktadır. Bir çok inanca göre yeni yıla nasıl girersen hep öyle geçer cümlesi, şimdi bile önemini korumaktadır, bu romantizm içinde devam eden gecede elbetteki kırmızı renkli iç çamaşırlar ya da kırmızı gecelik vazgeçilmezler arasında ilk yerini alır.

Çok farklı inanışlara göre Kırmızı renk ile yeni yıla girmek, size aşk ve para manasında şans getirdiği söylenmektedir. Giycem ile yeni yılınıza anlam katabilirsiniz. Bir çok çift bunu özel gece olarak nitelendirmekte ve bu özel gecede partnerler arasında romantizm dolu, enerji dolu sürprizlerle dolu olarak tam anlamıyla heyecanlı ve ateşli geçmektedir. Çok uzun yıllar boyunca alışa gelmiş gelenek haline gelen romantik yılbaşı gecesi kendine has kıyafetleri ile apayrı tatlı geçmektedir. Yılbaşı gecesi ne giyilir sorusu bize çok geldiğinden dolayı size elimizden geldiğince bazı ipuçları vermeye çalışacağız.

www-giycem-com-elawin-elawin2990-31

Yılbaşı gecesi ne giyilir?
Yeni yıla ilk giriş gecesinde giyebileceğiniz önerilerimiz şunlardır; kırmızı renkli iç çamaşırlar giyinerek partnerinizi etkileyebilirsiniz ve buna ek olarak kırmızı külot, seksi kırmızı kostüm, fantazi modelleri, yeni yıl geceliği, fantazi iç giyim, fantazi sütyen modelleri, dantelli gecelik, erotik kırmızı gecelik gibi bir çok yılbaşı iç giyimi çeşitleri bulunmaktadır. Biraz partnerinizin hoşuna gidecek tarzda yılbaşı iç giyim modelleri arasaından giycem sayfasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Yılbaşı gecesi kırmızı rengin verdiği etkiler
Renk olarak kırmızı kan akışının hızını fazlalaştırdığı gibi de hormonları artırıcı özelliği olan renk türüdür. Özellikle kişiler kırmızı iç çamaşırı karşısında daha fazla kendilerini enerji dolu hisseder ve hormonların çalışma düzeyi daha fazla artmaya başlar.

Sizde, 2017 yılı iç giyim ürünlerinizi giycem yılbaşı iç giyim sayfasından hemen seçerek siparişinizi verebilirsiniz.

Sevgililer Günü İçin İç Giyim Modelleri Arasından Hediyenizi Seçin!

Sevgililer Günü İçin İç Giyim Modelleri Arasından Hediyenizi Seçin!

Yılın en özel günlerinden birine yaklaşmaktayız. Yılda bir kez kutladığımız sevgililer günü ile ilgili üzerinde çok düşünmesekte hemen hemen hepimizin özendiği ve titizlendiği bugünü ayda bir kutlasaydık çok mu sıkılırdık veya önemini yitirir miydi acaba?

Sevgililer gününün ruhu herkesin içinde ayrı bir heyecan uyandırır. Heyecan aşk mutluluk o gün daha da doruğa çıkar. İçimizdeki kelebekleri hissetmemek mümkün değildir.

Sizler için yüzyıllardır kutlanan sevgililer günün öyküsünü kısaca özetleyelim;

Milattan önce bir geleneğe göre festivalde kura çekimi yapılır ve eşleşen çiftler gelecek yılın o gününe kadar sevgili olurlarmış. Ne kadar enterasan değil mi☺

Daha sonra imparator genç erkeklerin iyi savaşamadıklarını gerekçesiyle sevgili olmalarını ve evlenmelerini yasaklamış. Fakat St Valentine isimli bi aziz gizlice gençleri evlendirmeye devam etmiş. Bunu öğrenen imparator, azizi idam ettirmiş. O günden sonra azizin öldüğü gün olan 14 şubatta St Valentine anısını kura çekilerek insanlar birbirlerine hediye almaya başladılar.

sevgililer günü iç giyim

sevgililer günü iç giyim

Daha farklı bir çok hikayesi olan sevgililer gününün birde bu hikayesini sizinle paylaşalım istedik.

Günler öncesinden hazırlıklar, planlar yapmaya başladığımız bu günde ne zordur hediye seçilmesi.

Hediye her zaman önemli olmuştur. Bunların başında en önemli hediyelerden biri iç giyim iç çamaşır ve boxer anlamı bir hediye olmuştur. İç giyim hediyesi aşk kokmalıdır…

Bu sevgililer gününü eşinize, sevgilinize aşk dolu geçirmek için alabileceğiniz en güzel ve çekici iç giyim hediyeleri giycem.com’dan bulabilirsiniz ☺

Sevgililer gününde gecenin en çekici iç çamaşırlarını, geceliklerini ve aradığınız diğer tüm iç giyim türlerini, farklı modeller ile giycem.com’dan bulabilir ve eşinizi şaşırtabilirsiniz.

İç giyimin ilişkinize ve aşkınıza katacağı farklılık sizinle birlikte tamamlanmış olacaktır. Yılda bir defa kutladığımız sevgililer gününü yılın en özel günü yapabilir, bütün yıl bu güzellikler ile ilişkinize renk katabilirsiniz.

Sevgililer günü yaklaşmadan giycem.com’dan ürünlerinizi hızlıca temin edebilirsiniz ☺

Her gününüz bu günden güzel ve özel olsun…

İç giyim ürünleri ile aşk dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.

Yılbaşı Öncesi Korse İç Giyim Modelinizi Seçtiniz Mi?

Yılbaşına yaklaşık iki hafta gibi bir zaman kaldı. Yeni yıl yeni umutlar yeni korseler derken kendimize bakmayı ihmal eden kadınlardan olabiliriz. Kışa depresyonla girmiş ve yediklerimize dikkat etmemiş olabiliriz. Yine de bu durum yılbaşı için hazırladığımız özel şeyler için bir engel olmamalıdır. Bayanlar iki hafta içinde hem mini bir detoks uygulayabilir hem de istediği güzel kıyafetlerin içine girebilirler. “ Nasıl? ” dediğinizi duyar gibiyiz.
Her şeyden önce sağlığımız önemlidir. Sağlıklı bir vücudumuz olduktan sonra gerisi kolay emin olun. “İki hafta da nasıl fit olacağım” demeyin. Vücudunuzu toparlayacak ve hatlarınızı düzenleyecek ürünler ile elbiseleri rahatlıkla giyebileceksiniz. Yardımcı ürün dediğimiz korselerin bir çok özelliği vardır. Korse istenilen bölgelerin (göbek, basen, bacak gibi) daha ince görünmesini ve deformasyonlu bölgenizi daha iyi gösterir. Korse alırken dikkat etmeniz gereken püf noktalarımız aslında çok fazladır. Bunları özetlemek gerekirse:
Vücudunuzu tanımalısınız.

KOM Body Shape 2

KOM Body Shape 2

Kıyafetinize uygun korse tipi seçimi yapmalısınız.
Bedeninize uygun korseler seçmelisiniz. Kendi bedeninizden 3 beden küçük korse sizi 3 beden küçültmez. Sadece nefes almanızı zorlaştırır ve vücudunuz deformasyonlu görünür.
İç giyimde en önemli şeylerden biri doğru seçimdir. Doğru iç çamaşırı vücudunuzu daha çekici hale getirecektir. Kataloglarda gördüğümüz ve çok güzel olduğunu düşündüğümüz o saten geceliklerin aldığımızda aynı durmaması sizi yanıltmasın. Saten iç giyimde dikkat edilmesi gereken şeylerden biri; 36 beden üzeri iseniz kesinlikle kendi bedeninizden bir beden büyük saten gecelik tercih etmenizdir.Satenin güzelliği hepimizi cezbetse de bazen doğru tercih olmayabilir.

İç giyimde rahatlık arayanlar içinse önerilerimizden biri kaşkorselerdir. Kaşkorse atlet külot seklinde takımdır. Saten gecelikler yerine daha çok tercih edilen bir iç giyim türüdür. Kullanım rahatlığınız ve şıklığınızdan taviz vermez. Kaşkorselerde ünlü markaların birbirinden özel koleksiyonları için giycem.com’a bakabilirsiniz.

2015 yılı herkes için güzel bir yıl olması dileklerimiz ile…

İç Giyim ve İç Çamaşır Modelleri

Daha önceki yazılarımızda iç giyimde dikkat edilmesi gereken bir çok husustan bahsetmiştik. Genel olarak iç giyim seçimlerimizde önce kendimizi rahat hissetmemiz sonra da iç dünyamızı nasıl yansıtacağımıza karar vermemiz ön planda tutulmuştu. Tüm bunların yanında hijenik olarak sağlığımızı göz ardı etmemeliydik. Bu tür püf noktaları bir çok kritere ayırıp kategorize etmiştik diye hatırlıyoruz. Kısaca özetlemek gerekirse;
Bayanlar için sütyen kullanımında kap ve beden ölçüsünün doğru bilinmesi,
Külotlarda hijenik açıdan güvenilir markalara ve üretimine dikkat edilmesi,
Ayrıca alerji durumlarında ürünün hangi türden üretildiğine dikkat edilmesi gerekliydi.
Pijamaların kışlık durumunda yünlü ve sıcak tutmasına yazın ise serin ve teri emip üstünüzde ıslak olmamasına dikkat edilmeliydi. Tasarımı ve renkli dünyası ise tamamen sizin tercihinize kalmış bir şey… İster pierre cardin markası gibi kaliteli bir ürün, isterseniz de kom markası gibi kar beyaz ve sade bir ürün… Seçim her zaman sizindir.
İç giyimde bayanların özel hayatlarında kullanmayı tercih ettikleri saten geceliklerde sizin seçiminize kalmış ürünlerdendir. Elbette saten kumaş türü ile ilgili sıkıntı yaşayan bayanlarımız içinde dantel ürünlerde elbette giycem.com’da mevcuttur. Göz atmak isterseniz iç giyim linkine tıklayabilirsiniz.

Dagi Victoria Büstiyer Takım

Dagi Victoria Büstiyer Takım

Bayan kategorimizi daha çok uzatmadan beyfendilere geçmek istiyoruz.
Erkek iç giyim ürünlerinde dikkat edilmesi gereken püf noktalara bir bakalım isterseniz.
Bilinmesi gereken bir kaç nokta şunlardır:
Size tavsiyemiz çamaşırınızda ufak bir delik yırtık varsa kesinlikle atmanızdır. Hijyen açısından önemli bir noktadır.

Buna nazaran her erkeğin elinin altında en az 10 adet iç çamaşırı bulunmalıdır.
Çamaşırınızın erkeğe özel yapıldığının anlaşılması gerekemektedir.
Erkek iç giyiminde en ufak püf noktalar bunlardır. Ama şunu kesinlikle unutmamalısınız. Bayanlar dışınız kadar içinize de bakacaktır. Çamaşırınız ne kadar ilgisini çekerse içindeki de o kadar ilgisini çekecektir. ☺

İç çamaşır ve iç giyim ile ilgili her şeyi giycem.com sayesinde bulabilirsiniz….

En çok kullanılan iç giyim terimleri

Giycem İç giyim terimleri nelerdir sorusunun cevanını vermekte:

Açık en Nedir?  :  Kumaşın enine açık hali
Apera Nedir?  :  Makineye eklenen, özel bir işlemi yapmaya yarayan parça
Apre, apre terbiye Nedir?  :  Kumaşlara ekstra özellik kazandırmak için terbiyede yapılan işlemler
Asorti Nedir?  :  Kumaşın konfeksiyonda bedenlere göre ayrılması ve ona göre kesilmesi
Çekme testi Nedir?  :  Kumaşın yıkandıktan sonra enine, boyuna çekmesinin ve dönmesinin testi
Dekatür Nedir?  :  Tüp malları finişleyen makine
Dikiş bandı Nedir?  :  Belli bir plana göre yerleştirilmiş dikiş makinesi parkuru
Dispers boya Nedir?  :  Poliester kumaşların boyanmasında kullanılan boya tipi
Dok Nedir?  :  Üzerine kumaş sarılan aparat
Duvet Nedir?  :  Nevresimlerde ölçü olarak bir tasarıma verilen isim
Elastömer Nedir?  :  Esnekliği yüksek elyaf
Fikse Nedir?  :  Yüksek sıcaklık ve sabit ende kumaşın set edilmesi
Filmduruk Nedir?  :  Çerçevelerle baskı yapan baskı makinası
Finiş Nedir?  :  Kumaşın sevke hazır hale getirilmesi
Fitted Nedir?  :  Lastikli çarşaf
Flat Nedir?  :  Düz çarşaf
Forklift Nedir?  :  Elektrik veya dizel motor tahrikli çeşitli tonajlarda yük kaldıran ve taşıyan araç
Garnitür Nedir?  :  İçi dolu metal silindirlerin oyulması ile hazırlanan desenlerle yapılan baskı
Gaze Nedir?  :  Pamuklu kumaşlardaki havların yakılma işlemi
Haslık Nedir?  :  Kumaşın günlük hayattaki bazı şartlara (yıkama, ter, güneş ışığı gibi) dayanımının ölçülmesi
Hav Nedir?  :  Kumaş yüzeyindeki tüycükler ve bunların uçuntuları
Havya Nedir?  :  Tül perdeyi ısıyla kesmeye yarayan sivri uçlu araç
Hızar bant bıçaklı makine Nedir?  :  Sabit ya da hareket ettirilebilen, genellikle serim masalarının uç kısımlarında ya da ayrı bir kesim masasında yer alan kumaş katlarının kesimci tarafından el ile kontrol edilerek kesildiği bant bıçağa, sahip kesim makinesi
Ht Nedir?  :  Yüksek sıcaklık ve basınçta boyama
İnspection Nedir?  :  Kontrol etmek
İnterlok Nedir?  :  Sıra ile uzun ve kısa iğneleri yan yana bulunan örme makinesinde üretilen örme yapısı
Jakarlı tül Nedir?  :  Jakar örme makinasında örülmüş tül
Kalender makinesi Nedir?  :  Kumaşa parlaklık kazandıran makine
Kantara Nedir?  :  Bir polyester kumaş tipi
Kartela Nedir?  :  Bir siparişe ait renk örnekleri
Kaset Nedir?  :  Tasnif bölümünde düzenlenerek dikişe hazır hale getirilen demetlerin üretimde hareketliliğini sağlamak amacıyla kullanılan giysi türüne uygun malzemelerle donatılmış, altında rulmanlı tekerlek olan araç
Kaşkorse Nedir?  :  Bir ribana tipi
Konveyör bant. Taşıyıcı bant
Kursör Nedir?  :  Nevresim veya yastıklarda fermuarı açık kapamaya yarayan plastik yada demir fermuar başlığı
Kuşe Nedir?  :  Paketteki desenin tamamını gösteren resim
Lycra Nedir?  :  Elasttikiyeti arttırmak için kumaşa örüm esnasında ilave edilen Dupont patentli sentetik lif
Melanj Nedir?  :  Değişik renklerdeki açık elyafın karışımı ile elde edilen iç giyim, belirsiz çok tonlu efekt çeşidi
Merserize Nedir?  :  Pamuklu kumaşın bir bazik işlemden geçirilerek parlaklık ve mukavemetinin arttırılması
Meto Nedir?  :  Hatalı kısımların işaretlenmesi için kullanılan renkli etiketler
Overlok Nedir?  :  Değişik kumaş çeşitlerine ve işlemlere göre farklı tipleri bulunan; sürfile, temizleme, birleştirme amacıyla kullanılan dikiş makinesinde gerçekleştirilen işlem
Pad-batch Nedir?  :  Soğuk boyama yapan makine
Palet Nedir?  :  Üzerine kumaş koymaya yarayan tahta iskelet
Pano baskı Nedir?  :  Tüm kumaş eninde birbirine bağlı kesintisiz şekilde çıkan, tek bir motiften oluşan dokumalı veya baskılı desenleme
Pastal Nedir?  :  Üzerine kesim yerleşim planının konduğu, tek katlı veya çift katlı olarak serilmiş birden fazla kumaş katlarından oluşmuş kumaş tabakası
Pat Nedir?  :  Basılacak boyaların baskı çeşidine göre, dolgu maddesi
Pigment Nedir?  :  Suda çözünmeyen,kumaşa yapıştırılan, baskıda kullanılan bir boya tipi
Pike Nedir?  :  Bir örgü tipi
Plotter Nedir?  :  Bilgisayar yöntemi ile desen filmlerini hazırlayan makine
Pnömatik Nedir?  :  Havalı, havayla ilgili
Polar Nedir?  :  Bir poliester kumaş tipi
Polyester Nedir?  :  Polietilentereftalattan çekilen sentetik lif
Ram Nedir?  :  Kurutma, finiş makinesi
Reaktif boya Nedir?  :  Pamukla reaksiyona giren çok dayanıklı bir boya
Reçme Nedir?  :  Bedendeki kumaş uçlarının içe kıvrılıp dikilmesi
Red-Tag Nedir?  :  Üzerine elde mevcut olan her bir kumaş deseninin veya renginin yapıştırıldığı kart
Regüle bıçaklı Nedir?  :  Fazlalıkları kesmek üzere bıçağı olan
Ribana Nedir?  :  Düz ilmeklerden oluşan dikey sıraların ters ilmeklerden oluşan dikey sıralarla dönüşümlü olarak örüldüğü kumaşlar
Rotasyon Nedir?  :  Yuvarlak şablonlarla çalışan bölüm
Serim masası Nedir?  :  Kumaşların kesildiği masalar
C-tex açma masası Nedir?  :  Lycralı kumaşlarda kesim öncesi gerginliği azaltmak için kullanılan sarım makinası
Sham Nedir?  :  Süs yastığı
Süprem Nedir?  :  Yuvarlak örme makinelerinde genellikle pamuklu olarak üretilen tek katlı düz örgü ile yapılan tek yüzlü kumaş
Şardonlu kumaş Nedir?  :  Dokuma yada örme kumaşların içerisinden, liflerin çekilerek kumaş yüzeyine çıkarılması ve böylece tüylendirilmesi işlemi yapılmış, tüylü kumaş cinsi
Tek iğne Nedir?  :  Bir dikiş makinesi çeşidi
Tela Nedir?  :  Giyside dolgunluk vermek amacıyla konulan ara malzeme
Terbiye Nedir?  :  Dokuma veya örmeden gelen kumaşın ya da elyafın çamaşır halindeki iç giyim materyalinin görünüm ve kullanım özelliklerini değiştirmek, geliştirmek için yapılan işlemlerin bütünü
Tuşe Nedir?  :  Kumaşın yumuşaklık derecesi
Tüp Nedir?  :  Kumaşın örüm sonrası kesilmemiş hali
Vinyl bag Nedir?  :  Plastik torba
Viskon Nedir?  :  Yapay selüloz elyafı
Yaş açma makinası Nedir?  :  Yaş tüp kumaşı kesen makine

Orkide European Lingerie İç Giyim Firma Tanıtımı

Orkide European Lingerie  İç Giyim

ORKİDE İÇ GİYİM işine değer vererek çok çalışan yenilikçi, dürüstlükten ödün vermeyen, istikrarlı büyük bir aile şirketidir.

ORKİDE İÇ GİYİM, 1999 yılında İstanbul Ümraniye semtinde kuruldu.
Başarı öyküsü 400 m2’lik ilk üretim atölyesi Ümraniye’nin ara sokaklarının birinde 10 personel ile başladı.

Yıllar geçtikçe üretim ve moda tecrübesini ilerletip, üretimini ileri teknoloji makinelerle destekleyerek İşçilik becerisini ve üretim kalitesini her geçen gün daha da arttırıp, bugün piyasanın en kaliteli ve her kitlenin alabileceği uygun fiyatlı ürünlerini tüketicilerine sunmayı başarmıştır. Şu anda 3500 m2’lik kapalı alandaki fabrikasında 100’ün üzerinde personeli ile yıllık 900.000 adet üretim kapasitesiyle çalışan ORKİDE İÇ GİYİM, küresel rekabette zor kazanılan artı değerlerin kolaylıkla feda edilmemesi gerektiğinin farkındadır.

Güncel moda trendlerini takip ederek; Koleksiyonlarını yılda 2 kez (Yaz-Kış) sezonluk
yenileyen ORKİDE günümüzde en bilinen ve tercih edilen iç giyim markalarından
biri olmayı başardı ORKİDE ürünleri Türkiye’de Katia, Ender, T-shop,
Cosmo City mağazalar zincirinde ve bölge bayilerimizin üstün gayretiyle
1500’ü aşkın iç giyim mağazalarında bulunmaktadır. Ayrıca Dünya’nın
12  ülkesinde ORKİDE markası ile ülkesini gururla ve layıkıyla temsil etmektedir.