Yeni İnci İç Giyim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Bilgileri

Yeni İnci İç Giyim 1964 yılında İstanbul’da 30 metrekarelik bir atölyeyle başladığımız iç giyim imalatında her geçen yıl büyüyerek bugün 10,000 metrekarelik modern teknoloji ile donatılmış binamızda uluslararası kalitede üretim yapmakta ve dünya pazarlarında ünlü markalar ile yarışmaktayız.

Türkiye çapında etkili bir pazarlama organizasyonu ile tüm yurt geneline yayılan Yeni İnci sektöründe lider hale gelmiştir.Her geçen gün artan ihracatımızda bugün Yeni İnci markası ile birçok Avrupa, Asya ve Afrika kıtasına ihracat yapmaktayız.

1964 yılından bugüne ciddi ve istikrarlı çalışmamız sonucu bugün Yeni İnci, Türkiye’de farklı ve kaliteli ürünleri ile zevkli, bilinçli, kaliteyi seven ve önem veren tüketicilere hizmeti ile, aranan kaliteli bir iç giyim markası olmayı başarmıştır.

2006 yılında Yeni İnci ailesine katılan Y-Girl ve Kitaro markaları ile sektördeki pazar payını daha da arttırarak, Y-Girl ile genç ve kendini genç hisseden bayanlara, Kitaro ile de moda akımını takip eden ve kaliteyi arayan erkeklere hizmet sunmaktadır.

Prensiplerimiz , kadın ve erkek vücudunda sağlık, kalite ve bütünlüğü sağlamak, korumak ve her zaman ürettiklerimizin arkasında, müşterilerimizin yanında bulunmak olmuştur. Amacımız, tüketiciye en iyiyi, en yeniyi, ve en kaliteliyi sunarken, her kesimin alabileceği cazip fiyatlarla ürünler üretmek olmuştur.